Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.11.2012 14:35:29
|
|
|
|
J@n@
|
Min@,draga, !Navijam jako najjace za ili visoku betu!!!!Kada je dan D, na koliko su ti ciklusi?Hajde da nas bar ti obradujes ovog meseca i naravno da otvoris sezonu !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.11.2012 15:08:20
|
|
|
|
KALINA26
|
Draga NoraBo jedno pitanje za tebe! da li ti dr Spremovic predlagala innjekcije za stimulaciju ili samo clomifen,ustvari to zavisi kakvi su ti ciklusi i ovulacije pa me zanima posto se i ja spremam za 2 iui kakvo je stanje kod tebe? Poozz
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.11.2012 15:40:03
|
|
|
|
mina@
|
Draga moja J@n@, danas mi je 10 dan posle iui, odnosno drugog dana iui.... ciklusi su mi na 28-30 dana.... mada me od jutros bolucka stomak kao da ce .... videcemo.....
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.11.2012 15:50:11
|
|
|
|
NoraBo
|
Kalina26, sutra idem na konačan dogovor kod Spremovićke, pa ću videti, svakako mi je sestra kada mi je vadila krv jutros rekla da se injekcija prima kod njih i da je imaju oni (u aprili sam kod dr Bujas sa Betanije išla privatno i radila stimulaciju bez iui, prirodno smo probali, i stop injekcije nije bilo nigde da se nabavi, jedva sam je u Banjaluci nabavila, katastrofa!!!, mislim zemlja u kojoj se bore protiv bele kuge, nema u apotekama ni Clomifen ni stop injekcije!!! Sad sam Clomifen nabavila u jednoj apoteci u Resavskoj gde uvek svih lekova ima ispod ruke!!! Užas). Tako da ću ti sutra dati info , šta i gde Pozzzz
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.11.2012 15:54:43
|
|
|
|
NoraBo
|
HEHEHEHEH sad vidim da si mi Kalina26, pisala o injekciji za stimulaciju... pa ja nisam ni znala da tako nešto postoji, hihihi , Hvala ti za info, a ako znaš kada se prima ta injekcija, i da li je bolja od Clomifena? Pozzz
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.11.2012 19:44:19
|
|
|
|
jess021
|
Drage moje, kao sto sam najavila, ja se selim na temu VTO, sutra krecem u akciju skupljanja papira. Naravno da cu pratiti sve sto se desava i ovde. Zelim Vam svima, sto pre, uspesnu IUI. degu, min@, navijam jako za . Ljubim Vas sve!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.11.2012 9:07:57
|
|
|
|
KALINA26
|
NoraBo naravno da postoji ja sam ih primala pred prvu iui prosle god.10 dana sam lezala u Visegradskoj i svaki dan ih primala a pored toga vadjen mi Lh i E2 svaki drugi dan kao i ultrazvuk i kada se tempirala ovulacija radjena mi je iui.Predpostavljam da su ti ciklusi ok zato ti nije predlagala injekcije meni su katastrofa takodje i ovulacije pa mi je zato to radila! Znam za klomifen da se nabavlja u resavskoj i ja sam ga pila ove god ali meni je on definitivno slab! Pisi iskustva od danas kada dodjes od nje! Pozz
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.11.2012 11:33:29
|
|
|
|
NoraBo
|
Draga Kalina, vratila sam se od Spremovićke, danas me pregledala, sve ok, u 13 idem da primim injekciju Merional, sutra opet ujutro vađenje krvi i ultrazvuk, pa određuje kad dobijam stop injekciju, i verovatno IUI u četvrtak ili petak Javljam se sa novim iskustvima, i pitanjima (sigurno ću već nešto smisliti ) Puno pozzzzz za sve nas čekalice
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.11.2012 11:54:16
|
|
|
|
KALINA26
|
NoraBo samo me interesuje jel ti samo 1 injekciju merionala dala i da li si samo clomifen koristila?Kakvi su ti inace ciklusi?To je super inace meni je najteze palo do lezanje u bolnici i cekati odredjeno vreme za injekciju,pa bih najvise volela da samo dodjem po injekciju i odem kuci!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.11.2012 12:13:27
|
|
|
|
Snekile7
|
U Visegradskoj sta traze od nalaza za iui, i jel se mora za svaku iui ponovo raditi nalazi ako je mesec za mesecom ili ne???
