jance
|
nisam sigurna dali je ovo za neposlusnost ili za negativnu, vi prosudite, ja samo moram da se istresem , to je sve. znala sam da ce mi ovo sa rodjendanom doci glave u jednom trenutku, da se ne tresem, sad bi se divila sama sebi kako sam uopste do sada ostala sabrana. Ogi je od jutros nemoguc, u stvari od nocas, budio se na tacno svaka 2 sata, i vristao dok ja nisam dosla do njega i dala mu flasicu sa vodom, povuko 2 puta i zaspao. ja ustala u 7, on cak 45min kasnije, kad sam pokusala da se obucem da krenemo, bukvalno mi nije dao, konstantno se vesao po meni, bukvalno mi nije dao da navucem pantalone, zakacio se i vuko dole, jedva sam se obukla. a njega obuci je bio pravi podvig, valjda je sto puta pokusao da se skotrlja dole, sutirao me je u stomak i vristao. otisli smo do DISa da kupimo sta treba, prvo sto je bila uzasna guzva (ali to sam ocekivala) a drugo sto su biseri voce i povrce strpali na 4m3 valjda a meni je najvise toga trebalo. i dok sam ja stigla da se okrenem, ili bilo sta stavim u kesu, majstor je prvo uzeo krastavac i odgrizo ceo vrh, pa kad sam ga sklonila na drugu stranu, uspeo je da dohvati jabuku i da onako socno zagrize u nju. naravno, vise ga te "igracke" nisu interesovale, ali ja sam morala da ih kupim, jer je to videla gomila ljudi... kako bi prisla bilo kom rafu, makar i da se sklonim, odma bi se naginjao i rusio sve sa rafa, a ja sam mislila da cu u misju rupu da pobegnem od blama. na izlasku iz jedne od radnji skontam da mu je pelena probila, i odem do kola da ga presvucem, sto je naravno bila nemoguca misija, jer se otimao ko da trebam kozu da derem, na opstu zabavu svih na parkingu. na kraju smo krenuli kuci, on zaspao u kolima, ja pokusala da ga prebacim da nastavi da spava, i kako sam ga spustila u krevetac, tako se na vratima nasao neki pametan pecaros da vice : gazdeeee.. da pita dali moze vodu da dobije. naravno da se ovaj probudio i poceo ne da vristi, nego da skici i da se zacenjuje sa sve iskolacenim ocima! jedva sam ga smirila, ali naravno, ko zna kada i kako ce sada spavati. da ne pominjem to , da sam zvala mm nesto pa mi je rekao kako ce danas verovatno dugo, jer mu je na poslu kompletan i totalan haos! i sve to dan pred rodjendan!