Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.10.2012 8:45:48
|
|
|
|
Bebana17
|
Jao, Daco, pitam se ima li ovome kraja... Meni vec 36 kuca na vratima (za dva meseca), a od bebe ni traga ni glasa... I onda svaki mesec neki peh... Izvinjavam se na malodusnosti svima.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.10.2012 8:51:05
|
|
|
|
daca77
|
Razumem te u potpunosti, Bebana...i ja sam napunila 35 god.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.10.2012 9:08:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh jača sam 37
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.10.2012 10:21:14
|
|
|
|
lalojedac
|
evo i mene a od godinama necemo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.10.2012 10:26:26
|
|
|
|
daca77
|
lalo, T se drzi...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.10.2012 10:32:14
|
|
|
|
J@n@
|
Daco,Lalo, samo budite "hot" a ja navijaaaaaaaaaam jaaaakoooo! Bebana,Cece, !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.10.2012 10:46:35
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zene...ali vidite kad mi je obelezio O a prvo mi je obelezio 16.09 i granica je bila 36.5...ajde navijajte za mene i dacu pa dace Bog da castimo a vi odmah za nama sve do jedne
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.10.2012 14:02:04
|
|
|
|
Jole84
|
Daco,Lalo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 8:01:12
|
|
|
|
Bebana17
|
Izvinjavam se sto sam pljuvala po lh trakicama, one su uredu, i izgleda da zaista rade posao, meni jutros pala na 36,3 pa je izgleda tek danas ovulacija (bezbeze sam se juce nervirala), sto je u skladu sa pravilima (ovulacija u roku od 24 do 48 h od pozitivne lh trakice). Evo i grafica Daco, kako si ti od jutros, kako se drzis? A ti Lalo?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 8:08:36
|
|
|
|
babby
|
dobro jutro svima ,dal neko zna u cemu je razlika izmedju pune linje kojom f.f obelezi o. i isprekidane
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 8:14:44
|
|
|
|
daca77
|
Bebana, onda se lepo baci na muckanje, danas babby, isprekidane linije se javljaju kada ne unosim dr.parametre, kao npr.sekret. Moja T je skroz pala i ocekujem svakog trena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 8:17:52
|
|
|
|
babby
|
aaaha u tome je fora, nemora da znaci da ce da stigne daco nedaj se
< Poruku je uredio babby -- 9.10.2012 8:20:25 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 8:27:53
|
|
|
|
J@n@
|
Daco,da li pad temp obavezno znaci dolazak ?Moze li T da padne pa ponovo da skoci?Da li u slucaju temp obavezno ostane povisena?Oprosti sto sam te bombardovala pitanjima ali ne merim T pa nemam pojma!!!!Posto ti je ceo mesec bio cudan sa cudnim simptomima navijam da je ovo jedan cudan graf nove !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 8:36:49
|
|
|
|
Verolina
|
Bem mu Daco
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 8:42:26
|
|
|
|
daca77
|
J@no, pad T znaci dolazak Nista, zivot ide dalje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 8:44:07
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Daco,da li pad temp obavezno znaci dolazak ?Moze li T da padne pa ponovo da skoci?Da li u slucaju temp obavezno ostane povisena?Oprosti sto sam te bombardovala pitanjima ali ne merim T pa nemam pojma!!!!Posto ti je ceo mesec bio cudan sa cudnim simptomima navijam da je ovo jedan cudan graf nove ! Moze T da padne i ponovo da skoci. Ali ako padnaglo to je
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 8:54:52
|
|
|
|
J@n@
|
Daco, ! Verolina,hvala!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 9:14:17
|
|
|
|
jole82
|
Daco Nema druge, nego dalje...Al definitivno ti je ovaj ciklus bio drugaciji...nesto se menja..O se pomerila... Da sledeci ciklus bude dobitni
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 9:27:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Daco, čitala sam da si negde pisala da si ustala u 5. Jel uvek tako ustaješ? Kad si merila BT?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 9:30:11
|
|
|
|
lalojedac
|
evo i moje ali sve me zivo boli,kao da stize,cak sam i ulozak stavila,radila sam test i posle 2 minuta pocela je da se vidi crta,slikala sam telefonom i postavila sliku u crtice ali se tamo ne vidi,mada s obzirom da me sve boli kao pred onda se ne nadam,necu ni betu raditi...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 9:30:25
|
|
|
|
daca77
|
Uvek, Tashika...u % ustajanje i priprema za posao
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 10:39:59
|
|
|
|
Shishica
|
Daco, da li bi mogli ti i muz da odete na neki produzeni vikend negde i pustite mozak na pasu? Mislim da bi vam to bio melem. Budi mi dobro i treba da znas da ce biti kad treba. Lako je meni da govorim, ali moram da ti kazem kako osecam, bas me pogodilo ovaj put, graf ti je bio odlican. Ali stvarno mislim da ti je potrebno da pocnes da uzivas u zivotu, opustis se i ne meris vise temperaturu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 10:49:17
|
|
|
|
Jole84
|
Daco baš mi je žao.Stvarno ti je graf ovog puta bio drugačiji Nema tugovanja draga,idemo dalje,sve do....pobede! A onda ćemo da ostavimo decu kod Šerpice u vrtić preko veze
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 11:40:40
|
|
|
|
daca77
|
Shishice, Jole
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 11:46:33
|
|
|
|
maca821
|
Daco a da stavrno batališ to merenje, je jesam, samo sam se još više opterećivala sa tim. Reci mi nisam u toku, jel imate u planu IUI? Šta vam je rekao dr posle HSG-a?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?