|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
3.10.2012 8:53:48   
Janncica
Juce na Tosinom bunaru,pored autobuske stanice...Covek,romske nacionalnosti obavlja veliku nuzdu....user posted image user posted image Pukla sam skroz od besa...Uzas....

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 501
3.10.2012 12:19:18   
boba 11
Joj odvratno.Meni na daljini od nekih 50m se nalazi kiosk gde se sastaju pijanice koje nemaju za kafanu pa redovno tu i mokre .Svakodnevno tuda prolazim a nema sanse da se izadje iz kuce i da se ne desi da neko ne obavlja posao.Inace razmisljam da kazem gazdi da ili napravi wc za svoje musterije ili da lepo zovem sanitarnu pa kad ga malo rebnu mozda se trgne.Zao mi je njega jer osd njih zivi ali zao mi i mene i moje dece sto nemozemo na miru da izadjemo na ulicuuser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 502
3.10.2012 14:16:45   
vonavoj
zvala sam da zakazem redovan sistematski za T sa 11 meseci,i javi mi se nadrndana sestra i kaze,ok moze 24.10.u 14 i 30...reko ne odgovara mi,jer radim,a dete ide u jaslice,..a ona ce,pa izadjite sa posla?!!?user posted image aloooo radim kod privatnika!!!
i naravno da nisam dobila drugi termin,nego kasnije da zovem,da zakazem za drugi danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 503
3.10.2012 14:31:00   
oxy7
I meni su tako zakazali i baš ih briga, ja sam oguglala i više me to ne stresira...

Ja sam negativna jer me nervira rasprava o homoseksualnosti na RR. Glup razlog, ali me nervira.
A kad postavim pitanje ili izložim problem koji se tiče npr. ljubomore kod djece, tj. prihvatanja mlađeg djeteta od strane starijeg (kao danas), nigdje nikoga da odgovori, nismo interesantni valjda...
Slično je i sa drugim temama, tek poneka članica se javi, obično je tu par dobronamjernih žena koje hoće da pomognu. Ne znam samo šta je svrha foruma za preostalih par deset_ina hiljada.

< Poruku je uredio oxy7 -- 3.10.2012 14:33:47 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 504
3.10.2012 14:38:25   
vonavoj
user posted image user posted image oxy..ne zalazim u teme gde se prepucavajuuser posted image ..a pomognem,ako mogu!

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 505
3.10.2012 14:41:29   
Snelle
Oxy, što se pre navikneš da je tako na forumu, pre će ti biti lakše. I mene je to ranije nerviralo, zna i sada da me dotakne, ali se više ne opterećujem.
Btw, da imam dvoje dece ja bih ti odgovorila, ali još uvek nemam. Nadam se da ćeš ti meni odgovoriti sledeće godine na istoj temi user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 506
3.10.2012 14:51:55   
Anoniman
Oxy, niste neinteresantni nego o homoseksualcima misle i pričaju i trudilice i trudnice i mame jednog deteta pa se od sviju njih skupi masa, za pitanja ljubomore mogu da se jave samo mame sa dvoje ili više dece a njih je mnooogooo manje...

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 507
3.10.2012 15:02:02   
oxy7
Ma, znam, nego me nešto danas to izbacilo iz takta, potpuno bez veze. Prava tema za negativu jeste zapravo to što moje starije dijete ubi boga u mlađem kad god okrenem glavu na sekund... Mislim da ću sutra ići na razgovor kod psihologa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 508
3.10.2012 15:07:30   
Snelle
Oxy, baš mi je pre neki dan pričala jedna mama da je njima psiholog savetovao da starije dete upišu u vrtić.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 509
3.10.2012 15:09:47   
Anoniman
Odlazak kod psihologa ne može da škodi, svakako može samo da pomogne. user posted image

(odgovor članu oxy7)
  Direktna veza do poruke: 510
3.10.2012 15:13:42   
viking
Gae, je l se kod vas u formi sredila situacija? Jeste primili plate?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 511
3.10.2012 15:30:46   
Anoniman
Pa kao počeli smo da primamo zaostale zarade, isplatili su nam julsku platu i nadamo se da ovih dana primimo za avgust... Obećaše nam da će do kraja godine da se izmire sva dugovanja i da naredne tri godine neće biti nikakvih zakašnjenja... Videćemo...

