|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
9.10.2012 11:49:53   
daca77
maco, videcu...blizu sam jako VTOuser posted image
Na Hsg-u je utvrdjeno da mi je levi jajovod delimicno prohodan, tj.suzen u ampularnom delu i da postoji opasnost od vanmatericne. Po drugim dr ne...u pocetku sam se plasila i nisam znala kome da verujem, a onda shvatila da je sve ovo u Bozijim rukama i da nema potrebe nervirati seuser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 726
9.10.2012 11:53:07   
maca821
U pravu si daco, nervirati se ne vredi šta je tu je...biće to sve okuser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 727
10.10.2012 8:19:09   
lalojedac
od jutros mi je T 36.8...a stomak me boleo kao da sam dobila,posle odem do kupatila kad ono nista a bila sam ubedjena...sutra mi radi dr pa cu otici...

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 728
10.10.2012 9:05:27   
daca77
Lalo, sumnjiva si mi ti ...navijam jakooouser posted image user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 729
10.10.2012 9:48:48   
Bebana17
Meni juce bila ovulacija, uradili smo sve sto je do nas [sm=smiley36.gif

Lalo, navijam za tebe, ja sam izgleda jedina koja na tvom testu vidi drugu crticu, necu da baksuziram, nadam se lepim vestima od tebe!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 730
10.10.2012 10:36:30   
lalojedac
daco,bebana hvala vamuser posted image ...user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 731
10.10.2012 10:38:38   
Anoniman
lalo user posted image

(odgovor članu lalojedac)
  Direktna veza do poruke: 732
10.10.2012 10:49:27   
Sonreir
Lalo, da li je moguce da ti je O bila 27.sept. tj. 29dc?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 733
10.10.2012 10:53:34   
Meisje
Бебана навијам да избегнеш ово што ја сад радимuser posted image
Лало одличан графuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 734
10.10.2012 10:57:31   
lalojedac
ne znam vise ni ja,prvo mi je do pre neki dan belezio da je bila 16.09...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 735
10.10.2012 10:57:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonreir

Ja mislim da jeste, a da je pad 33dc ugnježđavanje. Samo... tada nema X-ića. user posted image

(odgovor članu Sonreir)
  Direktna veza do poruke: 736
10.10.2012 10:58:09   
Sonreir
Lalo, odgovoricu ti ovde posto je mozda prikladnija tema. Mozda lupam gluposti, ali mnoge stvari mi nisu jasne u tvom slucaju user posted image Sve sam gluplja i gluplja... Prvo sam gledala tvoje slike testova i pomislila da si trudna, onda kada pogledam graf u BT opet postoji verovatnoca da si trudna, i ako jesi super!!! A onda kada probam sama da skontam kada ti je bila O, ja nekako kontam da ti je bila tek 29dc, jer ti je od tada T vislja (osim onog jednog dana kada si je merila u drugo vreme pa je mozda zbog toga niza). Ako je tako kako ja mislim onda je normalno sto ti se na testu skoro nista ne vidi jer je jos rano za test. Posto su ti se ciklusi produzili sa 30 na 40 dana, mozda je to zato sto je sada O kasnije nego sto ti je bila u prethodnim ciklusima kada su ti bili na oko 28-30 dana... Opet kazem, nisam u toku i mozda ne znam neke stvari o tebi koje uticu na sve ovo, ali to je onako na prvi pogled...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 737
10.10.2012 10:59:52   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: Tash

Ja mislim da jeste, a da je pad 33dc ugnježđavanje. Samo... tada nema X-ića. user posted image

Nisam ni gledala X-ice, decu treba praviti redovno svaki drugi dan celog meseca user posted image Salim se naravno, stvarno nisam gledala kada si imala odnose.
Tash user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 738
10.10.2012 11:00:05   
Verolina
Lalo, je l' bi ti palo tesko da izvadis danas progesteron? Ili betu, jos bolje.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 739
10.10.2012 11:03:51   
Anoniman
Sonreir baš sam ti se obradovala. user posted image

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 740
10.10.2012 11:04:28   
Verolina

Lalo, odgovoricu ti ovde posto je mozda prikladnija tema. Mozda lupam gluposti, ali mnoge stvari mi nisu jasne u tvom slucaju user posted image Sve sam gluplja i gluplja... Prvo sam gledala tvoje slike testova i pomislila da si trudna, onda kada pogledam graf u BT opet postoji verovatnoca da si trudna, i ako jesi super!!! A onda kada probam sama da skontam kada ti je bila O, ja nekako kontam da ti je bila tek 29dc, jer ti je od tada T vislja (osim onog jednog dana kada si je merila u drugo vreme pa je mozda zbog toga niza). Ako je tako kako ja mislim onda je normalno sto ti se na testu skoro nista ne vidi jer je jos rano za test. Posto su ti se ciklusi produzili sa 30 na 40 dana, mozda je to zato sto je sada O kasnije nego sto ti je bila u prethodnim ciklusima kada su ti bili na oko 28-30 dana... Opet kazem, nisam u toku i mozda ne znam neke stvari o tebi koje uticu na sve ovo, ali to je onako na prvi pogled...

