Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 13.9.2012 23:57:46
|
|
|
|
17 joka
|
mila , lepo se vidi, čestitam od srca
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 0:19:59
|
|
|
|
knot
|
Sunceeeeeeeeeeeeee, cestitam, mila vide se dvije crtice
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 4:32:55
|
|
|
|
little_one
|
Sunce, draga, nemas pojma kako si me obradovala! Predivne dvije crtice! Savrseno! Cestitam draga i da lako i mirno izneses trudnocu od srca ti to zelim!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 6:23:29
|
|
|
|
Cindarella
|
Sunce,to je to.Cestitam!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 7:47:09
|
|
|
|
madamme
|
bravo, Sunce.....sad ajde daj recept!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 8:18:12
|
|
|
|
lalojedac
|
vidi se extra,to je to!!!! cestitam!!!!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 8:35:59
|
|
|
|
babby
|
za jedno malo sunce
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 9:13:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Sunce neka je sa srećom!!! Cind javljaj se čim uradiš pregled
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 9:15:14
|
|
|
|
jole82
|
Sunce cestitam!!!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 9:23:07
|
|
|
|
J@n@
|
Sunce,draga, !Cestitam !
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 11:46:58
|
|
|
|
17 joka
|
Sunce,draga koliko mi je samo drago mila,eto i poosle ruznih stvari dolaze lepe,uzivaj sad u svom malom Suncu
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 14:50:47
|
|
|
|
degu
|
Sunce Čestitam draga, e sad da zaboraviš na sve ružno
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.9.2012 17:19:53
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: Suncepravde Da li vi vidite nesto na ovoj slici? све најбоље!!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.9.2012 9:41:39
|
|
|
|
Cindarella
|
To je to,zvanicno sam trudnica. Evo od jutros.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.9.2012 10:15:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Super Cind
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.9.2012 10:30:14
|
|
|
|
madre
|
cind, diiivno
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.9.2012 12:00:17
|
|
|
|
lanajelena
|
Sunce,Cind cestitam
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.9.2012 12:48:30
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ju ju...ja sam luda...sad vidim kako se to radi...ja uradim test ostavim ga dok operem zube,nema nista ja ga bacim...nisam znala da tako treba da se posmatra... :-(
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.9.2012 13:05:50
|
|
|
|
Maslacak15
|
Leptiricu nisi luda, Test ne treba gledati posle 10 minuta. Ni rastavljati ako ima plasticni oklop. Pricale smo o tome vise puta na forumu. Tacno je ako se radi vrlo rano, vise dana pre izostale menstruacije crta moze biti vrlo bleda ali u principu, ako je test negativan treba ga ponoviti u narednih par dana (a vestica se ne pojavi) a ne cekati satima, jer postoji rizik da se evaporacione linije interpretiraju kao pozitivan test. Cind cestitam! Crtica se lepo deblja
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.9.2012 14:46:24
|
|
|
|
moja ciklama
|
Suncepravde
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.9.2012 17:08:13
|
|
|
|
Leptiric123
|
Uh,sad mi lakse...Ali moram ponoviti je mi kasni..poslednji test sam radila drugi dan kasnjenja..danas je sesti...:-\
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.9.2012 17:19:33
|
|
|
|
17 joka
|
leptiricu za
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.9.2012 22:30:32
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hehe bilo bi lepo, ne radimo na tome ali to je lepa stvar... Hvala :-)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 22.9.2012 8:08:33
|
|
|
|
Lota
|
Devojke Radila sam neki GRAMEM test za trudnocu, nije bilo baby rapid-a u apoteci i... crtica je jaaaako svetla. Test je radjen u vreme ocekivane menstruacije, tacnije 6.9. je lh trakica pokazala pozitivan rezultat (odnos smo imali 5-og uvece i 6-og ujutru), a danas sam se istestirala. Interesuje me kakva bi trebalo da bude crtica, posto na ovom mom testu pise da se testiranje moze vrsiti 10 dana po zececu, a kod mene je ipak proslo vise vremena
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 22.9.2012 8:17:54
|
|
|
|
Cindarella
|
Lota,to je to! Bitno da je crtica tu! I ja sam poslednji test radila na dan ocekivane,eno je slika gore.Svetla je crtica,ali je to-to!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?