|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
12.10.2012 14:13:36   
boba 11
Na sa vaspitacica nije dozvoljavala da im stave tv u prostoriju.Oni su svi kukali i bili presrecni kad na sdezurstvu gledaju crtace,ali je zato doneo tonu radova kuciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 651
12.10.2012 14:13:45   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: boba 11

Cula sam pricu za jednu vaspitacicu kako pita drugu kako resava problem sa previse dece u kolektivu.Ova kaze da otvori prozore i sutra dan pola dece upala usiju.Ajd nek mi neko kaze da je ova osoba trebala biti vaspitac pre je trebala da cuva stoku na livadi i njih bi mi bilo zaouser posted image

e ovu glupavu priču sam čula milion puta i još jedno 200 puta na RR i već jednom napisala da meni osoba koja je u stanju to da uradi ne da ne treba da bude vaspitač nego ne treba da postoji jer je nečovek koji je namerno povredio dete, tako da ja odbijam da verujem u ovu priču!!!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 652
12.10.2012 14:14:35   
nata11

Cula sam pricu za jednu vaspitacicu kako pita drugu kako resava problem sa previse dece u kolektivu.Ova kaze da otvori prozore i sutra dan pola dece upala usiju.Ajd nek mi neko kaze da je ova osoba trebala biti vaspitac pre je trebala da cuva stoku na livadi i njih bi mi bilo zaouser posted image

Boba nemam dece ali sam jednom usred zime otisla po sestrica i zatekla ih u bastici u bluzicama. Pitala sam zasto nisu obucene vaspitacice koje su stajale sa njima umotane u salove naravno na sta mi je jedna odgovorila: Pa vidis valjda da im nije hladno , nisi ćorava.
Tako da zaista verujem da ima takvih koje bukvalno namerno izvode decu da bi imale manje posla.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 653
12.10.2012 14:15:16   
boba 11
To mi je ispricala kuma koja je i sama vaspitac a cula je neke dve vaspitacice u busu kako pricaju o tome tako da je sigurno istina ne bi me ona lagala za tako nestouser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 654
12.10.2012 14:16:21   
*Alexx*

To mi je ispricala kuma koja je i sama vaspitac a cula je neke dve vaspitacice u busu kako pricaju o tome tako da je sigurno istina ne bi me ona lagala za tako nestouser posted image

To nek ide na dušu tim ženama, what goes around comes around.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 655
12.10.2012 14:16:31   
Jeca*
ta priča se priča već godinama...to je mit, ne mislim da si je ti izmislila samo znam da to niko nije čuo u autobusu o konkretnoj osobi jer tu priču znamo svi mi već godinama... 

Robin Sharma

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 656
12.10.2012 14:17:19   
Anoniman
Evo jovicaaja ti se duboko izvinjavam sto sam povredila tvoja osecanja.
Ostajte vi lepo svi u drzavnom i verujte istoj toj drzavi i radjajte decu i ocekujte od baba i deda da ce da ih paze.....
Iz negative cu i ja malo da je ponesem, da se vi ne nerviratie, dovidjenjauser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 657
12.10.2012 14:17:45   
boba 11
ok al kontam da ona nema koristi da prica tako o svojim koleginicama ako ih stvarno nije culauser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 658
12.10.2012 14:22:02   
Jeca*
evo, nadjoh nekako KLIK

