|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
23.11.2012 12:09:14   
janabons
Jano,navijamouser posted image i cekamo lepe vesti

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 751
23.11.2012 12:09:49   
J@n@
Drage devojke za sve po user posted image !Zaista ste divne!!!!Na moju veliku zalost beta je 0-user posted image user posted image user posted image ...ciklus jos nije poceo ali to je posledica Utragestana i moje prevelike zelje!!!!!Idemo u novi krug pa mozda bude treca sreca!Zovem dr da se dogovorimo sta dalje!Pisem kasnije!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 752
23.11.2012 12:18:50   
janabons
bas stetauser posted image
Znam kako se osecas,nije lako,ali jaka si ti prebrodices touser posted image
Negde te ceka tvoja beba to je sigurno,samo svi imamo drugaciji put do nje

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 753
23.11.2012 12:35:07   
branaV
J@n@ bas mi je zao, razumem te potpuno user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 754
23.11.2012 12:41:04   
J@n@
Janabonsuser posted image !Hvala draga!
BranoV,user posted image !Hvala puno!
Cula sam se sa dr-ovaj mesec pauza pa sledeci treca srecauser posted image !!!user posted image !Ako ciklus ne pocne u toku narednih 7 dana da ponovim betu!!!!

< Poruku je uredio J@n@ -- 23.11.2012 12:42:11 >

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 755
23.11.2012 12:44:19   
branaV
J@n@ treca sreca, zelim ti isto sto i sebi, nek ti i ne treba IUI vec da je preduhitris pre vremena sa user posted image , user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 756
23.11.2012 13:05:01   
J@n@
BranoV,draga,user posted image !Hvala od user posted image !

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 757
23.11.2012 13:11:30   
Snekile7
J@n2@ bas mi je zao, ali nema veze, idemo dalje, bice sigurno treca sreca....

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 758
23.11.2012 13:13:55   
J@n@
Snekile7,user posted image !

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 759
23.11.2012 14:51:46   
jess021
J@n@, samo pozitivno, ako ne bude IUI bice VTO, ali beba mora biti!!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 760
23.11.2012 21:14:27   
_Maki_
J@no, baš bezveze, bila sam ubeđena da ćeš nas barem ti obradovati.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 761
23.11.2012 21:15:20   
nata11
Jana glavu gore user posted image

(odgovor članu _Maki_)
Direktna veza do poruke: 762
23.11.2012 22:49:23   
degu
Jano žao mi je, biće treća sreća user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 763
24.11.2012 0:29:39   
17 joka
user posted image Jano draga mojauser posted image uzivajte malo za ove praznike sto dolaze pa nas obraduj početkom iduće godine, ja verujem u tebe i znam da ce user posted image doci

user posted image puno

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 764
24.11.2012 18:01:45   
NoraBo
Devojke, danas sam radila LH i E2 pa mi malo nije jasno da li je ok sto mi je Estradiol 417 pg/ml, L2 je dobar tj.6,03 pa spada u referentne vrednosti. Brine me ovaj estradiol jer je dosta preko reference za folikularnu fazu 25-195 pg/ml(8 dan). Pila sam clomifen 100 mg na dan od 2 do 6 dana ciklusa, ne znam da li je od toga povisena vrednost? Please ako neko zna malo o vrednostima estradiola u ovoj fazi ciklusa.. hvala unapreduser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 765
24.11.2012 18:05:14   
NoraBo
Da i boli me stomak, kao da treba da dobijem!!! Pila sam clomifen i u aprilu, ali manju dozu, 50 mg na dan, i nisam imala ovakve bolove....

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 766
25.11.2012 14:16:17   
janabons

IZVORNA PORUKA: J@n@

Janabonsuser posted image !Hvala draga!
BranoV,user posted image !Hvala puno!
Cula sam se sa dr-ovaj mesec pauza pa sledeci treca srecauser posted image !!!user posted image !Ako ciklus ne pocne u toku narednih 7 dana da ponovim betu!!!!

