|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
21.9.2012 17:41:26   
red3lilu
Ma bilo mi sumnjivo krvarenje, bez obzira na lohije, posle 5 nedelja bi trebalo već da se smanjuje, u međuvremenu su počeli i neki bolovi i probadanja dole u stomaku. Otišla sam odmah kod ginekologa da bi ova konstatovala da je zbog velike bebe i previše napora nakon porođaja (nisam baš mirovala, imala sam osećaj da mogu puno a u stvari sam trebala da ležim i odmaram kao što se porodiljama i savetuje) materici bilo teško da se povrati i oporavi pa sam zaradila upalu, a jajnici su stradali onako đuture jer nisam pokrivala leđa kad podignem majicu prilikom dojenja...mislim, ja sam kriva...user posted image
A Sara mi se razbolela tj. prehladila kod lekara... nisam u životu videla većeg egoistu od ove doktorice na zameni...mala je plakala jer su je mučili grčići, a dr joj stavlja ruku na stomak i obraća se bebi: Jeste, jeste, eto kako ova doktorica zna šta ti voliš. Doktorice, ruke ti se pozlatile!user posted image ... I to je tako ponovila par puta u toku pregleda, a dete mi golišavo pa je nazeblo... Mukica moja mala kako je plakala ova dva dana, srce mi se raspuklo od žalostiuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 476
21.9.2012 18:33:57   
marince1
Joj red bas te poceralo.Ali posle kise MORA da dodje sunce user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 477
21.9.2012 20:41:22   
Anck Su Nmaun
Ono kad ti sve sve skupi pa bi da vrisnes user posted image user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 478
21.9.2012 20:56:00   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 479
21.9.2012 21:19:48   
NadaR

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ono kad ti sve sve skupi pa bi da vrisnes user posted image user posted image

Uh, kako te samo razumijem .. user posted image Isto se osjecam user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 480
23.9.2012 10:14:31   
cani
Moram da idem na svadbu na koju mi se ne ide,boli me stoma i verovatno cu i da dobijem,nemam sta da obucem i ne trpe mi se ljudi koji me uglavnom nerviraju.Kad bih mogla da premotam dan u napred.

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 481
25.9.2012 16:11:19   
liliana
Sve mi se skupilo...
Stigao mi je poziv iz Centra za socijalni rad za prvo sučeljavanje (valjda se to tako zove) sa MM.
Mnogo mi je teško...
Tina danas puni 34 meseca...
Mnogo mi je žao mog deteta...
Toliko sam se mučila za nju, a sada tako da mi je razvlače po centru i sudu...
user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 482
25.9.2012 16:13:28   
mihi
Lily drži se tako je u životu i kiša i sunceuser posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 483
25.9.2012 16:15:59   
NadaR
Drzi se Lili user posted image Sjeti se da sve to radis za nju , da bubica ima mirno i srecno djetinjstvo. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 484
25.9.2012 19:10:43   
maslachak
dakle po****ela sam.
dodjem danas u vrtic na orditeljski od 16h,Visnja u dvoristu,ja smugnem unutra da me ne vidi
i odem na sastanak..
zavrsi se sastanak,izadjem po nju,dovedem je do ormarica da skupimo stvari,kad Visnja na
nogama ima tudje patikice,njene patofne uredno stoje ispod ormarica,a cicibanki nigde nema.
naravno obavestim vaspitacicu,ona me gleda,pretrazimo sve-nema..
prepozna ona na V isnji da su to patikice neke devojcice iz njene grupe,ali Visnjinih cipela nigde nema..
sad cekam do sutra da vidim da li ce se pojaviti,ako ne napravicu im haos.
pa na sta to lici,da li markerom na sve njeno moram da pisem ime,
ne kostaju one malo,niti ja imam para da ih kupujem svakog meseca, i da
imam ovo je stvar opste obaveze..briga me sto su mali..
kad su tako mali cak nije ni dobro nositi tudju obucu..
jao mnogo sam besna,zaista..cipele nisu stare ni mesec dana,kupili ih pred polazak u vrtic,pa dusa me boli..
i kako neki roditelj pokupi dete iz vrtica,a da ga ne pogleda od glave do pete,pa ja to prvo uradim kad je vidim.
kakvi su to bre ljudi..