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.11.2012 15:52:01
|
|
|
|
NoraBo
|
Kalina26 samo 1 injekcija za sad, od 2 do 6 dana sam pila Clomifen, sutra opet idem ujutro da mi vade krv i rade ultrazvuk, pa će odrediti da li da mi daju još Merionala ili stop injekciju. Ciklusi su mi 100% redovni, a što se tiče ležanja u bolnici, to jeste stvarno smor, ali i ovo trčanje ujutro pa ponovo oko podne je baš zamorno, pogotovo kad radiš, kao ja, pa stalno moram pitati za izlazak. Na svu sreću imaju razumevanja, jer da nemaju mogla bih samo da im se zahvalim i doviđenja, znaju se prioriteti. Snekile7 meni je za IUI trebalo sledeće: brisevei(ureoplazna, mikoplazma, cervikalni i vaginalni bris, i za muža spermokultura), to je sve od pripremnih nalaza, onda te lekar vodi šta i kako dalje
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 8:43:44
|
|
|
|
Zell
|
nisam bas u toku ko je sve radio iui, htela sam samo da vam se javnem :) Degu i ostale navijam jako, jako....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 8:46:34
|
|
|
|
maca821
|
Zell kad ideš ti ponovo na IUI?
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 8:52:22
|
|
|
|
maca821
|
Inače ja čekam rezultate moje IUI, danas mi je 15 dana od IUI i jako me boli stomak tako da verovatno ništa. Ja sam razmišljala da uradimo taj ASA test, ako IUI ne uspe, jeste vi to radili?
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 9:51:40
|
|
|
|
Zell
|
maco821 navijam jesi radila betu?? Ja cu mozda u maju tek sledeci put....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 10:04:16
|
|
|
|
jess021
|
maca821, ako sam dobro razumela ti cekas rezulatte bete?! Navijam jako
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 11:03:17
|
|
|
|
Snekile7
|
Gde se mogu nabaviti analize besplatno za iui u Beogradu, znam za vto, ali ne znam za iui???
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 11:15:09
|
|
|
|
KALINA26
|
Ako mislis na analize ureplasma micoplasma i na hlamidiu na uput mozes raditi u Republickom zevodu za zdravlje Batut to je kod Klinickog centra i zavod za Javno zdravlje Bulevar Despota Stefana bivsa ulica 29novembar>OVi u Batutu zakazuju za april sto je katastrofa ziva a ove pozovi zavod za Javno zdravlje mozda je kod njih drugacije!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 11:17:47
|
|
|
|
Snekile7
|
Znam za Batut da je katastrofa a zvala sam Zavod za kozne i venericne bolesti u Dz. Vasingtona, tamo naplacuju, jedino da vidim u Zavodu za javno zdravlje.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 11:48:21
|
|
|
|
mina@
|
Draga jess021, danas mi je 12 dan od IUI..... stomak bolucka.... nisam pametna.... cekam do petka pa videcemo.... kako mi Bog da.... a najvise bih volela da mi da ... puno srece svima koje cekaju
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 11:55:09
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: maca821 Inače ja čekam rezultate moje IUI, danas mi je 15 dana od IUI i jako me boli stomak tako da verovatno ništa. Ja sam razmišljala da uradimo taj ASA test, ako IUI ne uspe, jeste vi to radili? A koliko dana posle ovulacije inace dobijes ?POA ti si vec mogla da se testiras,svaka cast na strpljenju Navijamo
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 12:43:53
|
|
|
|
maca821
|
Cure ja da vam javim ništa od moje IUI, stigla veštičara
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 13:17:04
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: maca821 Cure ja da vam javim ništa od moje IUI, stigla veštičara e bzvz, bas sam mislila da ces nas ti danas obradovati, ovaj mesec je bas nesto kilav. Koja ti je to bila IUI? Nemoj biti tuzna, osmeh na lice i idemo dalje!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 13:46:42
|
|
|
|
hanka
|
Maco
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.11.2012 14:39:57
|
|
|
|
Snekile7
|
Macooo, boze moj, idemo dalje, bice sledeci put... Inace zvala sam Zavod u 29 Novembra, ne rade hlamidiju, ureu i mikoplazmu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?