Molim te,nemoj samo da klones duhom i da radis iui samo da bi je odradila,vec veruj da ce uspeti i da je bas sledeci put tvoj dobitniuser posted image user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 767
26.11.2012 9:45:59   
J@n@
Janabons,draga,user posted image !Hvala punooooo!Ne nisam ja iz te priceuser posted image -nema predavanja!Priznajem tesko je ali vec sam user posted image i idem dalje sve do moje user posted image !Ljubim vas-mrvicu i tebe!
Maki,Nato,Degu,Joko,Jess021, po user posted image !Hvala od user posted image na podrsci!
NoraBo,ne mogu ti pomoci ali javice se vec neko ko moze!

< Poruku je uredio J@n@ -- 26.11.2012 9:49:19 >

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 768
26.11.2012 9:47:30   
Verolina

IZVORNA PORUKA: NoraBo

Devojke, danas sam radila LH i E2 pa mi malo nije jasno da li je ok sto mi je Estradiol 417 pg/ml, L2 je dobar tj.6,03 pa spada u referentne vrednosti. Brine me ovaj estradiol jer je dosta preko reference za folikularnu fazu 25-195 pg/ml(8 dan). Pila sam clomifen 100 mg na dan od 2 do 6 dana ciklusa, ne znam da li je od toga povisena vrednost? Please ako neko zna malo o vrednostima estradiola u ovoj fazi ciklusa.. hvala unapreduser posted image

Estradiol ti skace naglo pre same ovulacije. Dakle, sigurno si imala ranu ovulaciju.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 769
26.11.2012 11:04:12   
J@n@
Verolina,user posted image !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 770
26.11.2012 11:29:09   
Snekile7
Drage moje , mm bio kod VInke na kontroli, i ona opet savetuje iui, jer kaze imamo dovoljan br. 11 miliona, progresivnih,a Tulic nam rekao kada smo bili pre mesec dana da ako bude manje od 17 miliona ne idemo na iui, videcemo sada u cetvrtak sta ce nam reci, ne znam ni sama sta mi je cinit, sta vi mislite????

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 771
26.11.2012 11:52:33   
NoraBo
ooooo nadam se da to nije slučaj, juče sam bila kod dr Spremovićke, gledala je rezultate LH i E2 i pregledala me ultrazvučno i kaže da je sve ok! Za bolove kaže da su normalna pojava jer imam dosta folikula! Danas sam opet radila LH i E2, a sutra kod dr na konačan dogovor oko zakazivanje inseminacije. Nije mi spominjala preranu ovulaciju... Hvala svakako, a sutra ću videti šta dalje user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 772
26.11.2012 13:01:05   
mina@
Drage moje,

danas mi je 10 dan od iui, usla sam u nedelju iscekivanja.... user posted image
ovih dana me je uzasno jako zigalo u predelu jajnika, kao da mi neko nozem seckao, i to bas onako jako...inace imam visok prag bola...
e od danas je pocelo da boli kao da ce user posted image .... videcemo

ne mogu da kazem da se ne nadam, ali obzirom da idem ka cilju a to je vto, necu bas puno da se razocaram...

resila sam, pa to je sto je...

sve vas puno user posted image .....

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 773
26.11.2012 13:15:59   
NoraBo
Mina, imamo isti cilj, i ja slučno razmišljam, krajem nedelje radim prvu IUI, pa se nadam najboljem, ali ako ne bude, nema briga, trudiću se! I meni je VTO cilj, a ako se neka user posted image zakači pre, biće divno! Držim ti fige, user posted image pa da nam što pre dođe user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 774
26.11.2012 13:20:21   
mina@
Bas tako draga moja...

naravno da se ne bih ljutila kada bi sada saznala za user posted image ,user posted image user posted image user posted image .... ali kao sto rekoh, to mi je jos jedan korak blize ka cilju...

od user posted image ti zelim puno srece i naravno sto pre, da sve koje smo ovde ugledamo nase user posted image user posted image user posted image ....
user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here