|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
19.12.2012 22:48:09   
Jole84
Nije me bolelo do sad kad mi bude O,možda je to znak da sam dobro produvana user posted image
Ne mogu više da mućkam,vidiš da sam iskoristila sve iksiće user posted image user posted image Sad malo odmor user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2301
19.12.2012 22:51:27   
milenatea
joooooj sta je xica, more muckaj jos veceras, nemoj da te stipkam i ja ko verkauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2302
20.12.2012 0:19:30   
Jole84
Mućkala bih ja,al ni FF nema tolko mogućnosti user posted image

Direktna veza do poruke: 2303
20.12.2012 10:00:56   
Ed83
Dobro jutro, drage moje....

Evo grafa, juhuu, pomerio se s mesta :)))

http://postimage.org/image/db9l990q3/

Jole, izgleda cemo nas dve zajedno da (ne) cekamo user posted image

Udri ti jos neki x-ic za svaki slucaj ;)

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2304
20.12.2012 10:14:22   
Sonreir
Ed, super sto se napokon pokrenuo user posted image

Jolence, tebi je verovatno O, vidim da nisi zabusavala user posted image

Kod mene je vec nedelju dana ista temp, a merim je zivinim toplomerom tako da se sigurno nije pokvario user posted image Nikada nisam imala iste temp duze od 2-3 dana, a ovo sad mi uopste nije jasno user posted image Ceo ovaj ciklus mi je user posted image , to je valjda zato sto je tako ludo i poceo - stigla M na temp 37 user posted image Nema veze, cekam jos par dana i nadam se poklonu od Sv. Nikole i Deda Mraza user posted image

user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 2305
20.12.2012 10:19:11   
ivekpivek
user posted image evo mog jutros

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2306
20.12.2012 10:29:26   
Verolina
Jole, milim da je danas O.
Son, lep miran graf. Odlican.
Ed, tebi je bila O i jos imas i ovulatorni spoting. Extra.
Ivek, meni je tvoj graf malo konfuzan. Videcemo kako ce napredovati.

Vucem vas meraciceuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2307
20.12.2012 10:35:40   
Sonreir
To me i zbunjuje sto je tako miran, nikada nije bio tako miran user posted image Nesto sam nestrpljiva ovog ciklusa, mislim da necu ni docekati 14dpo da uradim test user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2308
20.12.2012 11:23:04   
daca77
Jole, Son, Ed, Ivek navijam jakooouser posted image
Uskoro cu vam se i ja pridruziti...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2309
20.12.2012 13:36:55   
Bebana17
Sonre, moze sutra testic, 12 dan ti je, pa da se radujemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2310
20.12.2012 13:46:09   
milenatea
Ja necu postavljati jos, sve je isto kao i juce.
samo nemoj da pada user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2311
20.12.2012 14:43:23   
mala.bebica
Son bice user posted image kod tebe, tako mi se cini jupiiii. tako i da ostane mirna T user posted image

Direktna veza do poruke: 2312
20.12.2012 18:21:47   
Sonreir
Ma ne verujem vise u graf, mislim ok mi je za pracenje kada je O jer meni O seta i u zavisnosti od toga kada mi je O onda mi i ciklus traje razlicito. Prosli put mi je graf bio lep, pravi trudnicki, a ja ipak dobila 15dpo iako temp nije pala ispod 37. Samo zato malo manje verujem grafovima. Nekako sam ovog meseca nestrpljiva sa testom (iako sam do sada uspevala dosta da iskuliram) user posted image Mislim da bi na 12 dpo crtica bila jako bleda (u slucaju da je ima) ili mozda test ne bi ni pokazao, tako da opet ne bih znala na cemu sam. Ali, nemojte me terati da radim test, molim vas, jer mi malo fali da ga uradim user posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2313
20.12.2012 19:50:41   
Ksenix
Evo, ja bazinjam od teme do teme ne bih li pisala prave stvari na pravom mestu user posted image

Prvo da priznam da ja ne merim temp izjutra, nego u toku dana, uglavnom predvece...e,sad...tako je merim vec par meseci (jer sam pocela onako bez veze, radi zanimacije, pa nastavila) i, i ovako ima pravilnosti. Uvek mi je po dobijanju 36.3 i, naravno, krece da raste posle O.

