Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.12.2012 11:57:59
|
|
|
|
milenatea
|
evo ga moj " target="_blank">http://
< Poruku je uredio milenatea -- 6.12.2012 12:01:12 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.12.2012 13:18:01
|
|
|
|
mala.bebica
|
Son gde je tvoj graf? jel meris?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.12.2012 13:21:52
|
|
|
|
Sonreir
|
Merim BT, pijem virak i imam odnose svaki drugi dan Plodni dani su mi u toku, puno plodne sluzi (to je od virka) i mislim da ce O biti za 2-3 dana. Cekam da prodje O pa cu staviti graf, za sada se ne desava nista zanimljivo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.12.2012 19:13:40
|
|
|
|
mala.bebica
|
Son kako pijes taj Virak? i zbog cega ako nije tajna ili pisi mi na pp
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.12.2012 21:17:28
|
|
|
|
milenatea
|
jel ovo znaci da imam ovulaciju, kazite mi nemam pojma o bazalnoj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.12.2012 21:37:05
|
|
|
|
Sonreir
|
Ne, O ti je kada temp pocne da ti raste, ali to je obicno od sredine ciklusa. Ipak uvek ima izuzetaka posto sve mi razlicite, ali mozes pogledati ostale grafove i onda ces skontati kako FF obelezava O. Npr. u prvom delu ciklusa ce ti temp biti do 36,6, i onda ce preci na temp do 37, znaci nece se vracati temp na nivo iz prvog dela ciklusa sve dok ti ne stigne M. Ja mislim da ti je jos uvek rano za O. Da li su ti redovni ciklusi na 28 dana? Bebice, imas temu o virku KLIK
< Poruku je uredio Sonreir -- 6.12.2012 21:40:03 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 6:49:04
|
|
|
|
Verolina
|
Dobro jutro. Op op
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 6:58:22
|
|
|
|
Cindarella
|
Jeeej,kada pada testic? Jel su nestale flekice?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 7:00:23
|
|
|
|
Verolina
|
Flekica nema. Danas radim betu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 7:01:17
|
|
|
|
Cindarella
|
Navijam jako!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 7:02:52
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milenatea jel ovo znaci da imam ovulaciju, kazite mi nemam pojma o bazalnoj Moglo bi da bude. Ako T krene da ti raste jos dan dva to je to. Ako ne, bice negde sredinom ciklusa. Samo ti meri, a ja cu ti komentarisati. Cind
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 7:49:17
|
|
|
|
daca77
|
Verka, pu pu...ali, divan ti je graf Navijam jakooo za visoku betu Moj graf izgleda ovako
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 10:48:54
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo jutros mog ,zna li iko blizi li se O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 11:12:05
|
|
|
|
milenatea
|
verkaaa, tebi rasteeeeeeeeeeeee, pu pu pu DRZIM PALCEVEEEEEEEEEEEEEEE ( izvin`te zbog velikih slova moram izraziti adekvatno osecanje ) meni pada " target="_blank">http:// sta znace plavi a sta beli kruzici? son, ne imam pcos, draga, nekad su na 28 nekad na 30 nekad na 50
< Poruku je uredio milenatea -- 7.12.2012 11:18:05 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 11:46:13
|
|
|
|
Sonreir
|
Verka, Ne umem adekvatno da se izrazim Cekamo te sa lepim vestima Milena, taj beli kruzic je kada ne meris temp u isto vreme (jer FF tolerise +- pola sata od onog vremena u koje pocnes da meris) i beli je kruzic kada obeleyis da si bolesna, prehladjena, kada imas groznicu ili tako nesto sto bi ti uticalo na temp. Lepo ti je rekla Verka ti samo meri redovno pa cemo ti mi komentarisati, jer kod PCOS i zato sto ti je prvo merenje ne mozemo ti nista unapred reci. Ako imas uslova X-aj se svaki drugi dan tako sigurno neces nista promasiti kad god da ti je O
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 12:24:13
|
|
|
|
babby
|
Verka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 12:28:27
|
|
|
|
Sonreir
|
Ivek, koliko dana ti traju ciklusi? Ako nastavi da ti raste temp onda ce ti FF obeleziti O na juce ili danas, zavisi od toga kako ti budu rasle temp. Videcemo za 2-3 dana, pokrivaj jos veceras i sutra X, pa tako neces nista promasiti
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 13:12:30
|
|
|
|
ivekpivek
|
sonreir ciklusi su mi 30-35dana ali prosli mjesec sam dobila 37dc ,neznam sta da mislim keksacu se pa sta bude
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 13:36:58
|
|
|
|
Leptiric123
|
Da vas pitam jedno glupo pitanje...dal je moguće da mi svaki dan od podneva na dalje skoči T...i tako oko 37 - 37,1 drži...a ujutru mi je oko 36,6 - 36,7...? I svaki dan isto...:/
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 14:05:20
|
|
|
|
Maslacak15
|
Leptirko, ne samo da je moguce, nego je svima tako Temperatura se penje tokom dana. Popodne je uvek visa nego ujutro. Normalno je da zene u lutealnoj fazi koje ujutro imaju 36,7 36,8 36.9 predvece izmere cesto preko 37. To samo znaci da verovatno jesu ovulirala ( ne znam kad) ali otkako su ti temperature povisene..... Evo i sa wiki, ona sve zna da vidis kako se normalno temperatura menja tokom dana. I pre ovulacije je tako, samo su temperature nize, ujutro budu 36, 3 a uvece 36,7 ( samo primer). http://en.wikipedia.org/wiki/File:Body_Temp_Variation.png
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 14:10:19
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ej pa to sam i primetila...obično mi je oko 36 do najviše 36,4 - 36,5...a nekada me ta mala drži danima kao da tinja...ja sve mislila da sam bolesna od nečega hehehehe to mi daje nadu da je bila O...pa samo to mi je najbitnije, a ako se zakačila i presrećna ću biti...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 14:39:19
|
|
|
|
milenatea
|
Sonreir, draga, hvala, ali ni prvih nekoliko dana nisam merila u isto vreme , cim se probudim pruziim ruku uzmem toplomer i izmerim ali ne mogu da navijam sat da se budim u isto vreme ja sam nekako ubedjena da nemam ovulacije dok ne da dr neki lekiic, jer cekam da stigne rezultat insulinemije. mericu pa sta bude.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 16:16:57
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice počela si,jupiii trebalo bi u isto vreme,izmeri T pa nastavi da dremaš,ja tako radim Verka divnog li grafa,jedva čekam lepe vesti Sani graf na videlo,pohvali se iksićima Ed,Baby navijam jakoooo
< Poruku je uredio Jole84 -- 7.12.2012 16:18:17 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 18:00:43
|
|
|
|
milenatea
|
jolence, videcu da pocnem da se budim :). ljubim te
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.12.2012 20:22:12
|
|
|
|
mala.bebica
|
Milenatea navi alarm izmeri t pa nastavi da spavas. tako ti je najbolji . Verka jel si uradila testic ajde draga cekamo Son pokusacu da nadjem taj caj pa da pijem valjda ce poboljsam to zutotelo jer ga nemam, dolazi jednom u 3-5 mes, bas retko kad. a jel znate i neki caj za zapusene kanale .
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?