Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.12.2012 19:36:05
|
|
|
|
daca77
|
Ivek, Son ti je sve lepo pojasnila a ja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.12.2012 22:13:26
|
|
|
|
ivekpivek
|
hvala sonreir na odgovoru ,divna si, ,daco
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.12.2012 9:52:46
|
|
|
|
babby
|
d.jutro ja bila u subotu kod dr.i pitala za ono tackastok.u prvom delu ciklusa i sve sto mi je rekla to je progesteron proveri 21 dana,inace kaze sve je o.k imam2 folikula ali su mali 7 i 6mm e ja danas opet imala onobraonkaso crveno mozda nekih 10-tak min i prestalo e sad evo mog grafa ja nesto neverujem da to moze da bude o.posto su folikuli jos mali sta mislite
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.12.2012 12:54:37
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Jole, nema veze sto ti je providan kruzic, nego ja mislim da FF zbunjuje ta malo niza temp 20dc pa ce mozda zbog toga da pogresi i da ti odredi O 20dc. Sani bila si u pravu,pogrešio je ili on ili ja
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.12.2012 14:01:32
|
|
|
|
daca77
|
Jole, a jesu li bili x-ici 20 dc? Kod mene ovako stoje stvari
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.12.2012 18:32:44
|
|
|
|
mala.bebica
|
evo mog Jole pa gde su ti x-ci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.12.2012 18:44:02
|
|
|
|
Sonreir
|
Daco, verovatno je O bila 8dc poznavajuci tebe. Vidim da si sve lepo pokrila Jolence, "racuna on, racuna ona, a ONO je greska u racunanju" Mozda tako bude i kod tebe Ma ako ti je sudjeno mozes se iksnuti jednom 5 dana pred M i eto bebe, ne mozemo mi tu nista dok se ne sloze neke druge "kockice". Bice beba kad bude, dzaba tebi i meni iksanja do besvesti Ja cu da menjam taktiku - 1 odnos u 3 dana, pa da vidimo rezultat, ali ko ce muza da mi smiri. Prvo je bila muka navici se na ceste odnose (ipak nam je mali klinac i spava u nasoj sobi, a i imao je razumevanja za manje aktivan sexualni zivot posle porodjaja i drmanja ludih hormona), a sad treba malo oladiti Oladicu ja ludu glavu kroz prozor Bebice, ako ti sutra skoci temp uradi test a ako nastavi da pada, onda cemo se druziti i u januaru
< Poruku je uredio Sonreir -- 24.12.2012 18:45:27 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.12.2012 22:46:34
|
|
|
|
milenatea
|
gde ste meracice moje nisam merila od petka, zaboravila toplomer, bilo mi je bljak da staljam tudj u usta cudna sam samoj sebi mericu ujutru. kissic svakoj po jedan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.12.2012 11:14:24
|
|
|
|
mala.bebica
|
jos nema , mozda sam je isterala hehe, ali onako po malo bolucka stomak kao da dobijem, ali grude me ne bole, a pre da dobijem bar par dana tvrde su mi i me bole a sad nista. a T Je niska.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.12.2012 11:15:44
|
|
|
|
mala.bebica
|
greska evo graf od danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.12.2012 13:45:59
|
|
|
|
mamica3
|
da vas pozdravim i ovdje ipak ja ne mogu bez vas ionako sam dugo bila odsutna veliki za sve...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.12.2012 18:14:39
|
|
|
|
Bebana17
|
Evo i mog nesretnika Veliki za sve
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 7:28:41
|
|
|
|
daca77
|
Bebana, mamice i ostale meracice Meni je obelezio O, ali ja mislim da je ona ipak bila juce, 10dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 9:33:11
|
|
|
|
milenatea
|
pala je, znaci stize
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 10:56:50
|
|
|
|
mala.bebica
|
Milenatea uf pa to je nagli pad, jel si premerila jos jedanput, mozda neka greska kod mene jos nista, kasni mi nesto, bas bezveze
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 12:10:50
|
|
|
|
Jole84
|
Daco,Bebana,Ivek,Bebice,Ed,Sani...i ostale meračice Milenice bar znaš na čemu si Zato volim bt,još nijednom me nije "iznenadila" veštica,on me unapred trgne. Nastavi da meriš,sledeći mesec je tvoj Ja nisam mućkala 20dc kad je bila O,jer sam mislila da sam pametnija od grafa Ionako nema veze,opustiću se kad završim s terapijama sledeći mesec.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 12:18:00
|
|
|
|
daca77
|
Jole, nisi jedina koja je promasila O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 12:20:31
|
|
|
|
Jole84
|
Daco a što misliš da nije bila 8dc? Baš me u zadnje vreme zbunjuje graf sa svojom logikom
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 12:21:38
|
|
|
|
daca77
|
Jole, juce mi sevao lev.jajnik, a i pala je bila T.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 12:26:44
|
|
|
|
Jole84
|
Ma ne brigaj,dovoljne su zalihe od pre par dana,ako hoće da se zakači
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 12:28:19
|
|
|
|
daca77
|
Naravno, Jole...zbunilo me belance, koje je prisutno vec danima...izgleda da je virak to odradio.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 12:32:44
|
|
|
|
Jole84
|
Baš mi drago za belance Mućkaj ti opet,za svaki slučaj Ja belance nisam videla mnooogo dugo,a što se tiče sevanja jajnika,ovog meseca mi sevao danima.Nemam pojma,drugog načina osim bt,za određivanja O,nemam.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 12:55:22
|
|
|
|
milenatea
|
bebice, to je to pala je definitivno, idemo sledeci mesec jovo nanovo Jolence, sta je tu je, nastaviicu da merim, idemo dalje, zelim da ovaj tvoj pozeleni a moj da bude sledeci preziveli su mozda pa nema veze sto nije bilo bas za O iksica. ja sam narucila iz Soko Banje virak i hajducku nikako da pocnem da pijem.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 13:07:14
|
|
|
|
Jole84
|
Što iz Sokobanje? Imaš i kod nas u "zdravoj hrani". Nema veze,ne žurim da mi pozeleni dok ne rešim sve,bolje da još ne zatrudnim nego da mi se opet desi isto
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.12.2012 13:36:25
|
|
|
|
milenatea
|
ma onako, zato sto moj kurir tamo ide svaki dan pa ajde da bude bas iz Soko Banje veruj mi i ja se ne opterecujem kao pre, kad se desi desice se, jednog dana mora da se desi
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?