< Poruku je uredio Olga RR -- 25.9.2012 20:04:25 >

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 485
25.9.2012 19:26:20   
Anoniman
Bojim se da ti tu ni marker ne bi pomogao, jer ima dve opcije - ili neko nije gledao šta detetu obuva na noge (user posted image ), ili je neko namerno uzeo, tako da marker ne bi pomogao kad su ljudi...ma bolje da ne pišem. Nadam se da je sve samo neki nesporazum, iako ne vidim kako može da bude, i da ćete izgladiti sve, i naravno naći cipelice.

Ja sam došla da se istresem...ali mi ne izlaze reči. Jako sam ljuta, jako razočarana, mrzim ceo svet i nadam se, ako neko negde ima lek za neizlečive bolesti, i neće da ga da sirotinji, da će taj neko umreti u najgorim mukama i da će ga snaći sve muke ovog sveta, uf...

(odgovor članu maslachak)
  Direktna veza do poruke: 486
25.9.2012 19:42:09   
Jeca*
meni se desilo da je Lukin perjani prsluk nestao. Baka je dosla po to dete i pomesala. Sutradan smo razmenili stvari i to je to. Ne verujem da je namerno

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 487
25.9.2012 20:03:15   
Lu
Liliana draga, proći ćeš ti to hrabro zbog svoje Tineuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 488
25.9.2012 20:14:16   
MERYEN
Lily user posted image user posted image user posted image

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 489
26.9.2012 17:08:43   
oxy7
Poludjeću, A. je već drugi put bolestan od kada je krenuo u vrtić! Bebi rastu zubi, luduje, žena koja mi je mogla povremeno uskočiti u pomoć je slomila nogu na dva mjesta, mm zbog izbora ostaje na poslu do deset uveče, a familija zvrcka telefonom i svi imaju neki izgovor zašto ne mogu doći malo da pomognu.

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 490
27.9.2012 18:41:27   
Anoniman
Pošto trenutno pijem brdo vitamina i lekova, a ležim u krevetu, ja nakon doručka sve otpatke od lekova (celofan, ampule, papiriće) stavim na tacnu i odnesem u kuhinju na element, jer ne mogu da se sagnem da istresem u kantu koja je ispod. I tako već danima...

Zašto ovo pričam? Došao mm danas i počeo da mi drži lekciju kako mogu biti tako aljkava i zašto je tanjir sa otpacima pun vode user posted image Ja nemam pojma o čemu govori. Ubeđujem ga da sam samo jednom ustala iz kreveta i da sam sigurna da sam sve stavila na element kao i uvek... I vrtim po glavi da nisam slučajno neku čašu zakačila pa prosula vodu, izvinjavam se, ubeđujem se: nisam stvarno. Kad evo moje svekrve koja sve vreme sluša tu raspravu i ćuti kao go*no, jao kao ona je spustila tanjir u sudoperu i pustila vodu!!! user posted image Pa pobogu zašto??? Ono staklo od ampula gvožđa nije baš zahvalno skupljati golim rukama iz vodurine. I ode ona posle kući, a meni se baš diglo da se uvredim-svi se nešto samo cimaju da mene obeleže nezahvalnom jer zavisim od svih!!! Videla sam da je mm bilo baš krivo što me okrpio, ali naravno da je Njoj prećutao user posted image

