|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
6.10.2012 13:36:08   
babby
user posted image kod mene nesto nemrda t.user posted image dacouser posted image user posted image za sutrasnji testic da buduuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 676
6.10.2012 15:42:44   
daca77
Verka, Bebana, Babby, hvala puno na podrsciuser posted image
Celo popodne imam T od 37,1~37,2 i grudi me bas bole...bice kako mora bitiuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 677
6.10.2012 15:48:42   
Jole84
Biće biće user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 678
6.10.2012 17:07:52   
maca821
Daco navijamouser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 679
6.10.2012 18:27:18   
lalojedac
evo mog ali nema sanse da je istina jer sam 30 bila na uz i nije bilo nikakvih folikulauser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 680
6.10.2012 19:11:54   
Shishica
Lalo, prilicno ti je krecav graf pa nije program ni mogao ocigledno i sigurno da zabelezi kako jeste.. Vidis da pre toga ima mnogo boljih skokova, a on zasto je zabelezio tu ne znam.
Meni je dva puta bio ispravan, a samo dva puta sam ga i pravila.

Bicu sutra tu da vidim vesti. Nadam se.. user posted image user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 681
7.10.2012 7:54:07   
daca77
Drage, evo kako izgleda danasnji grafuser posted image , ali nema user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 682
7.10.2012 9:08:06   
MakiJ
daco i mojoj sestri je test bio pokazao da je negativan a nije bilo tako

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 683
7.10.2012 9:24:30   
daca77
Hvala, MakiJ...user posted image
Videcu sta ce se desavati narednih danauser posted image ...lut.faza mi je uvek bila 13ili 14dana.

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 684
7.10.2012 10:09:53   
Bebana17
Daco, graf je savrsen, treba sacekati jos par dana, pa ponoviti testic, dace Bog da user posted image ne dodje!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 685
7.10.2012 10:23:07   
World
daco, sacekaj jos malo.. graf ti je bas lijep.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 686
7.10.2012 10:37:05   
Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Hvala, MakiJ...user posted image
Videcu sta ce se desavati narednih danauser posted image ...lut.faza mi je uvek bila 13ili 14dana.

Ma ja sam sigurna da si ti trudnauser posted image
Kada je bea radila test, radila ga je 13dpo i skoro da nije mogla da vidi user posted image Uradi sutra ponovo.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 687
7.10.2012 11:38:56   
Jole84
Daco T je super,još si vrela ženska user posted image user posted image
World možda je san bio namenjen za sledeći mesec,ovaj je stigla veštica,al ja verujem da će da se ispuni user posted image user posted image
Evo mog,da se zapljunem za oktobar user posted image

user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 688
7.10.2012 12:02:47   
lady_b
Daco, ja sam test radila 12 dpo i bio je negativan a onda sam ponovila 14 ili 15 dpo i bio je pozitivan.. a lutealna faza traje oko 14 dana tako da ne gubi nadu, grafic ti je super.. navijaam user posted image

< Poruku je uredio lady_b -- 7.10.2012 12:08:31 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 689
7.10.2012 12:47:44   
daca77
Drage, hvala punouser posted image
Videcemo narednih dana sta ce se desavatiuser posted image

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 690
7.10.2012 13:05:50   
Zell
Daco, navijam jaaaakooooooo user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 691
7.10.2012 13:12:16   
World
World možda je san bio namenjen za sledeći mesec,ovaj je stigla veštica,

pa bas mi je zao.. ali ne sikiraj se.. mozda i jeste za sledeci, prebrzo je ovo bilo, da znas.. user posted image
sto znaci sad se opusti i samo udri tamo negdje oko ovulacije, preporucujem zornjak po mogucnosti i nema sta da brines... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 692
7.10.2012 13:18:20   
Verolina

IZVORNA PORUKA: World
preporucujem zornjak po mogucnosti i nema sta da brines... user posted image

H ah ah auser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 693
7.10.2012 17:07:15   
daca77
Drage moje, samo bih vam se zahvalila na divnoj podrsci, ali bez obzira sto mi je T i sada 37,1C, krenulo je braon, tako da user posted image ipak dolaziuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 694
7.10.2012 18:34:05   
Meisje
Дацо,ја сам се баш понадала,ма као никад до сад милслила сам 99,9% да сте успели и да ћеш измећи ВТО,не могу да верујем...user posted image

Ништа,придружи нам се у боцкању...user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 695
7.10.2012 21:00:31   
Shishica
E da ga user posted image
Ma user posted image , tebe naslo nesto da zeza vec toliko vremena! Sad u inat idi na tu VTO i neka se blizanci zalepe za matericu iz odma!
Bas sam se iznervirala!

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 696
7.10.2012 22:55:44   
lalojedac
shishice to bi bilo divno ali ovaj mesec je sav nikakav i jedva cekam da prelomi na jednu stranu,mada mi je ovo bio period strasnog stresa,2 najgora ispita,muke oko azzospermije,4 svadbe,nespavanja,litre kafe,ma sacuvaj Boze... daco drzim ti palceve,mozda nije sve gotovo,sacekaj jos malo...evo i danasnje Tuser posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 697
8.10.2012 7:28:59   
daca77
Lalo, nesto se desava sa namauser posted image
Meni juce malo krenulo braon, da bi vec sinoc i nocas stalo...ali, T mi je blago pala na 36,8Cuser posted image . Uvek mi je user posted image dolazila na 36,6C.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 698
8.10.2012 8:33:43   
Bebana17
Ja sam se totalno razocarala, koristila sam lh trakice, juce mi je pokazala u 13h pozitivno, ja racunam sutra tj. danas ce biti ovulacija, kazem muzu, sutra cemo taman ubosti kad se vratim sa posla, (a pre toga nismo 3 dana, racunam bice sperme vise nego obicno-kad muckamo svaki dan), a ja jutros ustala i videla da je temperatura sa 36,3 skocila na 36,7 sto znaci da je ovulacija bila juce! Mi jutros nismo imali vremena za bilo kakvo muckanje, tako da ostaje oko pet popodne da muckamo, kad se oboje vratimo sa posla, ali mislim da smo je totalno omasili. Pljujem po lh trakicama, jer sam totalno omasila, a na svakoj pise da se ovulacija moze ocekivati u roku od 24 do 48 sati. Ja sam u subotu tri potrosila, nista nisu najavljivale, a u nedelju ujutru u 9, nista, i ova u 13h je bila pozitivna, pa ja pitam kako moze tako rano da bude ovulacija... Izvinjavam se na duzini, ali bas sam se iznervirala, ovog meseca ne mogu ni da se nadam, a ko uz k... ovulacija nikad lepsa, za 0,4 skocila temperatura, sto mi se nikad do sada nije desilo...

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 699
8.10.2012 8:35:45   
daca77
Bebana, iskreno ja nesto ne verujem vise tim testovima. Ti muckaj danas, jer j.celija je ziva 12-24h. Navijam jako user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here