Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 17:51:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vuko veliki marketi imaju taj deo u kolicima da dete moze da sedne. Mi kad idemo u kupovinu obavezno stavimo Teodoru da sedne u kolica. Obozava da se vozi i da razgleda.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.10.2012 17:53:13 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 17:56:34
|
|
|
|
jance
|
e vuko da su barem imali to za decu, te automobilcice, pa da ga vezem i zategnem u to. sad zamisli, to drago smeskajuce detence kako se onako pruzi na stranu i "posluzi" sanajvecom jabukom sa rafa...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 18:05:51
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa svako je pisao kakav je ko = kvari dete mislim polazim od sebe , da me zvercica napucava kako dete navikavam na ruke , kako joj dajem g***z da jede , kako je utpljavam - neutoplajvam , kako ovo , kako ono pa znas sta sine , ziva si , imas dve ruke , imas muza , imas sta god sta cu ti za koji vrag ja kad sam skrnava i ne znam nista i nije ovo nikakav revansizam , smo razmisljanje , jedne drzece gospoje koja ce , nada se doziveti da ima unuce I kad bi samo jednom pričuvala dijete bila bi kriva jer si sve to ti naučila dijete Kad sam odgajaš dijete sve uspjehe i neuspjehe pripisuješ sebi a kad ti ga pričuva svekrva, eeee onda imaš koga da okriviš A sad moja negativa, Nisam dobila cipele od e-baya, član-prodavač je suspendiran i šta sad kad ne pričam njemački
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 18:09:01
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: jance e vuko da su barem imali to za decu, te automobilcice, pa da ga vezem i zategnem u to. sad zamisli, to drago smeskajuce detence kako se onako pruzi na stranu i "posluzi" sanajvecom jabukom sa rafa... Ne znam što se nerviraš zbog toga, pa to je samo jabuka, kao da se nikad nikome nije desilo a šta i da nije Previše se opterećuješ šta drugi misle, pusti to Neki dan sam na kasi vidjela mamu koja vadi nekoliko sapuna iz korpe, svi papiri poderani beba sjedi u kolicima i zabavlja se grickajući nešto...mislim meni je to sasvim normalno pa ne znaju oni da ne bi trebali to da rade.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 18:19:23
|
|
|
|
jance
|
ok, jaako ne volim ovako rastrojena jos i da se pravdam ako sam dosla na temu cisto da se i istresem. znam da je to tebi normalno, ali mislim da je ocigledno iz posta da meni eto nije bilo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 18:22:04
|
|
|
|
Lu
|
Jance, samo sam ti rekla da pokušaš da se ne nerviraš zbog toga... Nemaš se šta pravdati, ako ti je lakše da ti bude muka jer su svi to vidjeli , ok tvoja stvar.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 19:10:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mihi Što reče Vuka živeo socijalizam tj javašluk i haos, baš bi Vas u Americi pitali da li ima ko da Vam čuva dete, Osnovno pravilo je ne možete da ugrožavate drugu decu ako o svojoj ne brinete i velika tačka. Slinavo dete i dete koje kašlje ne može u vrtić. Pošto se u Americi poštuje institucija lekara niko drugi osim njih nije pozvan da slobodno procenjuje da li je dete zdravo ili bolesno jer malo slini i kašlje. Da je meni Američka plata, lako bih ja. Ali radim kod privatnika koji mi ne dozvoljava da uzmem bolovanje kad god mi treba, plata je i meni i mm po 30 000 i kasni 4 meseca tako da i plaćanje žene da pričuva dete ne dolazi u obzir. Na posao mi nije dozvoljeno da je povedem. Šta ja radim kad ona počne da slini? I da ne bude da sam off, ovo možete da shvatite i kao moje istresanje jer sam danas pitala hoće li biti nekih para pa mi rekoše možda do kraja meseca a meni prošli čekovi, prvi put u životu sam u minusu, u ponedeljak će nam isključiti mobilne, stigli ostali računi, dete još ide u sandalama jer roditelji nikako da prime platu da mu kupe adekvatnu obuću za ovo vreme, stigao i račun za vrtić... A meni se vrti u glavi...
