|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
23.9.2012 20:36:17   
Maslacak15
Mislim da lala ako sam dobro ispratila ide tek u utorak, jel neki iz laba ne rade za vikend. Nadam se da ne sirim dezinformacijeuser posted image A 20 000 im treba zbog "selekcije". Iako im naravno na kraju treba samo jedan spermatozoid po jajnoj celiji za ICSI, neophodno je isto obraditi uzorak i izabrati "najbolje" an osnovu morfologije i pokretljivosti. Spermatozoidi su da tako kazem neefikasna druzina, zato ih i ima tako mnogouser posted image Mozda probaju i obicnu VTO, a onda je definitivno sto ih je vise veca sansa da ce doci do fertilizacije jajnih celija.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 301
25.9.2012 14:52:58   
degu
Ima li neko vesti od Alexis? Danas je CR koliko se sećam user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 302
25.9.2012 16:27:44   
imperial
Cekamo lepe vesti od Alexis i navijamouser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 303
25.9.2012 18:36:57   
nata11
Kada se poradja Alex? Valjda ce nam neko ovde javnuti kako je ona i bebice. Nadam se da je neko sa foruma poznaje licno

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 304
25.9.2012 19:04:55   
nina26
Cekam vesti od Alex, otvoricu temu kad mi bude javila, mada joj nesto broj nije u funkciji postio sam je zvala 3 puta, pa se zbog toga verovatno ne javlja.

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 305
25.9.2012 21:04:19   
17 joka
nadam se da je sve proteklo uredu i da ce se javiti Alexis, ona sigurno vec uzivauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 306
25.9.2012 21:49:26   
mihi
Zna li se nešto za Alex+3user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 307
25.9.2012 22:01:48   
nina26
Porodila nam se Alex, imate temuuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 308
25.9.2012 22:14:24   
lalojedac
maslacak tako je,idemo sledece nedelje...
alex ima 2 decaka i devojcicu i zelim joj puno srece,neka su zivi i zdravi i da nam se lepo nasmese na jednoj fotografijiuser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 309
25.9.2012 23:39:04   
Cuftas
Lalo spremaj se i ti za trojke, isti vam je majstor user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 310
2.10.2012 23:47:57   
lalojedac
cuftas daj Boze,ja bih bila najsrecnija na svetuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 311
4.10.2012 20:02:41   
razdragana
lalo jel ste isli u leskovac dokle ste stigli,jel ste prikupili spermice za vto?

Direktna veza do poruke: 312
4.10.2012 21:19:07   
Verus

IZVORNA PORUKA: lalojedac

maslacak tako je,idemo sledece nedelje...
alex ima 2 decaka i devojcicu i zelim joj puno srece,neka su zivi i zdravi i da nam se lepo nasmese na jednoj fotografijiuser posted image

Diiivno! Cestitam Alexx user posted image

Direktna veza do poruke: 313
5.10.2012 8:30:09   
*Maki*
Jeeee za ALeks,ovo je neka telepatija baš sam se juče pitala kad li će naša Alex da se porodi? :) Četitiam od srcauser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 314
5.10.2012 16:54:07   
lalojedac
bili smo juce i imalo je opet plivaca i zaledjeni su,rekli su jos jednom da ide da da uzorak i posle toga krecu moja ispitivanja pa vtouser posted image
sta ima sve da se radi kad su u pitanju zene,ja u sustini nemam zdrastveni problem ali normalno da mora sve da se ispita i popravi ako trebauser posted image zanima me sta sve se radi i kad?

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 315
5.10.2012 19:03:18   
nadjaa
bravo lalo za plivaceuser posted image imas na prvoj strani ,Alex je napisala ,sta sve treba da urede oba partnera, da ti ne bih i ja sada samo ponavljala.dace ti oni u LE. papir na kome pise sta sve treba da odradite, ja sam sa time otisla svom lekaru i trazila uput, posto sem AMH-a sve moze na uput. e sad, za nesto nije bilo regensa pa sam morala privatno ali ne verujem da ces ti imati taj problem.za to ti treba oko dve nedelje i to je to, sa ciklusom kreces sa kontrceptivima. stimulacija iuser posted image user posted image ako te nesto jos zanima pitaj, samo lagano, radi kako ti kazu i bice sve okuser posted image

Direktna veza do poruke: 316
5.10.2012 22:20:17   
lalojedac
nadjaa hvala tiuser posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 317
6.10.2012 12:21:42   
mala zeka
Super Lalo,divne vesti user posted image user posted image user posted image Ti mi ulivas nadu jer si pobdila azo...Budi strpljiva sada jer je najgore proslo i uskoro ce te neko zvati MAMAuser posted image user posted image saljem puuuno poljubaca!

