Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 14:57:56
|
|
|
|
Meisje
|
Е како сад да те зовемо кад немаш ник,хм...да ти дамо ми неки? Добро дошла Мени твој граф изгледа школски добар,само се опусти и мери и чекај,сад ти је таква фаза...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 15:06:14
|
|
|
|
nemam nick
|
Meisje hvala ti na brzom odgovoru U pravu si, ostaje mi jedino i najvaznije opustiti se, mjerkati i cekati
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 15:11:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Super ti je graf za sada. I ako ste trudni, biće devojčica.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 15:27:18
|
|
|
|
nemam nick
|
Nadam se samo da će nastaviti rasti A kako tumacis to da bi ako sam trudna trebala biti djevojcica; Jel ima veze sa temperaturom ili sa necim drugim?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 15:52:49
|
|
|
|
Meisje
|
И од Баби граф ми се много свиђа Безимена за четири дана ћеш знати све,каква си са тестовима,је л радиш или чекаш да закасни?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 15:56:41
|
|
|
|
nemam nick
|
Radije cu sacekati malo iako sam vec nestrpljiva.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 17:38:28
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: babby draga sonreier na28 dana mada su me polednja 2 ciklusa nesto z....cudana mi je t meni inace to vise set_a ovo nesto mirno Baby, pa koliko su ti trajala zadnja 2 ciklusa? Ovaj ciklus ti izgleda bas lepo T ti je presla u 3. fazu Navijam da tamo i ostane
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 17:44:46
|
|
|
|
Sonreir
|
nemam nick, lepo ti izgleda graf, samo neka ti T ostane tako visoko pa da napokon ugledas svoje Tash, i ja sam zupravo pomislila na devojcicu za nemam nick, a Hajnalka je napravila decaka Tash ti je rekla za devojcicu jer ste imali odnose neposredno pre O i na dan O... Imamo valjda neku temu i o tome, jako davno smo pisale o tome kako odrediti pol deteta Probaj da nadjes temu o tome ako te zanima. Lalo, ako racunam O po onom mom misljenju, tj. 29dc, onda bi trebalo da uradis test ako ti T i sutra ostane gore
< Poruku je uredio Sonreir -- 11.10.2012 17:47:06 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 18:05:38
|
|
|
|
Hajnalka
|
hehe meni je sve jedno sta ce biti samo da bude
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 19:42:17
|
|
|
|
nemam nick
|
IZVORNA PORUKA: Hajnalka hehe meni je sve jedno sta ce biti samo da bude Slazem se! Samo neka bude
< Poruku je uredio nemam nick -- 11.10.2012 19:48:33 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 19:44:57
|
|
|
|
nemam nick
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir nemam nick, lepo ti izgleda graf, samo neka ti T ostane tako visoko pa da napokon ugledas svoje Sonreir Nadam se da hoce....Jedva cekam jutro
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 20:37:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
To je cini mi se urbana legenda sa tajmingom odnosa i polom deteta. Iako sam biolog a prica sa sporim X i brzim Y spermatozoidima i i ima neke logike. Ali mi smo imali odnose samo cetiri dana pred ovulaciju, jer nisam ni htela da zatrudnim. I to cetiri dana pred se desilo sto sam se preracunala koji sam dan ciklusa. Elem zatrudnela ipak jesam a na ekspertskom su bili prilicno sigurni da je decak
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 7:42:38
|
|
|
|
Hajnalka
|
dobro juto curke ,evo danas ovako stoje stvari
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 7:45:10
|
|
|
|
Bebana17
|
Po sajtu, ja sam promasila ovulaciju (sa obzirom na kvalitet spermograma), a ja sam ubedjena da je bila 16 dana ciklusa, a ne 14 kao sto je on obelezio. Sta vi mislite moje dame?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 7:46:20
|
|
|
|
Bebana17
|
Hajnalka, lep pravac je dobio grafic, samo neka ide gore, pa da pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 7:52:33
|
|
|
|
Verolina
|
Hajnalk odlicno Bebana, iskljuci tu T 15dc pa ces videti sta ce ti graf reci.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 7:52:45
|
|
|
|
daca77
|
Hajnalka, samo neka raste T Bebana, mislim da je O bila 16dc, jer znam da mi je Maslacak objasnjavala da odmah nakon O nije moguc toliki pad T. Navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 8:03:15
|
|
|
|
babby
|
meni pada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 8:27:03
|
|
|
|
Verolina
|
Baby, to nije strasan pad. Pa ne moze stalno da ti raste ili da bude na istom. Mora malcice da seta
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 8:27:31
|
|
|
|
daca77
|
Babby, nije ovo neki pad...videcemo sutra kakva ce biti Navijam za skok
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 8:28:11
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...daco, iste reci kucamo...ha ha ha
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 8:43:01
|
|
|
|
babby
|
a ja bi da stalno raste videcemo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 9:51:10
|
|
|
|
Meisje
|
Баби,навијам да се дигне! Бебана ниси закаснила сигурно
< Poruku je uredio Meisje -- 12.10.2012 9:54:06 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 10:10:45
|
|
|
|
nemam nick
|
Dobro jutro cure! Jutros je naglo pala pa sam Evo kako sada stvari stoje: Hajnalka, babby držim fige za vas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 10:21:08
|
|
|
|
babby
|
nemama nick mozda je implantacija
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?