Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.8.2012 2:39:26
|
|
|
|
Yag
|
super jeco rekla sam ti
_____________________________
21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 19:54:34
|
|
|
|
viking
|
Nisam mogla na brzinu da se setim bolje teme, pa cu ovde da pitam - da li je neko koristio nekada onaj kupovni patispanj? Ne izgleda mi reprezentativno, ali kapiram da stedi dosta vremena...
_____________________________
Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju "Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 19:56:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Patišpanj? To beše ono za tortu? Joj sve mi se zbrkalo u glavi danas. Nisu loši, ako imaš dobru kremu, i malo nakvasiš mlekom ili sokom...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 19:57:33
|
|
|
|
sanji
|
Jesam ja jednom u nekoj gužvi i nisam baš bila oduševljena! Nije ni blizu kućne varijante, ali uz dosta nekog lepog fila može da prođe!
_____________________________
DOBILI SMO PRINCEZE
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 19:58:49
|
|
|
|
Olga75
|
da patispanj - piskota Vik , mozda ces morati malo da ih premazes mlekom ili nekim sokom , zavisi kakav ces krem da koristis jer znaju te kupovne a budu suveeee a zasto ne napravis sama ? U principu je vrlo jednostavno
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 20:01:38
|
|
|
|
World
|
ja sam nekad probala one neke, mislim da su bile takovo, tj. swisslion, pa i nisu lose za kupovni biskvit... ako mislis na to.. samo udaris neki dobar cokoladni fil..
_____________________________
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 20:04:15
|
|
|
|
Anoniman
|
U Mercatoru ima nekih, ne znam im ime, ima i četvrtaste i okrugle i bele i braon piškote i kvalitetne su. Doduše samo sam ih jednom koristila, ali pazi imaju foliju između slojeva da je odlepiš. Ja sam sa jedne zaboravila da skinem i tu tortu su prozvali PVC torta A inače bila je ok
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 20:19:25
|
|
|
|
viking
|
E, hvala puno! Inace, ne pravim nista, pitam onako :-)
_____________________________
Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju "Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 20:31:33
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: viking RR E, hvala puno! Inace, ne pravim nista, pitam onako :-)
_____________________________
DOBILI SMO PRINCEZE
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 20:33:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Viking se sprda sa vama
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 20:39:24
|
|
|
|
viking
|
Nije, nego da vam skrenem paznju sa Homoseksualnosti Prava istina je da sam bila u Merkatoru i videla te patispanje raznih boja i ukusa, pa me zanimalo, nisam nikada koristila ni jedan taj kupovni. Pitala sam kao zalog za buducnost :-)
_____________________________
Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju "Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 20:43:45
|
|
|
|
World
|
aha tako znaci, vodis se comskim pa zamajavas narod bezazlenim temama... a ne znam kakve su te u boji, nisam to nikad probala..
_____________________________
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 20:45:58
|
|
|
|
madre
|
ja sam kupila pre nekih mesec dana i ne znam zasta da ga iskoristim. kupih ga kao da imam ako mi nesto padne na pamet da napravim, ali mi nije palo za to vreme sam naparvila mnogo nekih tortica, ali sa keksom kao podlogu jer ja u principu i ne volim torte sa korama. ovo moje izlaganje nije nikom od koristi, no dobro
_____________________________
Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 20:50:20
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam skoro pravila sa takovo korama neku laganu varijantu. Kore nakvasila sa malo mleka,naredjla banane,i nafilovala slatkom pavlakom i uopste nije lose.
_____________________________
"Majkooooo, bič pliiiiz!!!" JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 21:02:49
|
|
|
|
madre
|
bas tako nesto je i meni pre neki dan palo na pamet da pravim. bogi trazio tortu, a ja u kuci imam takovo kore, neke crnkaste banane i razne pudinge... ali sam ipak na kraju napravila sa keksom i pudingom, bez crnkastih banana
_____________________________
Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2012 22:26:51
|
|
|
|
boba 11
|
te crnkaste su najsladje pa jos kad moze prst da upadne kroz koru Inace bila nekad jedna tortica od tih kupovnih kora takovo,svi su je redom pravili pre nekih 20-tak godina i meni se jede i navrh mi jezika ukus ali niko ne zna kako se pravi fil za nju.A naravno ja nemam pojma to su pravile nase bake pa ako se neko slucajno seti obavezno da mi javi
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.10.2012 11:49:43
|
|
|
|
Shishica
|
Pravite li nasuvo sa krompirom? Ja to obozavam, ali ne znam koliko drugi stavljaju ulja kada prave kolicinu za troje npr. Tu treba dosta ulja jer inace se zduda sve.. I da li neko pravi domace flekici za nasuvo i kako? Pravila sam pre dosta godina to i zaboravila sam.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2012 8:35:53
|
|
|
|
Olga75
|
hajde pomozite mi molim vas sta napraviti za gomilu dece a da bude brzo , da se jede prsticima i da se ne uprase previse ? ja sam stala kod vanilica , mafini ne dolaze u obzir jer imam samo jednu modlu sa 9 komada , znaci veliki su , trebalo bih da ih pravim ceo dan .
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2012 8:46:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mogu samo da ti dam dva linka za neke jako zdrave slatkiše, ovseni barovi i granola barovi, ali nisam sigurna koliko bi se to deci dopalo Medena srca? Lako se prave, a ne mrve se mnogo.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2012 8:50:08
|
|
|
|
Olga75
|
znas i sama ako nema puuuno secera u kolacima da oni zavrcu nosicima a ne bih htela da moj tanjir ostane pun ja u svim receptima smanjujem secer skoro na pola nego medeno srce ? daj mi mooolim te link
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2012 8:54:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Au, nemam link, sad ću ti prepisati moj recept samo da nađem
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2012 9:00:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam pravila samo po ovom receptu i super su mi 1,5 šolja šećera (za meru uzmeš šolju za kafu, kao one doncafe, znači ne najveću ali ne one malecke) 1,5 šolja vode 3 šolje brašna 4 kašike pekmeza, plus pekmez za mazanje (treba ti neki kiselkast, ne sme da bude jako sladak, i ne sme da bude tečan) 1/2 kk sode bikarbone 1/2 kesice cimeta 4 sk ulja 1 čokolada Od šećera, vode, brašna, 4 kašike pekmeza, sode bikarbone, cimeta i ulja napraviti testo, i ostaviti ga da odstoji 15 minuta. Pola sipati u tepsiju i peći na 180 stepeni, samo da se uhvati korica. Izvaditi tepsiju iz rerne, premazati pekmezom pa preliti drugom polovinom testa. Peći oko pola sata, da porumeni pa iseckati (na kockice ili modlama na srca ili kružiće). Umakati u rastopljenu čokoladu, ili samo razdvojiti lepo komadiće pa preliti.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2012 9:11:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Šta su ovseni barovi?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2012 9:13:23
|
|
|
|
Olga75
|
kazi mi molim te , u kojoj tepsiji to peces tj koliko treba da je debelo ?
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.11.2012 9:17:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga, treba da bude tanko, nisam sto posto sigurna ali mislim da sam pravila u klasičnoj đuvečari. Videćeš kad prepoloviš smesu otprilike koliko je to, da li je za malo manju ili tu srednju tepsiju, kad su gotovi kolačići treba da budu debljine otprilike kao kupovno meseno srce. Taš KLIK
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
ime za decakaSasa.PPomozite da se odlucimoStefan (
13%)
Filip (
17%)
Mateja (
23%)
Marko (
15%)
Aleksandar (
12%)
Luka (
20%)
Ukupan broj glasova: 223Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!