Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.10.2012 15:36:42
|
|
|
|
M.mama
|
Nazire se a i moja crtica je bila jako svetla, bas kao ta, 23dc kad sam radila i to nisam ujutru radila. Posle par dana je bila tamnija...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.10.2012 16:06:56
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ne brine me sto je bleda nego sam mislila da je ona evaporacijska ali nije ona nestane kad se osusi test ova ne evo je jos stoji.... Prosli put mi je bila e i nestala jenposle 2 sata ova stoji ista sad sam gledala... Nadam se da je to to...:-)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.10.2012 18:53:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Leptirić,sutra ti nas sve vuci za nosiće,ženo to si
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.10.2012 23:12:01
|
|
|
|
Leptiric123
|
Cece jos samo malo i saznacu...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.10.2012 23:28:40
|
|
|
|
Dača
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 evo cisto da vam kazem moje iskustvo sa testovima. Prvi put kad sam bila trudna radila sam 28dc uvece, umocila sam test stavila ga na stocic i bila je druga crta roza ne kao kontrolna,ali se baaas videla. Drugi put sam radila 15dpo tj 28dc isto,sa jutarnjim urinom i isto je odmah bila roza crta tu. Ne pisem ovo da bih vas razocarala,zene su razlicite,mozda ste rano uradile,mozda je kasnije bila ovulacija, pisem samo moje iskustvo. Izmedju te dve trudnoce sam radila test 2-3 puta i svaki put sam pod odredjenim uglom videla drugu crtu,a nisam bila trudna. Jutarnja temp mi je oba puta bila 37-37,3 do treceg meseca trudnoce.. Jovana, kolika ti je inace bila BT prije O, i poslije O??? Neka okvirna BT, prosjecna??
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.10.2012 23:33:56
|
|
|
|
Dača
|
Ja isto imam bas pozitivna iskustva sa testovima, ili jesam ili nisam T. Nema tu sredine. Nikad mi nije pokazao pogresan rezultat, a cesto se testiram, gotovo pa svaki ciklus. Prije prve T sam radila par puta test, bio je negativan, cim sam ostala trudna, pokazao je +. Doduse, radila sam ga na dan izostanka menstruacije, ali sad posto mi nisu ciklusi bas uredni, pokusacu sa 26 DC. Tacnije, cini mi se da mi se u zadnjih par mjeseci ciklus skrati, dobijala sam na 26 i 27 DC.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.10.2012 23:34:04
|
|
|
|
jovana13
|
temperatura mi je uvek ujutru 36,7. Ne znam tacno pre O jer nisam imala problema sa zatrudnjivanjem,prvi put nismo planirali trudnocu,a drugi put sam znala kad su mi plodni dani i ostala sam trudna istog meseca. Tako da nisam pratila BT.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.10.2012 23:39:00
|
|
|
|
Dača
|
Ja sma mjerila BT sad poslije porodjaja, posto sam isto tako jako brzo ostala T sa prvim djetetom. Nikakvih problema nije bilo, ali sad ne ide nikako. 7 mjeseci pokusavamo i nista se ne desava. Znam da imam O, isla sam na folikulometriju ovaj mjesec, pa cemo vidjeti. Imali smo jedan odnos pred samu O, poslije nismo zbog prehlade. Nadam se da ce zakaciti.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 22.10.2012 11:10:14
|
|
|
|
mamica3
|
da li se ikome dešava da samo uveče ima povišenu T al svaku veče
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.10.2012 19:26:36
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: MirjanaP Da li je neko od vas doziveo da test pokaze negativan rezultat,a da je ipak bio pozitivan??? Da li su testovi sigurni i kada ih je najbolje raditi, da li pokaze tacan rezultat 7 dana posle odnosa\???
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 24.10.2012 2:46:03
|
|
|
|
mimma
|
Meni vala. u prvoj trudnoci sam ga radila 3 puta. Osecam da je nesto drugacije a test pokazuje -NISTA. na kraju odem i dam krv, naravno trudna. Sada sam opet trudna i realno, da nisam na putu, ne bih ga ni radila ali posto nisam mogla da izdrzim, (isto sve kao prosli put) odem i kupim i ovog puta pokaze dve crtice. . Kasnila mi je u tom trenutku oko nedelju dana, mozda i celih 10....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 24.10.2012 8:24:31
|
|
|
|
Nanica1
|
Dva puta u zivotu sam radila test, oba puta je pokazao i oba puta je bio tacan! Pri tome prvi put je to bio poznati test Baby rapid a drugi put neki nepoznat proizvodjac, cena 200 din. Cim sam stavila mokracu, odmah su ko iz puske iskocile dve crtice! I samo jos da dodam- oba puta sam radila test posle 2-3 dana kasnjenja...
< Poruku je uredio Nanica1 -- 24.10.2012 8:25:41 >
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 24.10.2012 10:44:13
|
|
|
|
mamica3
|
po mom mišljenju testovi su tačni,samo je bitno da se ne rade prerano jer onda je jako upitan rezultat...meni je pokazao odma jest da je bila jedna svjetlija,ali je ipak pogodio,na žalost loše završilo , važno da nije pogriješio ..lažno negativan može biti,al lažno pozitivan teško jer ako nema trudnoće nema hcg,a tome testovi i služe(očitanju hcg)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.10.2012 16:35:47
|
|
|
|
sanjalica978
|
Ja svoj sad iskoristih i nema crtica. Tacnije upropastila sam ga, nisam dobro uradila , kreten.
< Poruku je uredio sanjalica978 -- 25.10.2012 16:50:44 >
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.10.2012 17:33:59
|
|
|
|
Verolina
|
Kako si uspela da ga upropastis?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.10.2012 17:38:41
|
|
|
|
sanjalica978
|
Pa kasnije procitam da ga umocim (traka je u pitanju) i drzim 15 sekundi, pa onda cekam 5 min na rezultat, a ja lepo samo bucnem izvadim i ostavim. Mada mislim da bi i tako pokazao da je imao sta da pokaze. Ovako cekam dok se ne opskrbim testovima u subotu ili cu dragog da zovem da kupi sutra i donese uvece.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.10.2012 17:41:35
|
|
|
|
Verolina
|
Mislis stavila si je na sekund? Pa nije ti se ni ocrtala.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.10.2012 17:52:37
|
|
|
|
sanjalica978
|
Da na sekund i izvadila odmah. Ona kontrolna se pojavila, naravno ali tek kasnije sam skontala sta sam uradila. Ma danas sta god da krenem da uradim sve naopako ispadne, bolje da sam spavala ceo dan.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.10.2012 18:02:48
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.10.2012 21:46:49
|
|
|
|
jelencee
|
radila sam test,ali nisam sigurno da li sam ga drzala dovoljno dugo..pise 15 s ali mozda sam i manje..ispao je negativan..da li se vazi ili treba d aponovim ?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.10.2012 21:49:30
|
|
|
|
Verolina
|
Koji dc ti je bila ovulacija?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.10.2012 23:24:34
|
|
|
|
jelencee
|
pa to ne znam..ali kasni mi vec 12 dana..a test je bio negativan..
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.10.2012 23:25:10
|
|
|
|
jelencee
|
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.10.2012 7:50:48
|
|
|
|
Leptiric123
|
Jelence već bi trebao da pokaže da ima ali opet postoji ALI...mozda si kratko držala, mozda nije bila prva jutarnja mokraća?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.10.2012 9:07:15
|
|
|
|
jelencee
|
pa nije bila prva,a nznm da li je bila tacno 15 sekundi,mozda 2-3 sek krace..mada za baby rapid kazu da ne mora da bude prva...ali kasni i dalje..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?