Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 8:23:57
|
|
|
|
Leptiric123
|
Kako da stavim sliku sa telefona....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 8:49:34
|
|
|
|
Leptiric123
|
Evo je na avataru nisam umela drugacije da ubacim...vidi li neko isto sto i ja ?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 8:55:27
|
|
|
|
Snelle
|
Avatar je premaleni, ali bilo kakva druga crta, pa makar i najbelja je druga crta! Bravo, bravo!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 9:01:44
|
|
|
|
J@n@
|
Leptiricu,draga, premalena je slicica tako da jedva vidim kontrolnu crtu!Valjda ce se javiti neko ko zna da ti objasni kako da ovde postavis sliku!!!!!Navijam od srca za ! A da uradis jos jedan?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 9:06:09
|
|
|
|
Leptiric123
|
Snele,Jano...necu vise raditi...sutra bi trebalo da odem kod dr...samo da dodje na posao zena....:-) Jako mi je cudno sto je kasnije nestala potpuno, znaci nije se razlilo nesto.... Joj ko ce izdrzati do ujutru...:-)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 9:22:05
|
|
|
|
Snelle
|
Ako je mala trudnoća ne znam da li će dr moći da ti kaže nešto konkretno. Moj ti je savet da odradiš betu i da skratiš sebi muke!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 9:24:07
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hvala Snele svakako idem tamo sutra...pa cu raditi betu u povratku videlo se ili ne....:-)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 10:36:20
|
|
|
|
lalojedac
|
leptiricu ja sam zumirala i vidim debelu crtu i cestitam ti,koji ti je dan ciklusa kad si uradila test? mozda je zato slaba.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 10:38:21
|
|
|
|
Leptiric123
|
Lalo 45 ali ja sam u tripu ako sam trudna da se to desilo kada sam ocekivala m...:-)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 15:53:00
|
|
|
|
Lota
|
Jano, vucem vas najjace, samo da budem sigurna da sam trudna , a inace, uopste nisam slabasna, mogu sve da vas povucem Leptiric, kad imas sutra zakazan pregled? Da znamo da drzimo palceve?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 21:44:10
|
|
|
|
Leptiric123
|
Lota oko 13h...cim izadjem od dr javljam se...hvala :-)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 21:46:47
|
|
|
|
17 joka
|
jako, da se sutra radujemo leptiricu
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 21:48:05
|
|
|
|
Leptiric123
|
Joka hvala puno...joj bas bih volela...jednu malu
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 22:03:33
|
|
|
|
nata11
|
Super Leptiric vidim sutra cemo imati lepe vesti
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.9.2012 22:05:09
|
|
|
|
Leptiric123
|
Nadamo se...:-) bas bih volela...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.9.2012 9:09:09
|
|
|
|
Lota
|
Leptiric, drzim nam palceve u 1 . I ja dobijam rezultate bete posle 1 .
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.10.2012 22:53:57
|
|
|
|
lalojedac
|
evo mog od jutros...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.10.2012 22:55:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesi trudna? Mislim, čitala sam jutros šta si pisala da je jako bleda crtica, i da se na slici baš i ne vidi, pa ne znam jesi radila možda betu?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.10.2012 22:55:20
|
|
|
|
lalojedac
|
evo mog od jutros..
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.10.2012 22:57:11
|
|
|
|
Snelle
|
Ma odlično se vidi crta! Čestitam mama
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.10.2012 22:57:38
|
|
|
|
lalojedac
|
ne radi lab a nemam nizicu pa moram privatno,tako da ne znam,dr mi je rekla da sacekam jos 1 nedelju pa na uz...na dan kad sam trebala dobiti ona je videla samo jako zadebljan endometrijum,a ff mi je sutradan pomerio O i to na 31 dc
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.10.2012 23:01:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ma odlično se vidi crta! Čestitam mama Nemoj se ljutiti, ali ja apsolutno ne vidim crticu, sem ove kontrolne. Nadam se da se ne ljutiš lalo, zato sam te i pitala za betu.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.10.2012 23:01:17
|
|
|
|
Snelle
|
Lalojedac, a kako sam izgleda druga crta? Vidi se da si ovo slikala jako brzo nakon potapanja štapića u urin.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.10.2012 23:03:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne bih da pravim zabunu, davno je to bilo kada sam ja radila test , druga crtica nije ovo crveno pored MAX, ili jeste? Jer, ako jeste, onda vidim. Ja sam nekako zapamtila da je druga crtica bliža ovoj kontrolnoj, grešim li?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.10.2012 23:05:39
|
|
|
|
Snelle
|
Ma jeste Tasho, u pravu si ti, nego ovaj deo koji je crven znači da je jako rano slikala test, i da nije prošlo dovoljno vremena od potapanja testa u urin, zato je i bleda linija. Ja je jedva vidim, ali je vidim, ali mislim da bi se još bolje videla da je još malo sačekala pa fotografisala. Tako je i meni bilo na drugom testu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?