Tako mereci, do ovog meseca je dostizala plafon 37.2 a sad mi je vec otisla na 37.4, jednom bila i 37.6! Danas mi je 24.dc

Vidim, neko pise o tome da je user posted image stigla na povisenu temp...to mi se jednom desilo...pala je 2.dc...dobro je sto nisam znala nista o tome user posted image

Pozdrav svim devojkama! user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2314
21.12.2012 8:34:20   
milenatea
user posted image

nemam razloga da vadim prog. jer je pala, znam da necu dobiti jos, ali koliko sam skapirala ne sme da padneuser posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2315
21.12.2012 8:52:20   
ivekpivek
user posted image evo mog cudnog grafa ,milenatea u istoj smo lutealnoj fazi,mene bas buni ovaj graf sve se nesto bojim da od ovog mj nema nista posto se nedize temp puno user posted image aj komentirajte zene sta vi mislite

Direktna veza do poruke: 2316
21.12.2012 8:55:05   
milenatea
ivek, ja se ne razumem, ali mislim da sada ne treba da pada, vec da stoji ili da raste. ispravice nas iskusnije drugarice user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2317
21.12.2012 10:35:22   
Jole84
Milenice može da bude implantacijski pad user posted image user posted image Eto skoka već sutra user posted image
Ksenix T se meri samo ujutru pre ustajanja iz kreveta,samo tako je validni pratilac. Ajde pridruži nam se,ubaci u graf user posted image Dakle-ujutru (pre nego otvoriš oči user posted image ),u isto vreme,toplomer pod jezik user posted image
Sani divnog li grafića user posted image

Direktna veza do poruke: 2318
21.12.2012 11:51:25   
babby
divni su vam grafici svima user posted image user posted image i jos da pozelene i eto novogodisnjih poklona,moj je dosadan pa ga ne stavljam tek je 10-dc

< Poruku je uredio babby -- 21.12.2012 11:53:49 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2319
21.12.2012 12:09:18   
Ksenix
Jole, sve ja to znam....znam da sam neozbiljna user posted image ....ali, nema sanse da ja izmerim temp. svako jutro u isto vreme. Radim u smenama, a spavam koliko imam vremena da spavam..zato sam i pocela da merim predvece...i to mi, uglavnom sluzi da znam kad je prosla O...a, svi porasti i padovi se lepo vide i ovako, naravno, vrednosti nisu prave.
Ako uspem, pokusacu sledecih par dana do (ne)dobijanja da radim pravilno, pa da uporedim user posted image
Graf ce da saceka sledeci ciklus, ako ga bude bilo user posted image

Zabavno je ovo...user posted image svim devojkama!

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2320
21.12.2012 13:18:01   
Sonreir
Ksenix, kao sto ti rece Jole, ta temp predvece uopste nije validna jer moze da zavisi od jakooo mnogo stvari npr. popila si casu hladne vode, popila si topao caj, popela si se na stepenice, potrcala da ugasis sporet itd. Sve to moze da te prevari u tome kada gledas da li ti je prosla O. I meni su temp visoke uvece kada prodje O, i takodje se i kod mene vidi razlika nego pre O, ali to ipak nije validno jer je mnogo stvari moglo na to da utice. Ok, je ovako za neozbiljno cisto da vidis da li je prosla O, ali ne i za utvrdjivanje O, i ne treba se bas oslanjati na temp kada se meri nepravilno. Probaj makar ovoh zadnjih dana ciklusa da meris pravilno svako jutro u isto vreme pa ces mozda nesto videti.

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2321
21.12.2012 13:25:53   
milenatea

IZVORNA PORUKA: Jole84

Milenice može da bude implantacijski pad user posted image user posted image Eto skoka već sutra user posted image

Jole, cekam tebe da setamo stomacice, gde je tvoj graf jel obelezio Ovulejsnuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2322
21.12.2012 13:27:25   
Sonreir
Milenice, ako ja ne dodjem u Nis da te nalupam pa valjda niko nece user posted image Temp mora da varira gore dole, i nije uopste strasno ako padne na 1 dan ali je vazno da sutradan nastavi da raste a ne da pada. Taj tvoj pad moze da bude implantacija tvoje mrvice jer nekim zenama padne temp kada se gnezdi bebce. Mani ti moj graf, on je lud nacisto, nikada mi nije temp bila toliko dana ista, i sad cu vec poceti svasta da umisljam user posted image
Ivek, isto vazi i za tebe, sve smo mi razlicite, i nigde ne pise koliko tacno temp treba da bude ako si trudna, znaci sve to zavisi od zene do zene. Ne brinite nista, jos je jako rano za prognoze da li ce biti bebe ili ne, vazno je ste imale O i da ste je pokrile X, a sve ostalo ce biti onako kako mora biti user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2323
21.12.2012 16:26:12   
Ksenix
Son, slazem se...tako ne mogu odredjivati ovulaciju...mada ja pokusavam vise da je ispratim prateci sekret..obicno bude uocljivo. Sad me bas zanima kako ce izgledati svedecih par dana. Potrudicu se da se probudim u isto vreme, mada mi je to uzasno tesko! user posted image

Javljam!

Ostalima srecnoooo user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2324
21.12.2012 18:06:08   
mala.bebica
user posted image
rekli su mi da imam PCOs, jos 2-3 dana pa treba da dodje user posted image osecam se nervozno, uzas

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here