Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.11.2012 20:45:07
|
|
|
|
degu
|
Evo i mene konačno, pravac sa IUI sam išla na posao i nikako da se javim. Prošlo je super, nemam pojma ni ko mi je radio ni kakav je bio uzorak, niko ništa nije govorio. Jess bila je jedna žena sa koja je odgovarala tvom opisu, buljila sam u nju dok nisam čula da se drugačije zove I bolje što nisi ostala, ja sam do 11 bila i dr-i još praktično nisu ni počeli da rade. Inače draga uradi betu za svaki slučaj, mnogo je važno da se vidi da li se nešto zakačilo ili se bar bilo zakačilo. I meni se prošli put produžila lutealna faza a nisam radila betu, sad ne znam da li se tu išta dešavalo. Koliko si plaćala IUI privatno sa folikulometrijama u ordinaciji Ilić? Baš me zanima da isplaniram sledeći korak.
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.11.2012 23:04:18
|
|
|
|
Cecana
|
Srecnoooo degu IUI u Ilicu je 25.000 sve sa pregnilom,a u Genezisu 39.000. Zahvaljujuci Jess sam saznala,zamalo da odem u Genezis.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2012 7:44:00
|
|
|
|
pari
|
Drage moje, po nagovoru moje dr, juče sam otišla da izvadim betu i popodne saznala da je <1 :( Juče mi je bio 11ti dan posle IUI. Tužna sam bila juče jako ali dobro, idemo dalje... Postoji ona mala nada da sam možda prerano uradila betu ali mislim da je to to...mislim da više nećemo čekati ništa drugo ni isprobavati ponovo nego odmah na vantelesnu...s tim što tek treba da se odlučimo na koju kliniku...
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2012 8:08:30
|
|
|
|
_Maki_
|
Pari, baš mi je žao
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2012 9:01:14
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro drage moje, moja upravo stize! degu, odgovorila ti je cecana, ali tamo nisam radila folikulometriju, UZ sam radila u Betanijie, a tamo samo primala Pregnyl i radila IUI. Zao mi je sto se nismo videle juce, ali bice valjda prilike. pari, bas mi je zao i ja sam pre tri dana bila u bedaku, ali idemo dalje. I ja cu da se spremam za VTO. j@n@, gde si ti? , navijam! maki, degu
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2012 9:08:57
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, opet, jel radila neka iui u Visegradskoj, koliko se ceka i kakva je procedura, neko, barem neko....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2012 10:19:16
|
|
|
|
degu
|
Snekile rado bih ti pomogla ali ne znam, nadam se da će ti se javiti neko Jess i ja sam tako radila u ordinaciji Ilić, ali me zanima kolko košta kad se sve radi tamo, verujem da je dosta skuplje. Videću dalje šta ću i kad će mi zakazati sledeću IUI (ako bude potrebna) al mislim da ću se načekati. Pari ja mislim da si rano radila betu, još ima nade
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2012 10:33:00
|
|
|
|
Meisje
|
Degu nece ti trebati sledeci put ovo ce biti dobitna kombinacija Stvarno gde je Jana,ona se zadubila u svoje simptome i nema je
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2012 10:51:24
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: degu Snekile rado bih ti pomogla ali ne znam, nadam se da će ti se javiti neko Jess i ja sam tako radila u ordinaciji Ilić, ali me zanima kolko košta kad se sve radi tamo, verujem da je dosta skuplje. Videću dalje šta ću i kad će mi zakazati sledeću IUI (ako bude potrebna) al mislim da ću se načekati. Pari ja mislim da si rano radila betu, još ima nade Znam da na cenovniku pise da je IUI 25.000,00, ali ne znam sta ukljucuje. Treba nazvati, pa pitati, mislim da ima broj na netu. Ali kao sto kaze Meisje, nadam se da ti nece trebati
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2012 11:05:42
|
|
|
|
mine
|
Oni nisu normalni...pa da li je moguce da pude tolika razlika..strasno IZVORNA PORUKA: Cecana Srecnoooo degu IUI u Ilicu je 25.000 sve sa pregnilom,a u Genezisu 39.000. Zahvaljujuci Jess sam saznala,zamalo da odem u Genezis.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2012 11:27:45
|
|
|
|
janabons
|
J@n@ gde si,sta se desava ,kad je dan d? NAvijam za sve vas
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2012 18:20:10
|
|
|
|
marionneta
|
Snekile ,ja sam radila u Visegradskoj .Sredom je savetovaliste za sterilitet i za to ti je potreban uput (ustvari meni je bio potreban jer sam iz unutrasnjosti) i nisam sigurna ali mislim da se zakazuje. Kada odes tada ti kazu sta sve treba da uradis od analiza :uglavnom traze briseve ,hsg,hormone,spermogram i spermokultura i mozda jos nesto to vec zavisi od dr. Kada to sve uradis ,kazu ti kada da dodjes na uz (nekoliko dana pre ciklusa) i tada ti odredjuju terapiju koja je, skoro svima, Klomifen 5 dana .9-10 dana ciklusa ides na folikulometriju i tada ti se odredjuje kada da primis Pregnyl i kada je inseminacija . Na dan inseminacije partner daje uzorak koji ide na obradu i nakon nekoliko sati udjes u salu i urade ti IUI .Tada dobijas izvestaj o datom uzorku . I da ,potrebni su vam uputi overeni od komisije ,kako bi krenula u postupak ,ako je o trosku drzave . Nadam se da sam ti makar malo pomogla pomogla .