Nisi glupa. Mislim da je ona fenomenuser posted image
Ja sam 6 meseci imala cistu, produzili mi se ciklusi na 40-41 dan, a pre toga bili na 28. I dva puta sam imala crtice na testu, doduse, vise su bile sivkaste boje. Onda mi je dr objasnio da cista hoce da ispusta malu kolicinu BHCG-a i da daje te lazno pozitivne rezultate.
Ali Lala kaze da je bila na UZ i da nema ciste, a meni njen graf deluje cisticno ili u krajnjem slucaju anovulatorno.
Mada, opet kazem, kakve sam gravove za pozz ishodom videla na FF-u, u sve verujem, pa cak i da ce Lala da rodi trojke.
Tako da na kraju samo mogu reci-navijam jako, jakouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 741
10.10.2012 11:08:49   
Sonreir
U pravu si sto se tice svakakvih grafova, sve smo mi zene razlicite i svaki organizam je drugaciji. Ja sam pretpostavila da je sa njom sve ok, da nema ni ciste i da je imala O, pa sam tako i pisala. Ako nema cistu i ako je bila O onda super, a ako nije bila O i to je normalno, bice je sledeceg meseca. Lalo, nemoj se ljutiti sto sam ti napisala iskreno onako na prvi pogled! Ja se ipak nadam da gresim i dace Bog da si ti nasa nova user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 742
10.10.2012 11:20:32   
Verolina
Sonreir, svi smo mi prica za sebe. Pogledajte sad ovo. ovo je moj graf od aprila kad mi je ustanovljena vanmatericna trudnoca. Znaci, ja sam bila trudna vec od marta, ali sta se mom organizmu desilo to je potpuna misterija. Dakle, meni su cak i LH trake pokazale pozz, ali to nije bilo pozz na LH hormon, vec na BHCG, pa je mene to zbunilo i mislila sam da imam O. Kada mi je ustanovljena vanmatericna, na levom jajniku je prepumpana cista, a zutog tela nigde nije bilo. Pa ako nije bilo zutog tela, otkuda skok T? user posted image Sve me je tako lepo zavaralo, ali ja sam imala krvarenja i bolove, te sam zato uradila test kod dr. I dalje je vec sve poznato...user posted image
Ono sto hocu da kazem je, da nekada T zna da zavara, mada, u najvecem broju slucajeva graffovi su odlican pokazatelj da li je O bilo ili ne, a ako je jos trostepen, onda se skoro moze i o trudnoci tvrditi.
user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 743
10.10.2012 12:04:29   
lalojedac
opusteno zene,pa bolje biti iskren nego davati laznu nadu,a iksica nema jer nismo ni muckali,kazem vam O mi je obelezio 16.09 i od tad mirujem i cekam,tako mi je rekao dr,medjutim posle se desilo ovo pomeranje,za cistu sam jedino sigurna da je nema a vrlo je mohuce da je anovulatorni ciklus i to se desava,imam femisan A kapi ii ne znam da li da ih pijem,kad ih pijem tacna mi je kao sat kao i O i sad sam i to prestala jer kao probali smo prirodno pre vtouser posted image ...mislim da bi ona crta trebala biti cista kao suza,s obzirom na dc...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 744
10.10.2012 12:08:43   
babby
kod mene nesto bezveze nikad nije bio ovakav ko da nisam zivauser posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 745
10.10.2012 12:10:56   
Verolina
Babby, ok je tvoj graf. Sasvim je pristojan.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 746
10.10.2012 12:11:16   
daca77
Babby, ne zali se, lep ti je grafuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 747
10.10.2012 12:13:17   
babby
joj hvala vam mada je sve nesto ravno

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 748
10.10.2012 12:20:09   
lady_b
Lalo ja ti mogu samo preporuciti Femisan A kapi (reci cete da sam vise dosadna user posted image )
ali ja sam ih pila oko 5-6mj i mislim da su dosta i one uticale na user posted image
Mada kod mene su ciklusi bili neredovni...ali opet u svakom slucaju kapi poboljsavaju ovulaciju.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 749
10.10.2012 14:01:50   
Hajnalka
user posted image
vesticu ocekujem za 21.10 a od O jos ni traga

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here