Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.11.2012 20:34:30
|
|
|
|
nadjaa
|
13 jc.pisacu sutra uzasno se osecam
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.11.2012 22:12:25
|
|
|
|
daca77
|
A sto, nadjoo?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.11.2012 10:55:25
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja sta je bilo ? Koalice kako si ti ???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.11.2012 13:34:04
|
|
|
|
koalica72
|
E, dobro je. Prođe i punkcija. Poslebuđenja sam se super osećala, ali mi se malopre nešto sloši. Mučnina, hladan znoj i grčevi u stomaku. Sad je dobro. Kod Nadje je bilo slično samo malo intenzivnije, ali sada je dobro. Daco, kucam na telefonu, pa nešto ne umem da odgovorim na pp, a juče sam je videla. Kad kreneš sa stimulacijom, pa do 7-og dana ciklusa nemaš nikakve kontrole. Od 7-og dc kontrole su svaki ili svaki drugi dan. Na klinici si pre 9 ujutru, a zadržavaš se sat, sat ipo. Organizuj se kako ti najviše odgovara.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.11.2012 23:07:10
|
|
|
|
mala_82
|
zene Koalice jel prosla mucnina??? Nadja kako si ti???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.11.2012 10:09:38
|
|
|
|
nadjaa
|
Evo, pretekoh i ja Super sam se i ja osecala posle punkcije, cak sam odmah iz bolnice otisla u grad na nekih dva sata ali popodne mi se tako slosilo (mozda sam naglo ustala iz kreveta)kaze mm. da sam dva, tri minuta bila bez svesti. Kasnije ,u toku veceri jos jedna kriza i sve to posle ustajanja iz kreveta. Ujutru bolovi u stomaku, blaga hiper, infuzija, jutros vadjenje krvi, UZ. ali se ja bolje osecam, videcemo kakvi ce rezultati biti danas, na UZ. sve ok.Jedan plus od mene za kliniku, koliko god se cinilo da dr. ima previse posla i da nije bas u sve upucen ,nije tako. i te kako je upucen i prati sve,zvao je da pita kako sam posle infuzije a sestra sa klinike je zvala i sinoc oko jedanaest da vidi da li sam bolje. Cekamo da nam jave danas kada ce biti ET, verovatno sutra ali jos nista ne znamo.Od terapije sam dobila UTROGESTAN 3 puta po 1, ESTROFEM 3 puta po 1 i FOLNAK 2 puta po 1, za sada.Pozz. za sve devojke
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.11.2012 10:44:17
|
|
|
|
daca77
|
Koalice, hvala puno na odgovoru. Navijam jakoo Nadjo, to je posledica anestezije, ali prolazi...navijam i za tebe jakooo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.11.2012 12:12:50
|
|
|
|
koalica72
|
Daco, hvala na podršci. Danas sam sasvim ok. Nema ni mučnine, ni krvarenja, još po malo bolucka u predelu jajnika, ali zanemarljivo. Na otpusnoj listi piše: kontola za 3 dana radi eventualnog transvera. Rešila sam da se pre toga ništa ne raspitujem.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.11.2012 13:27:53
|
|
|
|
moja ciklama
|
devojke, samo hrabro..biće biće transfera, meni je to, bila, recimo, najveća briga, ali prošla je..pratim Vas a hiper, i to sam preživela..proćiće
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.11.2012 13:32:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nadjaa Super sam se i ja osecala posle punkcije, cak sam odmah iz bolnice otisla u grad na nekih dva sata ali popodne mi se tako slosilo Meni je dr rekao obavezno mirovanje posle punkcije, uveče lagana šetnja ako želim.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.11.2012 15:07:14
|
|
|
|
nadjaa
|
hvala devojke na podrsci...znam Dunja, ali to sam ja, moram da napravim neku glupost pa to ti je Stigli rezultati krvi, sve ok,mirovanje dosta vode i sutra u 9 ET CIKLAMICE, sve najbolje neka bude velika beta, pratim te na temi VTO.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.11.2012 15:09:51
|
|
|
|
daca77
|
Navijam jakoo, nadjo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.11.2012 18:52:09