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 512
3.10.2012 15:32:52   
viking
Ajde, bar nešto, neka tako nastave :)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 513
3.10.2012 15:35:01   
Anoniman
Nadam se. user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 514
3.10.2012 15:52:33   
MicinaMama
Izvini bobauser posted image ...zafrkala sam se.U glavnom nisam nista rekla za tvoju izjavu,nego za izjavu psihijatra ili psihologa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 515
4.10.2012 9:34:36   
jance
tako mi i treba kad se oslanjam na druge ljude... na kraju mom detetu niko ni nece doci na rodjendan, jer sam cekala da nesposobnjakovici obave jednostavne poslove....
zamolila sam zaovu da pita zenu u crkvi za prostorije vrtica tamo, da iznajmimo za majstorov rodjendan. blizu nam je, verovatno i nece biti tako skupo, tamo vecinu nedelje nema nikoga, ima privatni parking koji se neplaca... zamolili smo nju da to uradi jer su kucni prijatelji za popovom zenom , i to jos pre valjda 2 nedelje ako se dobro secam. prvo je ona bila u frci jer joj cerka odlazi u Grtaz na studije. ok razumela sam, nisam forsirala... onda nije htela da maltretira zenu jer je crkva organizovala dvodnevno okpuljanje pa ce biti zauzeta. ok i to sam razumela. onda sam je vec zamolila da u ponedeljak konacno pita, da bi mi ona rekla kako je ta zena sa muzem u banji cele ove nedelje, i kako ona nesmatra da je to nesto bas toliko bitno da bi sada zenu cimala na odmoru... user posted image a ja imam manje od 10 dana do rodjendana, upravo su nas jedni prijatelji juce obavestili da ako smo planirali da ih zovemo, oni nece moci, jer je u isto vreme jednoj poznanici organizovan baby shower, a to vece je i neki koncert na kome puno njih ucestvuje!
a kako ja sada da javim ljudima da ih zovem na rodjendan kad neznam ni vreme ni mesto?
danas preuzimam stvari u svoje ruke, idem tamo licno da saznam sta i kako, jer kad sam jutros digla frku, ispalo je kako doticna zena i nije zaduzena za taj prostor nego neka bakica! i zasto smo se onda kilavili 2 nedelje? zbog 1min poziva na mobilni?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 516
4.10.2012 18:48:52   
Verolina
Otkopila sam ovako smotana i trampava pekac, sva para je izletela napolje i opekla mi desnu saku. Boli i pece da odlepis. Ima da pocrni do sutra.Svi su mi se prsti naduli.user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 517
4.10.2012 19:32:25   
Janncica
namazi sa necim... Najbolje neki gel na bazi aloje ako imas pri ruci...Meni pomogne kod opekotina i aktivni kiseonik....user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 518
4.10.2012 20:07:43   
Verolina
Stavila sam ulje. Peklo je jako, sad je proslo. Srednji prst mi je unakazenuser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 519
4.10.2012 20:10:36   
Snelle
Jekoderm!

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 520
4.10.2012 20:11:48   
Verolina
To sam cula od World. Moram i onako do Vracara sada, pa cu kupiti.user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 521
4.10.2012 20:15:06   
nina26

IZVORNA PORUKA: Verolina

Stavila sam ulje. Peklo je jako, sad je proslo. Srednji prst mi je unakazenuser posted image

Verkic, pa gde bas srednji prst nastradaouser posted image odmah si trebala ulje da stavis, a ako nisi na vreme reagovala, trk u apoteku po jekoderm.

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 522
4.10.2012 20:17:41   
Verolina
Ha ha ha...Pa taman htedoh danas da ga upotrebim i onemogucena sam. Eeee, ali leva mi fcioniseuser posted image
Odoh, maco....Poljubac za tebe i Luizuuser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 523
4.10.2012 20:19:37   
17 joka
user posted image Verka, ja za sve opekotine koristim Šaljićev melem i extra je!

ja sam danas uzasno nervozna zato što je glupa država odlučila da nam uzme pare koje nemamo kao za zarađen kapital od prodaje stana,a mi smo više od pola para potrošili na VTO koja nije uspelauser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 524
5.10.2012 10:49:31   
Figaro88
Tuzna sam jako i besna.Drugarica mi se juce porodila,posle mnogo godina pokusavanja napokon i umesto da svi budemo presrecni mi smo dva dana crkavali od brige.Treceg u dva popodne su poceli bolovi bila je vec 3cm otvorena,u pet popodne joj puca vodenjak,do sedam ujutru cetvrtog otvara se do 7cm,tada je salju za Bg zato sto porodjaj sporo napreduje,tamo je kace na indukciju,i tek u cetiri sata na njen zahtev je poradjaju na carski.Srecom beba je dobro,ali se ona uzasno namucila,vec su jednu bebu izgubili,pa njen strah ne mogu ni da zamislim.Njen muz dva dana nije jeo ni spavao,presedeo je ispred porodilista.Kada ce vec jednom doktori poceti da obavljaju svoj posao kako treba,i kako ocekuju da se natalitet poveca kada se ovakve stvari desavaju stalnouser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

kako postupiti
sandrina

Kako postupiti ako imate neresiv problem sa roditeljima vaseg muza i to njihovom krivicom zbog jako losih postupaka a on se ne obazire na to i dalje je jako vezan za njih sto vas jako boli?

izaci iz takve veze ili braka (56%)

preboleti to ako je moguce i ostati sa njim (34%)

ostati u takvoj vezi ili braku jer je to najbitnije (10%)

Ukupan broj glasova: 108

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here