< Poruku je uredio gae_gr -- 12.10.2012 19:18:27 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 19:16:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam pojela g**no I evo prezivam ga ceo dan. Naravoucenije - popijte ranisan pre "saradnje" sa ljudima koji se tesko vare.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 20:47:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mrzim kad mi neka majka govori kako moje dete ugnjetava njeno dete, a NEĆE da vidi da to njeno dete isto radi sa mojim! A ja zbog milion razloga oćutim, i samo se zacrvenim jer je kritikovala moje dete pred 5 drugih mama iz zabavišta.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 22:14:28
|
|
|
|
jovicaa
|
evo vam jedna pesmica u ime amerikU KLIK obratite paznju na spot, vrlo je zivopisan
< Poruku je uredio jovicaa -- 12.10.2012 22:17:29 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 22:17:48
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Zille Mrzim kad mi neka majka govori kako moje dete ugnjetava njeno dete, a NEĆE da vidi da to njeno dete isto radi sa mojim! A ja zbog milion razloga oćutim, i samo se zacrvenim jer je kritikovala moje dete pred 5 drugih mama iz zabavišta. Gospodjo, rec "ugnjetavanje" je preterana. Ali ako cemo da je koristimo, vase dete to isto radi mome, pa ja pristojno cutim, jer se po mom misljenju samo cudaci mesaju u prepirke male dece. Hvala! Dovidjenja! Preseci...i nikada vise ti nista nece reci. To su te mame nabinosevi i drk*j*bi. Ima ih vala k''o kisnih glista. A i inteligencija im je k''o u kisne gliste.
< Poruku je uredio Verolina -- 12.10.2012 22:19:24 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 22:24:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: Tash A što nisi dete vezala u kolica? a kao mislis da guram i decija kolica i ona velika kolica za kupovinu? i kao da vratim nazad poloodgrizen krastavac, em imaju kamere, em bi me napali svi ljudi koji su tamo bili... Kao i sav ostali svet. Staviš dete u tim velikim kolicima u onaj deo predviđen za sedenje deteta, ili ako kolica to nemaju, staviš ga u korpu sa stvarima koje kupuješ. A da nema kamera i ljudi, vratila bi odgrižen krastavac i zagriženu jabuku??? Ja nisam videla problem u tome što je on uzeo jabuku (malu, veliku, nebitno je), ne mislim da je to nevaspitano jer ima godinicu, samo je dete.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 22:31:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Letos mi na bazenu, njeno dete i moje se igraju u vodi, pa se malo i dave medjusobno. Kada moje dete davi njeno ona vice na mog(i ja ga kritikujem,razume se), a kad njen sincic davi mog ona cuti i pravi se da se nsta ne desava. Eto kakva je ta mama. Ne znam sto sam se uopste potresla zbog nje?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 22:33:07
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 22:34:33
|
|
|
|
NadaR
|
Ufff ,da se istresem pa odoh na tusiranje i krevet . Mi bili kod moje bake na slavi , krenuli kuci i odjednom se popalise sve one lampice i cap .. Ni makac dalje crklo auto. Kisa pada , suma ,Milos se uplasio ,poceo da place , mm napolju zaviruje,gleda moze li sta sam popraviti .. uh ,strasno Dodje moj ujak ,pokupi nas , auto odvezemo odmah majstoru i tako .. Taman kad pomislim ,rijesili smo sve za ovaj mjesec ,mora nesto da se desi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 22:35:23
|
|
|
|
jovicaa
|
ma opusteno zille, nemoj da se potresas, mislim kakve reci ona koristi ugnjetava... gluposti. uf nado a to tako uvek sa novcem.. ja obavezno ako nesto vise pokusam da stedim i razmisljam ili polomim nesto, ili se nesto pokvari, iskrsne...
< Poruku je uredio jovicaa -- 12.10.2012 22:37:38 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 22:37:08
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Mi bili kod moje bake na slavi , krenuli kuci i odjednom se popalise sve one lampice i cap .. Ni makac dalje crklo auto. Kisa pada , suma ,Milos se uplasio ,poceo da place , mm napolju zaviruje,gleda moze li sta sam popraviti .. uh ,strasno Ja bih tacno umrla cekajuci da se pojavi NLO. Mrzim takve ambijente-suma, noc....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 22:43:01
|
|
|
|
marince1
|
Zile a takve moras da se spustis na njihov nivo i objanis im neke stvari! Kako s ljudi bezocni,to je cudo jedno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 22:46:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Zille, mislim da takvim ćutanjem daješ loš primer svom detetu (nemoj da se ljutiš). Ja više nikome ne ćutim, pa nisam ja decu kupila na pijaci! Kritikujem svoje, kritikujem tuđe - a zatim mami dotičnog deteta saopštim da sam joj opomenula dete jer je radilo to-i-to (ne mora uopšte to nešto raditi mom detetu; desilo se milion puta da prolazim kroz dvorište pred zgradom, da moje dete nije dole, ja znam sve klince, i vidim da maltretiraju jednog malog kog stalno maltretiraju jer je mali zaista bezobrazan, i uvek opomenem da se manu gluposti).