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja navijamo jako i uz tebe smo Koalice kad si ti na redu ???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.11.2012 23:07:04
|
|
|
|
nadjaa
|
O,devojke bas ste otisle daleko. Zaboravile ste zasto smo ovde, da damo podrsku jedna drugoj....samo mi hvali da pocnem da razmisljam sta se desava sa jc.i spermom koju daju nasi muzevi.Nisam otisla u hiper, jednostavno 13 puta su mi bockani jajnici i normalno je da osecam bol, vec se osecam super i spremna sam za ET. sutra.Nijedan lekar ne zna kako ce koja zena da odreaguje na stimulaciju,zena koja je radila aspiraciju kad i ja , imala istu terapiju,moje godiste dobila 3 jc., tako da pravila nema. Posto mi ovakve rasprave ne prijaju uopste a po prirodi sam pozitivna osoba, pritom moram ovih dana biti vesela i srecna, ja se povlacim sa ovog foruma. Svim curama puno srece i uspeha!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.11.2012 23:32:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Kopiraću ako uspem od lošeg neta ove postove u temu hiperstimulacija, nije im mset_o ovde. nadjaa ne zameri, srećno na ET
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.11.2012 0:42:16 >
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.11.2012 12:48:56
|
|
|
|
Meisje
|
Nadja,Koalice,navijam jako! Jos ET i onda uzbudljivih 14 dana
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.11.2012 13:38:43
|
|
|
|
koalica72
|
Hvala Meisije. Ja sam sutra u 9h na klinici, da vidimo koliko ih ima i .......
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.11.2012 14:01:31
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Nadja,Koalice,navijam jako! Jos ET i onda uzbudljivih 14 dana Navijamo iz sve snage
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.11.2012 14:34:04
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja ma opusti se i uzivaj nedaj da te nista oneraspolozi samo veselo znas zasto si tu i ato uzivaj do kraja... Koalice ...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.11.2012 14:55:54
|
|
|
|
razdragana
|
nadjaa kako je prosla ET?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.11.2012 21:02:02
|
|
|
|
lalojedac
|
joj ugrabila sam internet da vidim kako je bilo...devojke zelim vam svu srecu sveta i naravno uspesan ET javljajte kako je bilo,meni licno jako znace vasi postovi o iskustvu i lakse mi je kad znam sta ce da mi rade,tako da vam puno hvala i zelim vam da prodjete kao nasa draga alexsis pa da dobijete ...i ja bih volela da imam vise beba,to mi je zelja jos dok sam bila mala dace Bog pa cemo uskoro sve imati nase bebe u narucju
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.11.2012 11:58:05
|
|
|
|
koalica72
|
Drugarice, vratili su mi moje 3 bebice i sad ću da ih čuvam, da uživam u čekanju. Sve pohvale za kliniku! Potpuno transparentno, razgovor sa profesorom... Aspirirano 6 ćelija, 5 zrelih, oplodile se 3 i do 3D dostigle osmoćelijski stadijum. Savet vratiti sve 3. Svi ljubazni, prijatni...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.11.2012 12:18:35
|
|
|
|
daca77
|
Koalice, bas mi je drago ...navijam jakooo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.11.2012 12:20:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Koalice fenomenalno, navijam jakoooo
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.11.2012 16:56:43
|
|
|
|
mala_82
|
Koalice i mazi trbu i uzivaj... Danas Vas je bilo bas dosta za vracanje tako da sam se i ja nacekala ali neka neka samo da budu
< Poruku je uredio mala_82 -- 19.11.2012 16:59:23 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
buduci roditeljisupermNasi prijatelji biraju ime za devojcicu. Hajde da im pomognemo.Petra (
28%)
Maša (
24%)
Irena (
14%)
Miona (
23%)
vas predlog (
12%)
Ukupan broj glasova: 349Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!