|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
11.9.2012 22:22:50   
lalojedac
4 nedelje se bockao menopurom i u najobicnijem spermogramu su mu nasli spermatozoide,rekli su nam da ih ima ali da je malo pa da dodje jos 4 puta a treba im 20 hiljada pa je to negde oko 4 hiljade plivacauser posted image hvala vam svimauser posted image daj Boze kod svih lepih vestiuser posted image

(odgovor članu mala zeka)
Direktna veza do poruke: 276
12.9.2012 7:59:23   
mala zeka
Lalo pa to su divne vesti!!!!user posted image user posted image user posted image Super sto ga nisu mucili punkcijom!Mmu su prvo radili punkciju pa posle toga su mu trazili spermogram,skroz je drugacije bilo...Ali nesto mi nije jasno-zasto im treba 20 000 za vestacku?user posted image  Pa ja o tome ne mogu ni da sanjam!Meni bi dar sa neba bio i jedan jedini....vise mi nista nije jasno?Zar se ICSI ne radi sa jednim,sta ce im 20 000....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 277
12.9.2012 22:20:16   
lalojedac
ne znam zeko,nisu nam objasnili a stojkovic nije bio tu,kad budemo isli ponovo pitacemo ih.

(odgovor članu mala zeka)
Direktna veza do poruke: 278
13.9.2012 13:04:18   
nata11
Jel zna neko koliko je IUI kod njih, nema te cene na sajtu?

Direktna veza do poruke: 279
13.9.2012 19:06:52   
lalojedac
nato cini mi se da je oko 35 hiljada...

Direktna veza do poruke: 280
13.9.2012 21:25:37   
razdragana
drage moje sta se ovo desava sa ovim privatnim klinikama opet je doslo da promene cenovnika,sve sto se vise parova pojavljuje sa problemom sterliteta cene su sve vece,slucajno sam usla na sajt speba i vidim da su promenili cene.

Direktna veza do poruke: 281
13.9.2012 22:26:23   
miska32
Devojke, mi smo se ipak odlucili za Prag. Sve pohvale za Medical Genesis, primili su nas odmah i vec za sl.nedelju zakazali nam micro-tese u Pragu. Dr. Antic je rekao da postoji bas velika sansa da tesa bude uspesna, jer su svi rezultati mm odlicni, pa posle toga da se spremam za ICSI. Javljam sta god da bude, da dam novu nadu svima koji muce muku sa azoo.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 282
14.9.2012 8:47:34   
nata11
Hvala Lalo.
Miska super user posted image

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 283
14.9.2012 21:44:19   
lalojedac
miska srecnouser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 284
15.9.2012 15:34:21   
miska32
Hvala puno devojke!!! Javljam se cim se vratimo iz Praga!!!
Drzite mi fige i saljite pozitivnu energiju.
Sve vas user posted image

Direktna veza do poruke: 285
19.9.2012 20:47:53   
lalojedac
u subotu idemo opet,na drugu turu zamrzavanja,nadam se da ce biti dovoljnouser posted image

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 286
19.9.2012 22:26:25   
Alexis79
Sa srecom lalojedacuser posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

Direktna veza do poruke: 287
20.9.2012 14:28:32   
bojna
veliki pozdrav:)
krenula sam sa pripremama za icsi u oktobru u spebo....imam veliku tremu kako teku pripreme...pijem mikroginon do 30og septembra...zanima me zna li neko sta je sledece?...kad cu morati da budem u Le?...imamo zakazano za 24ti da ponovimo sve analize i ne mogu da docekam...

Direktna veza do poruke: 288
20.9.2012 16:00:40   
Alexis79
bojna zelim ti puno srece i naravno barem jednu leskovacku bebicu user posted image

Na pocetku teme sam detaljno opisala proceduru i put kojim smo mi prosli.Mozda ne bi bilo lose da to procitas da opet ovde ne davim sa detaljima i informacijama.
Ako ti bas nesto ne bude jasno tu sam pa me slobodno pitaj.

