Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 10:07:02
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Pari,Maki,Jess021 koji dpIUI tj. dc ste radile betu?Na koliko su vam ciklusi? Cece, ! j@n@, ja sam uvek radila test 14 posle IUI, tako da ti sutra mozes opusteno da radis betu. Navijam jako!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 10:15:45
|
|
|
|
J@n@
|
Janabons, -za tebe i tvoju mrvicu!!!!Ljubim vas!!!!Vuci me jaaooooo,molim te! !Na koliko su ti bili ciklusi? Jess021, !!!!Hvala punooooo!!!!Na koliko su tebi ciklusi?Da li ti je kasnio cilklus zbog Utrogestana? Prosli put sam dobila tacno na 14dpIUI a 28dc!Terapija je bila ista-Utrogestan 3X1 od 100mg!!!!Razmisljam da mi mozda Utragestan nije produzio ciklus...?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 10:40:06
|
|
|
|
janabons
|
Ciklusi su mi bili na 28 dana,uvek sam dobijala tacno u dan 14 dpo Ne verujem da ti kasni od utrogestana,vec verujem da si Vuuuuuucem jaaaaako
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 10:47:04
|
|
|
|
J@n@
|
Mei,draga, !Hvala ti!Vuci jaaakooo!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 10:56:32
|
|
|
|
J@n@
|
Janabons,hvala ti od !Nadam se da ce i kod mene biti tako!Ljubim vas a ti vuciiiiiii!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 11:08:10
|
|
|
|
Štetica
|
J@n@ pa nije dr Bane uzalud radio popravni,posto si slomila metlu,brisi u lab na BHCG,i javljaj rezultate. Ja sam u ponedeljak odradila IUI i sad ceeeekkkaammm.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 11:16:00
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Janabons, -za tebe i tvoju mrvicu!!!!Ljubim vas!!!!Vuci me jaaooooo,molim te! !Na koliko su ti bili ciklusi? Jess021, !!!!Hvala punooooo!!!!Na koliko su tebi ciklusi?Da li ti je kasnio cilklus zbog Utrogestana? Prosli put sam dobila tacno na 14dpIUI a 28dc!Terapija je bila ista-Utrogestan 3X1 od 100mg!!!!Razmisljam da mi mozda Utragestan nije produzio ciklus...? draga, meni su ciklusi na 26 dana, ali mislim da mi se od Utrogestana pomerilo, prosli put mi je kasnilo 7, a sad 4 dana. Jedva cekam da javis rezultate, ljubim te, navijammmmmm!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 11:20:28
|
|
|
|
J@n@
|
Heeeeeeeeeeeej Stetice,navijam najjace sto mogu za tvoje ili visoku betu!!!!Nadam se da je Bane ovog puta "smuckao" jednu !Hehehehehehehehehee!Totano sam sludjena....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 11:23:56
|
|
|
|
Meisje
|
Jano vucem najjace sto mogu Stalno gledam gde si,kad ce test,beta??? Srecnooooooooooooooooooooooooo!!!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 11:40:59
|
|
|
|
J@n@
|
Jess021,hvala! !Javljam sta se desava!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 11:41:10
|
|
|
|
Snekile7
|
Mi izgleda necemo ni moci na iui, dana suzeo mm rezultate, pogorsali mu se, a Tulic rekao ako budu losiji necemo raditi inseminaciju. Prosli put je imao 17 miliona ovih od 20-250, a onih drugih sto treba vis od 50 imao je 81 milion, a sada 11 miliona - ovih 20-250, a ovih drugih 45 miliona. Bas sam razocarana. Sa koliko miliona ste vi radile iui, molim vas odgovorite mi???
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 11:44:59
|
|
|
|
J@n@
|
Draga Mei,test cu veceras a beta ujutru u 08h -odradicu je bez obzira na rezultat testa!Danas mi je 14dpIUI!!!!!Vuuuuuuuuuuuuuuciiiiiiiiiiiiii!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 11:49:23
|
|
|
|
Meisje
|
Jaooo veceras!! Vucem do besvesti a ti da lepo piskis,nemoj nesto da zeznes
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 11:51:50
|
|
|
|
J@n@
|
Jooooj draga Mei, ne mogu ti recima opisati kako mi je...uf...plasim se...Koji test predlazes kao najosetljiviji?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 14:28:38
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, mozete li mi reci , kakvi su nalazi kod vasih muzeva, koje idete ili ste isle na iui, posebno one kojima je uspelo? Mislim na onaj br. gde je ref. vr. 20-250, da vidim, isplati li se nama da idemo uopste na iui, posto je kod mog mm 11 miliona( 20-250)???/ Molim za odgovor, barem neka....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 14:32:37
|
|
|
|
J@n@
|
Snekile7, !Na poslu sam a odgovor ti mogu dati tek kada dodjem kuci i pogledam rezultate spermograma-negde posle 16h!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 14:43:05
|
|
|
|
Štetica
|
Snekile nisam sigurna da sam te razumela za spermogram,kada sam upucena na IUI kod mm je bilo,12mil ukupan br a ref.vrednosti su >20, a imao je 5mil progresivno pokretljivih sto je 38% a ref.vrednosti su >40%. Dr mi je rekao da se IUIneradi sa manje od 5mil progresivnih. Neznam da li sam ti pomogla.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 15:01:46
|
|
|
|
J@n@
|
Mei,Janabons,po i jedno pitanjce -da li vam je stomak bio izrazito "naduvan" pre testa,bete tj. 12,13,14dpo?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 15:04:23
|
|
|
|
Verolina
|
J@J@, kako da docekam ja do veceras?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 15:07:31
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Snekile7 Devojke, mozete li mi reci , kakvi su nalazi kod vasih muzeva, koje idete ili ste isle na iui, posebno one kojima je uspelo? Mislim na onaj br. gde je ref. vr. 20-250, da vidim, isplati li se nama da idemo uopste na iui, posto je kod mog mm 11 miliona( 20-250)???/ Molim za odgovor, barem neka.... snekile, ako se dobro secam nama je dr rekla da ne rade IUI, ako je ispod 12% progresivni pokretnih ili 5 miliona. Sigurno da je bolja uspesnost sa vecim brojem spermatozoida, ali npr. mm ima savrsen spermogram, ali nam 3 IUI nisu uspele, tako da bi ja rekla da nema pravila. Mogu ti jos proveriti kad dodjem kuci i pogledam kako izgleda nalaz.
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 15:09:22
|
|
|
|
J@n@
|
Joj draga Verolina,bas sam se uplasila... !Trenutno sam u fazonu da ne bih radila test vec ujutru betu ali zelim biti hrabra -
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 17:24:28
|
|
|
|
plašljiva
|
Navijam jako........Jano. Javljaj čim saznaš bićemo na poslu ali ćemo sve redovno pratiti. Veliki pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 22:22:32
|
|
|
|
Snekile7
|
J@n@, navijam za tebe, ajde ajde, da uspe to, jedva cekam sutra kada dodjem na posao, da vidim sta se desilo, javi odmah.... Zelim ti
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.11.2012 22:33:03
|
|
|
|
degu
|
Ajde Jano, da nas obraduješ Štetice nas dve zajedno čekamo Snekile mi smo radili IUI sa 7 miliona, dr-ka je rekla da je to donja granica, mada me samo maltretiraju sa tim IUI, nikako da me upute na VTO. Sad nam nisu rekli kakav je bio uzorak, mogu samo da se nadam da je bolji.
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.11.2012 3:36:26
|
|
|
|
17 joka
|
Jano, mila očekujem tvoju trocifrenu betu i puno srece da krene ovde da mi sve budete
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?