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 22:58:33
|
|
|
|
Yula
|
Ja isto razmisljam kao Tasha.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.10.2012 23:20:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zille Letos mi na bazenu, njeno dete i moje se igraju u vodi, pa se malo i dave medjusobno. Kada moje dete davi njeno ona vice na mog(i ja ga kritikujem,razume se), a kad njen sincic davi mog ona cuti i pravi se da se nsta ne desava. Eto kakva je ta mama. Ne znam sto sam se uopste potresla zbog nje? zille, ustanes i dreknes na njeno dete. pred njom! i ja sam takva kao ti, cesto precutim nesto sto ne bi trebalo. ali nije to dobro, tash je u pravu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.10.2012 0:35:57
|
|
|
|
sneza24
|
Jaooooo ako ovo dete još jednom kaže hoću nešto izbaciću ga kroz prozor!!! Duša mu spava a neće da spava i samo nešto izmišlja.Sad hoće nešto a ni sam nezna šta je to.I neznam kako je još uvek budan,odakle mu snage da još uvek sedi.Meni se već odavno spava. Plus na sve to je i L bolesna,nosić joj je zapušen,nemože da diše i kašlje.Dobila je danas da pije alfacet i beli slez.Razbolela se već sa 2,5 meseca a kad se samo setim da je D prvi put bio bolestan tek sa godinu dana.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.10.2012 14:38:14
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Macaki IZVORNA PORUKA: Zille Letos mi na bazenu, njeno dete i moje se igraju u vodi, pa se malo i dave medjusobno. Kada moje dete davi njeno ona vice na mog(i ja ga kritikujem,razume se), a kad njen sincic davi mog ona cuti i pravi se da se nsta ne desava. Eto kakva je ta mama. Ne znam sto sam se uopste potresla zbog nje? zille, ustanes i dreknes na njeno dete. pred njom! i ja sam takva kao ti, cesto precutim nesto sto ne bi trebalo. ali nije to dobro, tash je u pravu. Ja se obicno obratim roditelju, sta ta deca znaju. Roditelj treba da intervenise pa ce videti da nije ok.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.10.2012 12:03:50
|
|
|
|
tanjica85
|
ovih dana sam pod stresom, napeta sam i nervozna. da li imamo posebnu temu kako savladati bes ili kako se izboriti sa stresom?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.10.2012 12:30:51
|
|
|
|
maslachak
|
pizdim lagano sve vise i vise.. otkad smo krenuli u vrtic idemo nedelju dana, pa smo nedelju dana kuci.. prvo stomacni virus.. pa pre 2.5 nedelje 2 bakterije u nosu,koje je samo u vrticu mogla da dobije,ali bez komplikacija i temperature,ali sa antibiotikom. od nedelje upala uha, danas temperatura, pijemo panklav forte..ako ne pomogne injekcije.. jbt odlepicu dete koje se mesalo sa ljudima i do sada nije imalo ozbiljniju bolest od jace prehlade sa kasljem odjednom kaci sve zivo,a nikad pod staklenim zvonom nije drzana.. nemam nikog ovde od mojih i od mm-a, znaci nas dvoje je cuvamo i uzimamo slobodno, ne znam gde udaram..juce sam resila da konsultujem doktorku sutra na kontroli,da vidimo ima li boljitka,ako ima trazicu opravdanja za vrtic u trajanju od 2 nedelje da dete ozdravi i provede zdravo bar tri dana jer ovo je pakao, ona rovita svaki put ode nazad u vrtic i svaka sledeca bolest je sve gora..ako sve bude kao sto bih volela poslacu je van Beograda kod mojih,pratice je teca koji je pedijatar i nadam se da cu uspeti bar malo da je sredim i ojacam.. drugo ona koja je lepo jela sve, sad mrljavi i vise ne jede nego sto jede i bira.. ne znam ima li to veze sa vrticem isto,ali i to me izludjuje.. ma ne znam..toliko sam se radovala vrticu i njenoj socijalizaciji jer voli ljude i decu, a sad sizim na samu pomisao na vrtic i na to njihovo toboze tolerisanje slina..a i to za konjuktivitis..hahaha pa prosli petak sam svoje dete zatekla sa zatvorenim okom od konjuktivita uredno u 16h kad sam dosla po nju i cak mi nisu skrenuli paznju na to. no comment
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?