Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 8:02:44
|
|
|
|
jole82
|
Jole to ne moze niko da ti garantuje, ali s obzirom da je tako, kao sto si opisala, postoji ipak sansa... Ja navijam i vucem te da bude tako Daco vreme nam je nekad prijatelj, nekad neprijatelj, posebno kad nesto cekamo... Ovaj graf ti je definitivno drugaciji od predjasnjih...Navijam da postane potpuno dugaciji od dosadasnjih i da "pozeleni od muke"
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 8:04:04
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, jole...vuci jakoooooooo, a kraj ce reci . A da li i ti mislis da u nedelju nije rano da se radi test?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 8:10:38
|
|
|
|
jole82
|
Tad bi ti bio 13 dpo...naravno da je test pouzdaniji sto kasnije, ali mislim da nije rano Cak imac i onaj pad oko 7 dpo, sto ne garantuje, ali moze da znaci implantaciju Tako da ako je implantacija 7 ili 8 dpo...13 dpo bi trebalo testic da pokaze... Meni je najbledje, gotovo jedva vidljivo, pokazao 12 dpo, a 14 dpo malko jace ali i dalje bledo Evo vuuuuuucemmmm
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 8:16:20
|
|
|
|
daca77
|
A ja ne odustajem od cinjenice da je danas 16DPO... Sto bi rekao nas narod "sto je babi milo, to joj se i snilo"
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 9:09:53
|
|
|
|
babby
|
daco bravooo
< Poruku je uredio babby -- 5.10.2012 9:10:51 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 9:11:27
|
|
|
|
Verolina
|
Daco, graf ti je fenomenalan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 9:24:18
|
|
|
|
babby
|
a evo i mog nikako da krene gore ali mislim da jeo. bila 14
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 9:26:40
|
|
|
|
Verolina
|
Baby, ajde videcemo, moguce je da ti je O bila juce.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 9:27:56
|
|
|
|
babby
|
volela bih i ja da bila juce
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 9:42:43
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 10:44:31
|
|
|
|
daca77
|
Verka, babby, hvala...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 10:55:28
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, grafic za 10+, on mora da pozeleni Jole, sutra ces videti kakva ti je temperatura, meni se od nespavanja uvek poremeti temperatura, moguce je da je od toga, jer je i tvoj grafic mnogo lep. Navijam za sve!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 11:13:30
|
|
|
|
daca77
|
Bebana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.10.2012 16:02:48
|
|
|
|
lalojedac
|
zene sve mi je izmenio ff...sad sam tuzna i zbunjena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.10.2012 7:39:35
|
|
|
|
lalojedac
|
samo da vam javnem da ff nije bas tacan,obelezio mi je O 1.10 a ja sam 30.09 bila na uz i nije bilo nikakvih folikula a kamoli vodeceg!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.10.2012 9:31:46
|
|
|
|
daca77
|
lalo, ipak je ff samo program Evo danasnjeg grafa Jutros sam kupila test i sutra radim, pa sta mi Bog da...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.10.2012 9:45:46
|
|
|
|
Cindarella
|
Daco!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.10.2012 10:49:57
|
|
|
|
Jole84
|
Daco jupiiii Meni je definitivno pala,evo grafa.. Veštica stiže večeras ili sutra nek joj je srećan put,dabogda joj bio zadnji
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.10.2012 11:29:15
|
|
|
|
daca77
|
Jole, bas bez veze ...oteracemo mi ... A kako li cu ja sutra proci?!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.10.2012 11:33:13
|
|
|
|
Jole84
|
Jel si kupila testić? Mene nešto baš greje sunce za tebe,nikad ti ovako nije bila visoka,al strah me da se radujemo još Ipak....častićemo se
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.10.2012 13:14:20
|
|
|
|
Bebana17
|
Jole, zao mi je sto dolazi, neka bude poslednji put, pa onda godinu dana da nemas... Daco, necu nista da kazem, u stvari moram, kupuj testic.... Ako si trudna , to ce me stvarno obradovati, predugo si ovde na ovim stranama
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.10.2012 13:15:20
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco... Vidim da si ga vec kupila , sada jos da vidis pa da slavimo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.10.2012 13:21:43
|
|
|
|
Verolina
|
Daco moja mila Jole, novembar je tvoj.
< Poruku je uredio Verolina -- 6.10.2012 13:26:34 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.10.2012 13:27:06
|
|
|
|
Jole84
|
Bebana hvala mila,takođe Šta da radimo,ionako smo navikle da veštica dolazi,al jednom će da se zagubi i ne dođe Daco držim palčeve za ujutru Verolino,taman da tebe produvaju dobro,pa idemo zajedno
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.10.2012 13:30:10
|
|
|
|
Verolina
|
Jasta, bre. Idemo u drustvu ti i ja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?