|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Test za trudnoću? - II dio
21.10.2012 15:36:42   
M.mama
Nazire se a i moja crtica je bila jako svetla, bas kao ta, 23dc kad sam radila i to nisam ujutru radila. Posle par dana je bila tamnija...

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 276
21.10.2012 16:06:56   
Leptiric123
Ne brine me sto je bleda nego sam mislila da je ona evaporacijska ali nije ona nestane kad se osusi test ova ne evo je jos stoji....
Prosli put mi je bila e i nestala jenposle 2 sata ova stoji ista sad sam gledala...

Nadam se da je to to...:-)

(odgovor članu M.mama)
Direktna veza do poruke: 277
21.10.2012 18:53:08   
Anoniman
Leptirić,sutra ti nas sve vuci za nosiće,ženo to si user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
  Direktna veza do poruke: 278
21.10.2012 23:12:01   
Leptiric123
Cece jos samo malo i saznacu...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 279
21.10.2012 23:28:40   
Dača

IZVORNA PORUKA: jovana13

evo cisto da vam kazem moje iskustvo sa testovima. Prvi put kad sam bila trudna radila sam 28dc uvece, umocila sam test stavila ga na stocic i bila je druga crta roza ne kao kontrolna,ali se baaas videla. Drugi put sam radila 15dpo tj 28dc isto,sa jutarnjim urinom i isto je odmah bila roza crta tu. Ne pisem ovo da bih vas razocarala,zene su razlicite,mozda ste rano uradile,mozda je kasnije bila ovulacija, pisem samo moje iskustvo. Izmedju te dve trudnoce sam radila test 2-3 puta i svaki put sam pod odredjenim uglom videla drugu crtu,a nisam bila trudna. Jutarnja temp mi je oba puta bila 37-37,3 do treceg meseca trudnoce..

Jovana, kolika ti je inace bila BT prije O, i poslije O??? Neka okvirna BT, prosjecna??

Čuvaj moje srce...

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 280
21.10.2012 23:33:56   
Dača
Ja isto imam bas pozitivna iskustva sa testovima, ili jesam ili nisam T. Nema tu sredine. Nikad mi nije pokazao pogresan rezultat, a cesto se testiram, gotovo pa svaki ciklus. Prije prve T sam radila par puta test, bio je negativan, cim sam ostala trudna, pokazao je +. Doduse, radila sam ga na dan izostanka menstruacije, ali sad posto mi nisu ciklusi bas uredni, pokusacu sa 26 DC. Tacnije, cini mi se da mi se u zadnjih par mjeseci ciklus skrati, dobijala sam na 26 i 27 DC.

Čuvaj moje srce...

(odgovor članu Dača)
Direktna veza do poruke: 281
21.10.2012 23:34:04   
jovana13
temperatura mi je uvek ujutru 36,7. Ne znam tacno pre O jer nisam imala problema sa zatrudnjivanjem,prvi put nismo planirali trudnocu,a drugi put sam znala kad su mi plodni dani i ostala sam trudna istog meseca. Tako da nisam pratila BT.

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu Dača)
Direktna veza do poruke: 282
21.10.2012 23:39:00   
Dača
Ja sma mjerila BT sad poslije porodjaja, posto sam isto tako jako brzo ostala T sa prvim djetetom. Nikakvih problema nije bilo, ali sad ne ide nikako. 7 mjeseci pokusavamo i nista se ne desava. Znam da imam O, isla sam na folikulometriju ovaj mjesec, pa cemo vidjeti. Imali smo jedan odnos pred samu O, poslije nismo zbog prehlade. Nadam se da ce zakaciti.

Čuvaj moje srce...

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 283
22.10.2012 11:10:14   
mamica3
da li se ikome dešava da samo uveče ima povišenu T al svaku veče

(odgovor članu Dača)
Direktna veza do poruke: 284
23.10.2012 19:26:36   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: MirjanaP

Da li je neko od vas doziveo da test pokaze negativan rezultat,a da je ipak bio pozitivan??? Da li su testovi sigurni i kada ih je najbolje raditi, da li pokaze tacan rezultat 7 dana posle odnosa\???