Direktna veza do poruke: 318
6.10.2012 18:29:23   
lalojedac
joj hvala,mala zekouser posted image mogu da zamislim kako je to lep osecaj,od zaove mali me zove MAMA i ja se istopimuser posted image

(odgovor članu mala zeka)
Direktna veza do poruke: 319
8.10.2012 18:47:35   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: miska32

Devojke, mi smo se ipak odlucili za Prag. Sve pohvale za Medical Genesis, primili su nas odmah i vec za sl.nedelju zakazali nam micro-tese u Pragu. Dr. Antic je rekao da postoji bas velika sansa da tesa bude uspesna, jer su svi rezultati mm odlicni, pa posle toga da se spremam za ICSI. Javljam sta god da bude, da dam novu nadu svima koji muce muku sa azoo.

miska32, zelim samo da ti kazem da sam ja imala jako lose iskustvo sa doticnim doktorom, ajde sto smo pukli 4000 evra za operaciju nego sto mi je napakovao i neke kondilome, carcinom u pocetnoj fazi...i svasta nesto vise se i ne secam ,znam samo da sam u nesvest htela da padnem kad sam se probudila iz anestezije a sestra sedi pored mene i prica mi sta su sve nasli....uzas!!!!! e onda je na red dosao i moj suprug, kao i on ima kondilome mora da ih skida i to kosta 500 evra e tu ja ne budem lenja ,vidim da nesto nije u redu, zakazem kod naseg lekara skidanje kondiloma(ne govoreci nista ) odemo tamo covek ga pregleda i kaze pa sta da skidamo on nema nista(a cena kod njega 50 evra) ja tu ukapiram koliko je sati, ispricamo dr. celu pricu ,covek se frapirao a ja vise nisam bila sigurna ni sta je meni radjeno i da li je stvarno nesto nadjeno. moj lekar kaze da su oni pisali sve i svasta samo da uzmu pare, ja sam se tada toliko razocarala u sve lekare da cetiri godine nisam bila ni kod jednog i naravno, naskodila samo sebi. ne zelim da te uplasim samo da ti kazem da dobro otvoris oci, to je samo moje iskustvo. puno srece.

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 320
8.10.2012 18:49:14   
nadjaa
samo da ne bude zabune, govorim o dr. Anticu

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 321
12.10.2012 13:14:15   
lalojedac
strasno nadja,mi smo isto nabasali na nekog nazovi strucnog i odrao nas je finansijski a popili smo na tone lekova,toliko da 2 godine nismo mogli da se ocistimo od njih a on nam je uradio i insemenaciju kao sve je super,ali odmah sutradan od toga muz ode da proveri te njegove rezultate i zakaze preglede i ispade da ima 0!!!! azzo momentalna...e,zamisli mi smo bili u sokuuser posted image ...ali eto hvala Bogu da je Stojkovic tu i sad nema zime ima sve da rodimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 322
13.10.2012 10:06:26   
nadjaa
sto neki dr. mogu da te upropaste, niko ne moze....u pravu si, sada cemo u inat da rodimouser posted image user posted image user posted image nego, ima li neko neki predlog oko smestaja u LE.????

Direktna veza do poruke: 323
13.10.2012 10:23:56   
mihi
Gledala sam statistiku uspešnosti SPBO Leskovac i vidim da su godine pacijentkinja vrlo važne da posle 42 značajno opada uspešnost.

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 324
13.10.2012 12:02:56   
razdragana
nadjaa poslala sam ti p.p devojke koja izdaje stan,kada idete za le?srecno i da nam se vratis bar sa user posted image user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

da li vozite auto?
sneza90

da li imate vozacku dozvolu?

da,skoro sam polozila (15%)

da,odavno sam polozila (71%)

nemam jos uvek (15%)

Ukupan broj glasova: 232

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here