|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Test za trudnoću? - II dio
17.10.2012 18:46:05   
Nataša1
Može da bude lažno pozitivan test ako se uradi pre 14 DPO.

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 251
17.10.2012 19:12:08   
Sonreir
Mislim ce pre biti lazno negativan nego lazno pozitivan user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 252
17.10.2012 20:24:39   
Maslacak15
pregnil je HCG ! znaci ako se test uradi posle pregnila bice pozitivan-lazno pozitivan. Pregnilu treba desetak dana da napusti organizam. Zbog individualnih razlika sigurnije je cekati punih 14 dana da ne bude zabune. Pregnil ( i ovidrel takodje, on je ekvivalent) je ujedno i jedini nacin da test za trudnocu bude lazno pozitivan.Pozdrav trudlice!!!

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 253
17.10.2012 20:27:00   
Sonreir
O Boze, a ja nisam procitala prethodni post pa sam mislila da je to rekla ovako uopsteno za testove user posted image Zbogom pameti user posted image Natasa, izvini za mesanje u nesto sto nemam pojma, a uz to jos i ne citam redom user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 254
21.10.2012 11:12:09   
Verolina
Leptiricu, ajde smireno sad. Pokusaj da uslikas test.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 255
21.10.2012 11:13:03   
Leptiric123
Radila sam test...nema user posted image
Pojavljivala se jedna nevidljivo roza i nestala...radila sam sa trecim pssspsss....
Da li trebam da vadim sad i betu ili da izazivam m?

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 256
21.10.2012 11:13:58   
Verolina
Moras prvo uraditi betu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 257
21.10.2012 11:14:52   
Anoniman
leptiricu radi betu

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 258
21.10.2012 11:15:37   
matli
Ja nemam poverenja u taj test.Moj negativan test sada ima vec 10 godina!!!!!Aman zene,zasta sluze doktori????

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 259
21.10.2012 11:20:21   
Leptiric123
Verka slikala sam ne vidi se ni l od druge linije...a i ne umem preko moba da dodam sliku...

Vadicu betu sutra...za svaki slucaj...ali ja cam kazem ne verujem...:-(

(odgovor članu matli)
Direktna veza do poruke: 260
21.10.2012 11:24:09   
Verolina
Izvadi betu i ako je negativna kod dr. Ali mere biti i da je pozitivna.user posted image

Direktna veza do poruke: 261
21.10.2012 11:27:10   
Leptiric123
Hahahha evo proslo je 25 min od testa ali ako se pojavi roza javicu vam...jer je pre bila bela...ali opet ujitru beta pa roknucu se....:-(

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 262
21.10.2012 11:29:41   
mamica3
leptirću nemoj više ni gledati u taj test,baci ga i sutra beticu i to je to...user posted image

Direktna veza do poruke: 263
21.10.2012 11:32:19   
Leptiric123
Evo zvanicno drugarica isto vidi jako bledu roze crticu ali jako bledu samo se pod uglom nekim vidi....

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 264
21.10.2012 11:35:46   
Verolina
Vadi betu ujutro. To ti je najpouzdanije.

Direktna veza do poruke: 265
21.10.2012 11:59:46   
17 joka
beta ce ti razresiti agoniju

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 266
21.10.2012 12:03:33   
Leptiric123
Crta je sve vidljivija sad...vidi se iz aviJona....al mene tel zeza sve pobeli kad slika....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 267
21.10.2012 12:11:34   
Verolina
Isprobavaj pod razlicitim uglovima.
Ajde kad uslikas, ako ne znas da postavis posalji mi MMS.

Direktna veza do poruke: 268
21.10.2012 12:31:39   
Verolina
Evo testa od Leptirica. Ja sad ne znam koliko vidite, ali na mom MMS-u se dobro vidi test linija.
Leptirko, moraces na betu u svakom slucaju.
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 269
21.10.2012 12:37:35   
17 joka
natire se ali kao sto rekoh Beta je zakon

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 270
21.10.2012 12:40:59   
mamica3
leptiriću nemoj me pogrešno shvatiti ali na mom testu je bila puno vidljivija,ali ja sam ipak otišla na betu,jer mislimda ona ne može da pogriješi,a test ponekad ,zato da nebi puno razmišljala sutra pravac beta i da pravimo dernek...

< Poruku je uredio mamica3 -- 21.10.2012 12:41:15 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 271
21.10.2012 12:42:26   
Sonreir
Tesko je videti ovako preko interneta osim ako nije bas bas jaka linija. Leptiricu, lepo ti kazemo da nemoj ni slucajno da izazivas M dok ne proveris betu, to nije za zezanje !!! Navijam da bude velikaaaa beta user posted image
P.S. Ja sam corava pa ne vidim crticu ali to ne znaci da je nema, mnogo je drugacije drzati test uzivo, ja ti cvrsto drzim palceve da si ti nama trudnica pa da lepo krenes sa Hajn user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 272
21.10.2012 13:09:05   
Leptiric123
Radim svakako betu...samo sam se smorila sto sam sesad iscimala....

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 273
21.10.2012 13:14:29   
jovana13
evo cisto da vam kazem moje iskustvo sa testovima. Prvi put kad sam bila trudna radila sam 28dc uvece, umocila sam test stavila ga na stocic i bila je druga crta roza ne kao kontrolna,ali se baaas videla. Drugi put sam radila 15dpo tj 28dc isto,sa jutarnjim urinom i isto je odmah bila roza crta tu. Ne pisem ovo da bih vas razocarala,zene su razlicite,mozda ste rano uradile,mozda je kasnije bila ovulacija, pisem samo moje iskustvo. Izmedju te dve trudnoce sam radila test 2-3 puta i svaki put sam pod odredjenim uglom videla drugu crtu,a nisam bila trudna. Jutarnja temp mi je oba puta bila 37-37,3 do treceg meseca trudnoce..

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 274
21.10.2012 13:19:41   
Leptiric123
Hvala Jovana ja znam kad mi je bila o a i znam kad sam mogla ostati user posted image jer mi je mm samo ta dva dans bio tu....

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here