(odgovor članu oxy7)
  Direktna veza do poruke: 491
28.9.2012 7:22:00   
branki*
uh,ninauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 492
28.9.2012 11:35:43   
minna
maslachak, nama su iz ormarica u jaslicama ukrali prsluk, pa posle nekoliko dana patike, nove 2 dana nosene. Pisala sam kad se to desilo isto u negativnoj energiji. Za prsluk nisam nesto specijalno reagovala, ali kad su nestale i patike nisam mogla da verujem, mislim neko da me pravi budalom i da ja oblacim tudje dete svaki drugi dan. Onda sam pisala direktorki zalbu, jos mi niko nista nije odgovorio, a to je bilo na prolece. Sad nisam bila na ovom roditeljskom da pitam da li ce se nesto preduzeti jer ne znam gde cu da mu ostavljam jaknice i cipele i cizme sad kad bude hladnije.
Nadam se da je kod vas samo neki nesporazum i da je neko greskom to uradio, madauser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 493
2.10.2012 17:08:05   
liliana
Osećam se kao posladnje g+++o. Udariola sam T. po dupetu. Eto, dotle me je dovela njena histerija (ne mogu da pišem ponovo, pisala sam već u temi o dečjoj histeriji).user posted image Znači, sad bih se od besa na samu sebe ujela za sopstveno d**e!!!user posted image Ne mogu da verujem da sam ja to uradila mom detetu. Ja koja sam se zaklinjala da je u životu ne bih udarila, ma šta da uradi!!! Eto, u svojim sam očima ispala najgoa!!! Bravo Lili!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 494
2.10.2012 17:35:09   
Verolina
Smiri se Lili. To te ne cini losom majkom. Jbte, i ja sam dobijala cuske od svoje, pa je najvise na svetu volim.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 495
2.10.2012 19:38:11   
mihi
Lily nemoj da se sekiras zbog takvih stvari i ja Milosa retko ali ipak po nekad malo ćušnem.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 496
2.10.2012 23:27:37   
Yula
A ja sam moje danas malo grdila jer je bio nemoguc u prodavnici, pa kada smo izasli napolje ja sam ga malo izgrdila onako kroz zube, besno sam siktala, on se malo utisao i samo je jecao. Kada smo dosli u zgradu i kada sam ga uzela iz kolica, zagrlio me je i gorko zaplakao user posted image user posted image user posted image Onda sam ja pocela da ridam, toliko sam se lose osecala i ceo dan se zbog toga lose osecam. Jedva se smirio, nije hteo da se odvoji od mene. Doslo mi je bilo da samu sebe isamaram, sto sam jednom i uradila pre neku nedelju jer nisam htela njega da sljepim user posted image

Moje detence je inace divno, ali danas ne znam sta mu je bilo, valjda sto mu nicu te trojke, obe u isto vreme i ovo nam se po prvi put desilo da mi divlja u kolicima kada smo negde vani. Posle sam zvala drugarice, one me tesile, kazu to je sve normalno i tek ce da se desava, ali bukvalno me srce boli.

< Poruku je uredio Yula -- 2.10.2012 23:28:08 >

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 497
3.10.2012 1:54:41   
MicinaMama
Eno u temi histerija ima goga sto je napisala da dete kada pocne histerisati i praviti scene treba zagrliti i reci kako ga volis po preporuci psihologa.Ne mogu da pobijem prednost strucnjaka ali ja se ne slazem sa tim,ali i ja koristim tu taktiku samo ne u tom trenutku.Moja Milica prvo divlja,ja galamim i upozoravam da se smiri,e kada pocne da histerise obavezno dobije po zadnjici i pustim da place....e kada se malo primiri onda je kao za nagradu zagrlim i kazem: tebe mama tvoja puno voli i nevalja da budes takva...Znaci osetila je i kaznu i ljubav...i onda bi trebalo bolje da shvata sta je za nju bolje,da li da je neposlusna ili poslusna.

Mene srce boli kada sam stroga prema njoj,ali stisnem zube jer treba da bude vaspitana,ja se borim i popravljam jos uvek gresku koju je moja mama napravila.Umazila ju je mnogo,ali ja to brzo savladavam.Ona je mnogo hiperaktivna i olako moze sebi da da nesto na volju,ali ja za sada dobro ovladavam time.

Ali ako je zagrlim za vreme histerije to bi bilo isto kao da joj dajem podrsku tome,znaci pruzam ti ljubav za tvoje neposlusnosti sopstvenog roditelja.Ja znam da psiholozi se baziraju na emotivno stanje deteta,ali ljudi da se razumemo ako dete ucis samo na mazenje i pazenje kako ce ono prolaziti samo kroz zivot?!

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 498
3.10.2012 7:56:23   
boba 11
btw boba ne goga ,ali ne ljutim se .Zaboravile ste me samo sam igrala igrice ponesto od foruma citala celo letouser posted image

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 499
3.10.2012 7:58:26   
boba 11
Inace ovo sto sam rekla ne znaci da to tako treba samo su mi savetovali a ja iskreno nisam imala takvih problema da se bacaju i vriste .Uglavno ako se pocne kreveljiti kazem ja tebe nista ne razumem ajde pricaj normalno,ili iskuliramuser posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Najlepše je
Boka8

Najlepše ime

Sara (19%)

Tamara (12%)

Nevena (5%)

Emilija (13%)

Sofija (27%)

Mila (24%)

Ukupan broj glasova: 106

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here