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.11.2012 8:28:31
|
|
|
|
_Maki_
|
Devojke, evo i ja da se odjavim za ovaj mesec, stigla tačno u dan. U poslednja tri meseca sam radila HSG i dve inseminacije, i baš sam psihički istrošena. Predajemo za VTO, a od inseminacija odustajemo. Hvala svima na podršci .
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.11.2012 9:02:08
|
|
|
|
mina@
|
Draga Maki, bas mi je zao , ali bice bolje, mora i nama da uspe, posle svih ovih muka.... docekacemo mi nase ja sam prosle nedelje radila prvu inseminaciju, ali ne zato sto mislim da je to resenje vec zato sto moram da bi usla u program za vto...
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.11.2012 10:01:13
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: _Maki_ Devojke, evo i ja da se odjavim za ovaj mesec, stigla tačno u dan. U poslednja tri meseca sam radila HSG i dve inseminacije, i baš sam psihički istrošena. Predajemo za VTO, a od inseminacija odustajemo. Hvala svima na podršci . Maki bas mi je zao . Nesto nas nece ovaj mesec.
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.11.2012 11:06:01
|
|
|
|
Anoniman
|
JANO Navijamo za Betu
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.11.2012 11:08:55
|
|
|
|
branaV
|
Maki , mozda ce biti treca sreca, ne odustaj, razumem te potpuno.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 6:55:26
|
|
|
|
pari
|
Maki, sve znam... Drži se! spremamo se za vto...biće to sve dobro, mora biti!
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 7:26:53
|
|
|
|
mina@
|
Dobro jutro devojke!!!!!!! molim vas za malu pomoc naime kao i sve vi sto ste bile i idete na inseminaciju, tako i ja posle inseminacije trebam da stavljam ujutru i uvece utragestan. Za uvece mi nije nikakav problem, ali svakog jutra idem na posao pa kad stavim vaginalno, ne znam da li se dobro apsorbuje ili "izadje", jer tada nemam vremena za lezanje, pa vas pitam da li mogu ujutru da ga pijem, da li ima isto dejstvo kad se pije kao kad se stavlja vaginalno.... hvala i navijam za nas
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 8:24:34
|
|
|
|
J@n@
|
Dobro jutro drage devojke!!!!Samo da vam se zahvalim sto mislite na mene-puno mi znaci vasa podrska!!!!!Zaista ste divne i za sve po !!! U petak mi je mm priredio iznenadjenje-izvukao me ranije sa posla pa pravac Divcibare!Strogo mi je bio zabranjen mob,internet ...puno smeha,opustenog muckanja,setnji,filmova a malo domaceg vinca i 6 carobnih dana je proletelo!!!!!I to bez osluskivanja simptoma !!! Danas mi je 14dpIUI a 26dc i za sada je mirno,bez !!!!Razmisljam da sutra odradim betu-bice 15dpIUI a 27dc-sta mislite da li je rano?Ili da sacekam da mi prodje i 28dc bez pa tek onda beta?Mozda ponedeljak? Jess021,Pari,Maki zao mi je! !Hrabre ste devojke i znam da ce te se boriti i da ce te uskoro biti , maziti trbe i smejati se!!! Degu,Maco821,Min@ navijam najjace za ili visoke bete!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 8:32:50
|
|
|
|
J@n@
|
Min@,mislim da je manje nezeljenih dejstava(mucnine,vrtoglavice...) kada se primenjuje vaginalno!!!Meni je dr ukljucio Utrogestan posle IUI i to 3X1 od 100 mg-ujutru i popodne oralno a uvece vaginalno!!!!Drzim palceve za !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 8:49:11
|
|
|
|
J@n@
|
Pari,Maki,Jess021 koji dpIUI tj. dc ste radile betu?Na koliko su vam ciklusi? Cece, !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 9:15:12
|
|
|
|
mina@
|
hvala draga J@n@ , od sada cu i ja ujutru oralno a uvece vaginalno kao i do sada od sve najbolje!!!!!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 9:34:46
|
|
|
|
J@n@
|
Min@, !Koji dpIUI ti je?Navijam jakoooo za tvoje !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 10:05:27
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Dobro jutro drage devojke!!!!Samo da vam se zahvalim sto mislite na mene-puno mi znaci vasa podrska!!!!!Zaista ste divne i za sve po !!! U petak mi je mm priredio iznenadjenje-izvukao me ranije sa posla pa pravac Divcibare!Strogo mi je bio zabranjen mob,internet ...puno smeha,opustenog muckanja,setnji,filmova a malo domaceg vinca i 6 carobnih dana je proletelo!!!!!I to bez osluskivanja simptoma !!! Danas mi je 14dpIUI a 26dc i za sada je mirno,bez !!!!Razmisljam da sutra odradim betu-bice 15dpIUI a 27dc-sta mislite da li je rano?Ili da sacekam da mi prodje i 28dc bez pa tek onda beta?Mozda ponedeljak? Jess021,Pari,Maki zao mi je! !Hrabre ste devojke i znam da ce te se boriti i da ce te uskoro biti , maziti trbe i smejati se!!! Degu,Maco821,Min@ navijam najjace za ili visoke bete! J@n@,opusteno mozes sutra da radis betu,meni je i test vec 14 dpo pokazao NAvijam i vucem jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako i cekamo te u prvom tromesecju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?