Imam samo jedan mali -veliki savet za tebe i tvog muza a to je da koliko god mozete budete sto opusteniji za vreme cele procedure.
Ja sam ubedjena da je to nama najvise pomoglo ,jer smo se ponasali kao da smo na odmoru.Maksimalno smo ugadjali sebi i trudili se da uzivamo u slobodnom vremenu za tih 15-tak dana provedenih u Le.

(odgovor članu bojna)
Direktna veza do poruke: 289
20.9.2012 16:08:34   
17 joka
Miska ,Lalo,Bojana srecno i uspesno

Alexisuser posted image za tebe i bebice

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 290
20.9.2012 18:33:22   
bojna
Hvala ti puno...svi kazu da je mozda presudna opustenost i ne razmisljanje:) svima zelim sve najbolje u predstojecem periodu pa javljam detalje....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 291
20.9.2012 22:21:07   
lalojedac
alex pa gde si,nema te?kako si? ja stalno razmisljam o tebi kad idem u spebo i molim Boga da i nas tako ubode,ko zna kakav je osecaj biti trudan a tek imati tri zivota u sebi?!vauuuu...divnouser posted image ja bih to jako volela,jos kao mala sam zamisljala sebe sa vise beba odjenom,izgleda da nista ne volim lako vec sto komlikovanijeuser posted image

(odgovor članu bojna)
Direktna veza do poruke: 292
21.9.2012 13:14:01   
jela 76
Devojke, sinoc sam videla Alex u bolnici! Znate li kolika je....!!! A lepa! Kaže dr da su bebe super, ali da će morati uskoro da je porađa... Javiće se ona već. user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 293
21.9.2012 13:17:21   
17 joka
user posted image user posted image ona je bas dosta izdrzala,još malo pa ce da uziva sa svojim bebicama!

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 294
23.9.2012 1:38:44   
Alexis79

IZVORNA PORUKA: jela 76

Devojke, sinoc sam videla Alex u bolnici! Znate li kolika je....!!! A lepa! Kaže dr da su bebe super, ali da će morati uskoro da je porađa... Javiće se ona već. user posted image user posted image user posted image
J
Ih velika a lepa:-).Pa sto mi ne pridje da se upoznamo.Ja dam tu noc ostala u bolnici i evo sad sam u bolnici pa ne mogu da spavam.Carski je zakazan za utorak.Jedva cekam da upoznam bebe.

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 295
23.9.2012 1:40:27   
17 joka
user posted image još malo i uzivaces sa bebam superuser posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 296
23.9.2012 13:31:17   
jela 76
Alex, nisam ti prišla, ali sam te večeri sa oduševljenjem reagovala kad sam čula da nosiš trojke. Tada sam i ukapirala da si to ti! Ne znam da li me se sećaš, plavuša, vezane kose... Čekala sam na pregled kod zajedničkog dr. Koji mi je i rekao da će da te ostavi, i uskoro porodi. Ti se uskoro porađaš, a ja krećem sa procedurom za vto. Nadam se istom ili sličnom ishodu...

Pratićemo te, a ti javljaj šta se dešava.

Srećno!user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 297
23.9.2012 14:08:38   
degu
Alexis, joooooooooj, još malo user posted image user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 298
23.9.2012 14:39:50   
hanka

IZVORNA PORUKA: Alexis79

IZVORNA PORUKA: jela 76

J
Ih velika a lepa:-).Pa sto mi ne pridje da se upoznamo.Ja dam tu noc ostala u bolnici i evo sad sam u bolnici pa ne mogu da spavam.Carski je zakazan za utorak.Jedva cekam da upoznam bebe.

Ne mogu da verujem kako vreme leti user posted image
Alexis user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 299
23.9.2012 20:18:53   
razdragana

IZVORNA PORUKA: lalojedac

u subotu idemo opet,na drugu turu zamrzavanja,nadam se da ce biti dovoljnouser posted image

lalo nema te da se javis kakav je rezultat?

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

Anketa

Ime za curicu

Ime za curicu :))

Ema (54%)

Nastasija (28%)

Emili (17%)

Ukupan broj glasova: 149

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here