Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 14:05:55
|
|
|
|
daca77
|
Hajnalka, po grafu je O mozda bila 18dc...videces sutra kakva ce biti i ukoliko nastavi sa rastom, onda je O bila juce.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 14:08:00
|
|
|
|
Jole84
|
I ja bih rekla da je bila 18dc,ali ne znam zašto joj nije obeležilo? Hajnalka bitno da si udarila iksić,a bogami udari i danas za svaki slučaj
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 14:09:53
|
|
|
|
Hajnalka
|
hehe muzic ve osip dobija od mene kad pocem da ga spopadam,skoro da bukvalno bezi pokusacu da ga namamim danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 14:12:31
|
|
|
|
Sonreir
|
babby koliko su ti dugi ciklusi? Hajnalka, moguce je da ti je O bila 18dc, ali FF ti jos uvek nije obelezio liniju jer mu treba jos 2-3 dana unetih temp. da bi bio siguran pa tek onda podvuce crtu. M cekas tj.ne cekas 21.okt? Ako su ti redovni ciklusi onda je to to, drzimo palceve da ovo bude onaj pravi ciklus Taman ti se i poklapa po duzini ciklusa da ti je O vec prosla
< Poruku je uredio Sonreir -- 10.10.2012 14:13:59 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 14:25:16
|
|
|
|
Hajnalka
|
pa to i ja mislim ali onda je lutealna faza tek 11 ili 12 dana jelto ok? ispravka 20.10 ne bi trebalo da stigne M
< Poruku je uredio Hajnalka -- 10.10.2012 14:27:00 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 14:39:00
|
|
|
|
Sonreir
|
Ok je i da ti lutealna faza malo kraca od skolskih 14 dana, ipak smo mi zene drugacije svaka na svoj nacin. Normalna ti je duzina i te druge lutealne faze, tj. dovoljno je duga za zdravu i lepu trudnocu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 14:47:12
|
|
|
|
Hajnalka
|
joj nadam se jer pokusavamo od maja tad sam dobila prvu M nakon kiretaze u februaru
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 14:59:35
|
|
|
|
Sonreir
|
Ako je sve u redu onda ce biti i trudnoce, vec si uspela da ostanes trudna tako da je to siguran znak da ces moci opet. anemoj biti ocajna, jer je nekada telu potrebno nekoliko meseci da se oporavi od bilo kakve intervencije, a kamoli od kiretaze
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 17:40:26
|
|
|
|
babby
|
draga sonreier na28 dana mada su me polednja 2 ciklusa nesto z....cudana mi je t meni inace to vise seta ovo nesto mirno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.10.2012 19:14:23
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 I ja bih rekla da je bila 18dc,ali ne znam zašto joj nije obeležilo? Mora da raste tri dana uzastopno T da bi FF obelezio ovulaciju.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 8:26:24
|
|
|
|
babby
|
dobro jutro bazalke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 8:28:57
|
|
|
|
Verolina
|
Baby, bas lep graf
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 8:38:06
|
|
|
|
babby
|
samo da ostane takav
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 8:57:36
|
|
|
|
Hajnalka
|
dobro jutro curke izgleda da ste bile u pravu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 8:59:07
|
|
|
|
Verolina
|
Ako ti sutra bude ista T ili ti poraste FF ce ti obeleziti O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 9:29:06
|
|
|
|
daca77
|
Hajnalka, naravno da smo u pravu Vidim da si sve lepo pokrila x
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 9:45:54
|
|
|
|
Hajnalka
|
hehe sve za bebu sad razumem zasto mi dosad nije uspevalo,nisam dosad merila BT pa sam mislila da mi je O sredinom ciklusa pa to pokrila kad ono ispade da mi je malo kasnije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 10:37:44
|
|
|
|
lalojedac
|
evo i mene...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 10:41:53
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 12:19:14
|
|
|
|
Jole84
|
Baby,Lalo Bazalke šta beše znači "spotting" kad je samo kap,dve u pitanju,jel tako? Ne zamerite mi,ne znam da beknem engleski
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 12:21:33
|
|
|
|
Hajnalka
|
joje spotting se moze javiti tokom implantacije,i u pravu si to su samo kapljice krvi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 12:26:46
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala Hajnalka ma ubeležila sam kod prestanka ciklusa,jer danima imam Light a ovo je još manje od toga,pa zato. Za implantaciju je još rano Pokrila si O Super što si počela da meriš,tako sam i ja mislila da mi je O ranije,pa se zgranula posle prvog grafa
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 12:56:44
|
|
|
|
Hajnalka
|
posto mi je O bila 18 dc lutealna faza ce biti max 12 dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 14:49:47
|
|
|
|
nemam nick
|
Drage forumasice, prije svega lijep pozdrav svima. Vec duze vrijeme posjecujem ovaj forum i citam vas, a danas sam se i registrovala. MM i ja 5-6 mjeseci pokusavamo doci do ali jos nismo ugledali Iskreno se nadam da ce to biti uskoro. Od ovog ciklusa odlucila sam mjeriti bazalnu temperaturu i prijavila se na ff. Trenutno moj graf izgleda ovako: http://imageshack.us/photo/my-images/502/mojgraf.png/ Molila bih iskusne trudilice da daju svoje misljenje. Znam da je malo rano i da je ovo prvi graf, ali ja se pocela nadati buduci da se temperatura jutros vratila na 36.9, a grudi su mi osjetljive, zapravo vise bolne, vec nekih 4-5 dana Unaprijed se zahvaljujem i drzim nam fige da sto prije ugledamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 14:53:36
|
|
|
|
nemam nick
|
Evo i ovako, da bude lakse
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?