Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 11:49:53
|
|
|
|
daca77
|
maco, videcu...blizu sam jako VTO Na Hsg-u je utvrdjeno da mi je levi jajovod delimicno prohodan, tj.suzen u ampularnom delu i da postoji opasnost od vanmatericne. Po drugim dr ne...u pocetku sam se plasila i nisam znala kome da verujem, a onda shvatila da je sve ovo u Bozijim rukama i da nema potrebe nervirati se
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.10.2012 11:53:07
|
|
|
|
maca821
|
U pravu si daco, nervirati se ne vredi šta je tu je...biće to sve ok
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 8:19:09
|
|
|
|
lalojedac
|
od jutros mi je T 36.8...a stomak me boleo kao da sam dobila,posle odem do kupatila kad ono nista a bila sam ubedjena...sutra mi radi dr pa cu otici...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 9:05:27
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, sumnjiva si mi ti ...navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 9:48:48
|
|
|
|
Bebana17
|
Meni juce bila ovulacija, uradili smo sve sto je do nas [sm=smiley36.gif Lalo, navijam za tebe, ja sam izgleda jedina koja na tvom testu vidi drugu crticu, necu da baksuziram, nadam se lepim vestima od tebe!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 10:36:30
|
|
|
|
lalojedac
|
daco,bebana hvala vam ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 10:38:38
|
|
|
|
Anoniman
|
lalo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 10:49:27
|
|
|
|
Sonreir
|
Lalo, da li je moguce da ti je O bila 27.sept. tj. 29dc?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 10:53:34
|
|
|
|
Meisje
|
Бебана навијам да избегнеш ово што ја сад радим Лало одличан граф
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 10:57:31
|
|
|
|
lalojedac
|
ne znam vise ni ja,prvo mi je do pre neki dan belezio da je bila 16.09...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 10:57:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Lalo, da li je moguce da ti je O bila 27.sept. tj. 29dc? Ja mislim da jeste, a da je pad 33dc ugnježđavanje. Samo... tada nema X-ića.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 10:58:09
|
|
|
|
Sonreir
|
Lalo, odgovoricu ti ovde posto je mozda prikladnija tema. Mozda lupam gluposti, ali mnoge stvari mi nisu jasne u tvom slucaju Sve sam gluplja i gluplja... Prvo sam gledala tvoje slike testova i pomislila da si trudna, onda kada pogledam graf u BT opet postoji verovatnoca da si trudna, i ako jesi super!!! A onda kada probam sama da skontam kada ti je bila O, ja nekako kontam da ti je bila tek 29dc, jer ti je od tada T vislja (osim onog jednog dana kada si je merila u drugo vreme pa je mozda zbog toga niza). Ako je tako kako ja mislim onda je normalno sto ti se na testu skoro nista ne vidi jer je jos rano za test. Posto su ti se ciklusi produzili sa 30 na 40 dana, mozda je to zato sto je sada O kasnije nego sto ti je bila u prethodnim ciklusima kada su ti bili na oko 28-30 dana... Opet kazem, nisam u toku i mozda ne znam neke stvari o tebi koje uticu na sve ovo, ali to je onako na prvi pogled...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 10:59:52
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Sonreir Lalo, da li je moguce da ti je O bila 27.sept. tj. 29dc? Ja mislim da jeste, a da je pad 33dc ugnježđavanje. Samo... tada nema X-ića. Nisam ni gledala X-ice, decu treba praviti redovno svaki drugi dan celog meseca Salim se naravno, stvarno nisam gledala kada si imala odnose. Tash
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 11:00:05
|
|
|
|
Verolina
|
Lalo, je l' bi ti palo tesko da izvadis danas progesteron? Ili betu, jos bolje.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 11:03:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Sonreir baš sam ti se obradovala.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 11:04:28