Robin Sharma

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 659
12.10.2012 14:30:41   
jance
nisam sigurna dali je ovo za neposlusnost ili za negativnu, vi prosudite, ja samo moram da se istresem , to je sve.
znala sam da ce mi ovo sa rodjendanom doci glave u jednom trenutku, da se ne tresem, sad bi se divila sama sebi kako sam uopste do sada ostala sabrana. Ogi je od jutros nemoguc, u stvari od nocas, budio se na tacno svaka 2 sata, i vristao dok ja nisam dosla do njega i dala mu flasicu sa vodom, povuko 2 puta i zaspao. ja ustala u 7, on cak 45min kasnije, kad sam pokusala da se obucem da krenemo, bukvalno mi nije dao, konstantno se vesao po meni, bukvalno mi nije dao da navucem pantalone, zakacio se i vuko dole, jedva sam se obukla. a njega obuci je bio pravi podvig, valjda je sto puta pokusao da se skotrlja dole, sutirao me je u stomak i vristao. otisli smo do DISa da kupimo sta treba, prvo sto je bila uzasna guzva (ali to sam ocekivala) a drugo sto su biseri voce i povrce strpali na 4m3 valjda a meni je najvise toga trebalo. i dok sam ja stigla da se okrenem, ili bilo sta stavim u kesu, majstor je prvo uzeo krastavac i odgrizo ceo vrh, pa kad sam ga sklonila na drugu stranu, uspeo je da dohvati jabuku i da onako socno zagrize u nju. naravno, vise ga te "igracke" nisu interesovale, ali ja sam morala da ih kupim, jer je to videla gomila ljudi... kako bi prisla bilo kom rafu, makar i da se sklonim, odma bi se naginjao i rusio sve sa rafa, a ja sam mislila da cu u misju rupu da pobegnem od blama. na izlasku iz jedne od radnji skontam da mu je pelena probila, i odem do kola da ga presvucem, sto je naravno bila nemoguca misija, jer se otimao ko da trebam kozu da derem, na opstu zabavu svih na parkingu. na kraju smo krenuli kuci, on zaspao u kolima, ja pokusala da ga prebacim da nastavi da spava, i kako sam ga spustila u krevetac, tako se na vratima nasao neki pametan pecaros da vice : gazdeeee.. da pita dali moze vodu da dobije. naravno da se ovaj probudio i poceo ne da vristi, nego da skici i da se zacenjuje sa sve iskolacenim ocima! jedva sam ga smirila, ali naravno, ko zna kada i kako ce sada spavati. da ne pominjem to , da sam zvala mm nesto pa mi je rekao kako ce danas verovatno dugo, jer mu je na poslu kompletan i totalan haos! i sve to dan pred rodjendan!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 660
12.10.2012 14:40:06   
Anoniman
A što nisi dete vezala u kolica?

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 661
12.10.2012 14:57:23   
vukosava
I ovde kod mene u SAD bolesnu decu ne primaju u vrtic. A roditelji, uzmite slobodan (neplacen) dan i jbg, sto bi rekli tough luck.

Evo sta je jedna zena (umorna i neispavana) uradila klikni

Profesorka na faksu. Odbili su da prime prehladjeno dete u vrtic a posto joj je bio prvi cas u semestru ona ga je povela sa sobom i kad je bilo kenjkavo dojila pred studentima (manje od minuta). Oko toga je nastao opsti skandal. Zena predaje nesto vezano za feminizam. I sad svi diskutuju o tome da treba da se uvedu neki vrtici koji primaju i bolesnu decu pogotovu za ovakva zanimanja gde MORAS da odes na posao u nekim momentima (ili kao sto je ova zena samohrana majka - svaka para ti znaci i kad ne odes na posao ne dobijes nista).

Ima dobrih strana u tom socijalizmu verujte mi (tim "drzavnim" stvarima koje u mnogim zemljama ne postoje uopste).

Ovde u SAD drzavni vrtici ne postoje sve je privatno i debelo se placa.

Evo jos jedan clanak o toj profesorci predaje je Sex, gender and culture predmet. klikni

< Poruku je uredio vukosava -- 12.10.2012 15:03:47 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 662
12.10.2012 14:59:11   
vukosava
Inace ova profesorka je na tenure track - nije ko tu zasticeni beli medved. Nego je ocenjuju studenti, kakve evaluacije dobije ima ili nema posao. A ovde se bune za sve zivo. I bila je poznata kao strucnjak za neke stvari sad ce je do kraja zivota zvati profesorka koja doji (brestfeeding professor).

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 663
12.10.2012 15:01:42   
vukosava
A ovde postoje neki sirupi i neke prskalice sa anestezijom. I ko je odrastao i bolestan, oni naprskaju grlo sa anestezijom (ne zezam se) da ne bi kasljali da drugi ne primete da je neko toliko bolestan jel mu trebaju pare. Temperatura, grip, no frk, nakljukaj se lekovima (over the counter) na posao i foliraj se da si zdrav. Tough luck

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 664
12.10.2012 15:20:32   
Anoniman
majstor je prvo uzeo krastavac i odgrizo ceo vrh, pa kad sam ga sklonila na drugu stranu, uspeo je da dohvati jabuku i da onako socno zagrize u nju. naravno, vise ga te "igracke" nisu interesovale, ali ja sam morala da ih kupim, jer je to videla gomila ljudi...
user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 665
12.10.2012 15:40:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca*

ta priča se priča već godinama...to je mit, ne mislim da si je ti izmislila samo znam da to niko nije čuo u autobusu o konkretnoj osobi jer tu priču znamo svi mi već godinama... 