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 285
24.10.2012 2:46:03   
mimma
Meni vala. u prvoj trudnoci sam ga radila 3 puta. Osecam da je nesto drugacije a test pokazuje -NISTA. na kraju odem i dam krv, naravno trudna. Sada sam opet trudna i realno, da nisam na putu, ne bih ga ni radila ali posto nisam mogla da izdrzim, (isto sve kao prosli put) odem i kupim i ovog puta pokaze dve crtice. user posted image . Kasnila mi je u tom trenutku oko nedelju dana, mozda i celih 10....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 286
24.10.2012 8:24:31   
Nanica1
Dva puta u zivotu sam radila test, oba puta je pokazao user posted image i oba puta je bio tacan!
Pri tome prvi put je to bio poznati test Baby rapid a drugi put neki nepoznat proizvodjac, cena 200 din. Cim sam stavila mokracu, odmah su ko iz puske iskocile dve crtice!

I samo jos da dodam- oba puta sam radila test posle 2-3 dana kasnjenja...

< Poruku je uredio Nanica1 -- 24.10.2012 8:25:41 >

(odgovor članu mimma)
Direktna veza do poruke: 287
24.10.2012 10:44:13   
mamica3
po mom mišljenju testovi su tačni,samo je bitno da se ne rade prerano jer onda je jako upitan rezultat...meni je pokazao odma user posted image jest da je bila jedna svjetlija,ali je ipak pogodio,na žalost loše završilo , važno da nije pogriješio ..lažno negativan može biti,al lažno pozitivan teško jer ako nema trudnoće nema hcg,a tome testovi i služe(očitanju hcg)

(odgovor članu Nanica1)
Direktna veza do poruke: 288
25.10.2012 16:35:47   
sanjalica978
Ja svoj sad iskoristih i nema crtica.
Tacnije upropastila sam ga, nisam dobro uradila user posted image , kreten.

< Poruku je uredio sanjalica978 -- 25.10.2012 16:50:44 >

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 289
25.10.2012 17:33:59   
Verolina
Kako si uspela da ga upropastis?user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 290
25.10.2012 17:38:41   
sanjalica978
Pa kasnije procitam da ga umocim (traka je u pitanju) i drzim 15 sekundi, pa onda cekam 5 min na rezultat, a ja lepo samo bucnem izvadim i ostavim. Mada mislim da bi i tako pokazao da je imao sta da pokaze.
Ovako cekam dok se ne opskrbim testovima u subotu ili cu dragog da zovem da kupi sutra i donese uvece.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 291
25.10.2012 17:41:35   
Verolina
Mislis stavila si je na sekund? Pa nije ti se ni ocrtala.user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 292
25.10.2012 17:52:37   
sanjalica978
Da na sekund i izvadila odmah. Ona kontrolna se pojavila, naravno ali tek kasnije sam skontala sta sam uradila.
Ma danas sta god da krenem da uradim sve naopako ispadne, bolje da sam spavala ceo dan.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 293
25.10.2012 18:02:48   
Verolina
user posted image

Direktna veza do poruke: 294
25.10.2012 21:46:49   
jelencee
radila sam test,ali nisam sigurno da li sam ga drzala dovoljno dugo..pise 15 s ali mozda sam i manje..ispao je negativan..da li se vazi ili treba d aponovim ?

(odgovor članu M.mama)
Direktna veza do poruke: 295
25.10.2012 21:49:30   
Verolina
Koji dc ti je bila ovulacija?

(odgovor članu jelencee)
Direktna veza do poruke: 296
25.10.2012 23:24:34   
jelencee
pa to ne znam..ali kasni mi vec 12 dana..a test je bio negativan..

(odgovor članu M.mama)
Direktna veza do poruke: 297
25.10.2012 23:25:10   
jelencee
user posted image

(odgovor članu jelencee)
Direktna veza do poruke: 298
26.10.2012 7:50:48   
Leptiric123
Jelence već bi trebao da pokaže da ima user posted image

ali opet postoji ALI...mozda si kratko držala, mozda nije bila prva jutarnja mokraća?

(odgovor članu jelencee)
Direktna veza do poruke: 299
26.10.2012 9:07:15   
jelencee
pa nije bila prva,a nznm da li je bila tacno 15 sekundi,mozda 2-3 sek krace..mada za baby rapid kazu da ne mora da bude prva...ali kasni i dalje..

(odgovor članu M.mama)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here