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Lalo, odgovoricu ti ovde posto je mozda prikladnija tema. Mozda lupam gluposti, ali mnoge stvari mi nisu jasne u tvom slucaju Sve sam gluplja i gluplja... Prvo sam gledala tvoje slike testova i pomislila da si trudna, onda kada pogledam graf u BT opet postoji verovatnoca da si trudna, i ako jesi super!!! A onda kada probam sama da skontam kada ti je bila O, ja nekako kontam da ti je bila tek 29dc, jer ti je od tada T vislja (osim onog jednog dana kada si je merila u drugo vreme pa je mozda zbog toga niza). Ako je tako kako ja mislim onda je normalno sto ti se na testu skoro nista ne vidi jer je jos rano za test. Posto su ti se ciklusi produzili sa 30 na 40 dana, mozda je to zato sto je sada O kasnije nego sto ti je bila u prethodnim ciklusima kada su ti bili na oko 28-30 dana... Opet kazem, nisam u toku i mozda ne znam neke stvari o tebi koje uticu na sve ovo, ali to je onako na prvi pogled... Nisi glupa. Mislim da je ona fenomen Ja sam 6 meseci imala cistu, produzili mi se ciklusi na 40-41 dan, a pre toga bili na 28. I dva puta sam imala crtice na testu, doduse, vise su bile sivkaste boje. Onda mi je dr objasnio da cista hoce da ispusta malu kolicinu BHCG-a i da daje te lazno pozitivne rezultate. Ali Lala kaze da je bila na UZ i da nema ciste, a meni njen graf deluje cisticno ili u krajnjem slucaju anovulatorno. Mada, opet kazem, kakve sam gravove za pozz ishodom videla na FF-u, u sve verujem, pa cak i da ce Lala da rodi trojke. Tako da na kraju samo mogu reci-navijam jako, jako
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 11:08:49
|
|
|
|
Sonreir
|
U pravu si sto se tice svakakvih grafova, sve smo mi zene razlicite i svaki organizam je drugaciji. Ja sam pretpostavila da je sa njom sve ok, da nema ni ciste i da je imala O, pa sam tako i pisala. Ako nema cistu i ako je bila O onda super, a ako nije bila O i to je normalno, bice je sledeceg meseca. Lalo, nemoj se ljutiti sto sam ti napisala iskreno onako na prvi pogled! Ja se ipak nadam da gresim i dace Bog da si ti nasa nova
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 11:20:32
|
|
|
|
Verolina
|
Sonreir, svi smo mi prica za sebe. Pogledajte sad ovo. ovo je moj graf od aprila kad mi je ustanovljena vanmatericna trudnoca. Znaci, ja sam bila trudna vec od marta, ali sta se mom organizmu desilo to je potpuna misterija. Dakle, meni su cak i LH trake pokazale pozz, ali to nije bilo pozz na LH hormon, vec na BHCG, pa je mene to zbunilo i mislila sam da imam O. Kada mi je ustanovljena vanmatericna, na levom jajniku je prepumpana cista, a zutog tela nigde nije bilo. Pa ako nije bilo zutog tela, otkuda skok T? Sve me je tako lepo zavaralo, ali ja sam imala krvarenja i bolove, te sam zato uradila test kod dr. I dalje je vec sve poznato... Ono sto hocu da kazem je, da nekada T zna da zavara, mada, u najvecem broju slucajeva graffovi su odlican pokazatelj da li je O bilo ili ne, a ako je jos trostepen, onda se skoro moze i o trudnoci tvrditi.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 12:04:29
|
|
|
|
lalojedac
|
opusteno zene,pa bolje biti iskren nego davati laznu nadu,a iksica nema jer nismo ni muckali,kazem vam O mi je obelezio 16.09 i od tad mirujem i cekam,tako mi je rekao dr,medjutim posle se desilo ovo pomeranje,za cistu sam jedino sigurna da je nema a vrlo je mohuce da je anovulatorni ciklus i to se desava,imam femisan A kapi ii ne znam da li da ih pijem,kad ih pijem tacna mi je kao sat kao i O i sad sam i to prestala jer kao probali smo prirodno pre vto ...mislim da bi ona crta trebala biti cista kao suza,s obzirom na dc...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 12:08:43
|
|
|
|
babby
|
kod mene nesto bezveze nikad nije bio ovakav ko da nisam ziva
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 12:10:56
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, ok je tvoj graf. Sasvim je pristojan.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 12:11:16
|
|
|
|
daca77
|
Babby, ne zali se, lep ti je graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 12:13:17
|
|
|
|
babby
|
joj hvala vam mada je sve nesto ravno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 12:20:09
|
|
|
|
lady_b
|
Lalo ja ti mogu samo preporuciti Femisan A kapi (reci cete da sam vise dosadna ) ali ja sam ih pila oko 5-6mj i mislim da su dosta i one uticale na Mada kod mene su ciklusi bili neredovni...ali opet u svakom slucaju kapi poboljsavaju ovulaciju.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 14:01:50
|
|
|
|
Hajnalka
|
vesticu ocekujem za 21.10 a od O jos ni traga
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?