Ja sam lično kao dete od 1,5 godine navukla bronhitis, jer su nas nakon spavanja onako znojave i tople stavljali po pola sata na noše i širom otvarali prozore da se vetri. Živi primer jbg user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 666
12.10.2012 15:41:56   
Jeca*
pazi, koliko ja znam, oni su po zakonu duzni da vetre prostorije i da bar jedan prozor bude otvoren (lupam, ali tako nekako) u Bogu hvala na tome, jer kad ne bi vetreli tek bi tu kružili virusi samo tako....ali jedno je vetreti a drugo je staviti dete u stroj na promaji da bi se smanjio broj dece u grupi..to je genocid

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 667
12.10.2012 15:46:35   
Anoniman
Ja sam bila jaaaaaaaaaaako mala, kao što napisah, pa ne mogu reći da li je bilo namerno ili ne user posted image , ali po priči moje mame nisam bila jedina. Naravno da treba vetriti, ja prva ujutro sve po kući otvaram, ali ne dok ne obučem dete... U svakom slušaju, ja imam bronhitis već 32 godine zahvaljujući jaslama.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 668
12.10.2012 15:46:41   
Verolina
Ja ne smem da imenujem skolu, a rado bih rekla gde da nikada ne upisujete svoje dete, jer su nastavnik likovnog i predavac veronauke seksualni zlostavljaci, a citav kolektiv je gomila bolesnih g***na na cijem celu stoji direktorka. Ne znam da li su tamo po kazni, ali ono je uzas. Uzaaaaaas!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 669
12.10.2012 15:55:37   
mihi
Što reče Vuka živeo socijalizam tj javašluk i haos, baš bi Vas u Americi pitali da li ima ko da Vam čuva dete, Osnovno pravilo je ne možete da ugrožavate drugu decu ako o svojoj ne brinete i velika tačka. Slinavo dete i dete koje kašlje ne može u vrtić.
Pošto se u Americi poštuje institucija lekara niko drugi osim njih nije pozvan da slobodno procenjuje da li je dete zdravo ili bolesno jer malo slini i kašlje.

< Poruku je uredio mihi -- 12.10.2012 15:57:02 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 670
12.10.2012 16:11:46   
jance

IZVORNA PORUKA: Tash

a kao mislis da guram i decija kolica i ona velika kolica za kupovinu? user posted image
i kao da vratim nazad poloodgrizen krastavac, em imaju kamere, em bi me napali svi ljudi koji su tamo bili...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 671
12.10.2012 16:30:56   
vukosava

IZVORNA PORUKA: mihi

Što reče Vuka živeo socijalizam tj javašluk i haos, baš bi Vas u Americi pitali da li ima ko da Vam čuva dete, Osnovno pravilo je ne možete da ugrožavate drugu decu ako o svojoj ne brinete i velika tačka. Slinavo dete i dete koje kašlje ne može u vrtić.
Pošto se u Americi poštuje institucija lekara niko drugi osim njih nije pozvan da slobodno procenjuje da li je dete zdravo ili bolesno jer malo slini i kašlje.

mihi, a zamisli sta je ovoj bilo tog dana u glavi kad je povela to bolesno dete pod temperaturom na cas pred studente. Kakav trip i ludnica. Dragi moji studenti, cek samo malko, (*) napolje da smirim mladunce....Gde smo ono stali....

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 672
12.10.2012 16:32:41   
vukosava

IZVORNA PORUKA: jance

IZVORNA PORUKA: Tash

a kao mislis da guram i decija kolica i ona velika kolica za kupovinu? user posted image
i kao da vratim nazad poloodgrizen krastavac, em imaju kamere, em bi me napali svi ljudi koji su tamo bili...

Jance, tu treba pod hitno neko da nabavi ovo:

user posted image

user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 673
12.10.2012 17:35:09   
mihi

IZVORNA PORUKA: vukosava

mihi, a zamisli sta je ovoj bilo tog dana u glavi kad je povela to bolesno dete pod temperaturom na cas pred studente. Kakav trip i ludnica. Dragi moji studenti, cek samo malko, (*) napolje da smirim mladunce....Gde smo ono stali....

Pa šta će to je samo njen problem i ona ga rešava kako zna, Mm koleginica je donela bebu staru 15 dana, ostavila je u ofisu i otišla u laboratoriju da završi to što je imala.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 674
12.10.2012 17:36:37   
vukosava

IZVORNA PORUKA: vukosava

Pa šta će to je samo njen problem i ona ga rešava kako zna, Mm koleginica je donela bebu staru 15 dana, ostavila je u ofisu i otišla u laboratoriju da završi to što je imala.

Ma da, kad te ubace u trip ne znas kud udaras.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here