Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 15:42:13
|
|
|
|
jole82
|
U stanu gde sad zivimo postoji obicna kablovska... Iz stana odakle smo se doselili smo preneli skuplji paket i internet (to su tek bile muke i agonija dok se to nije sprovelo u delo) Stigla mi 2 racuna...jedan "stara" kablovska...i drugi moj paket koji smo preneli Zovem nesposobnjakovice....bla bla bla bla bla bla aaaaaaaaaaa 25 minuta sa 5 razlicitih operatera (agenata-kako ih sad zovu) koji pricaju svako svoju pricu.... Rezime: "Nista gospodjo, moracete da dodjete u nasu poslovnicu" AAaaAaaaAAAAaaa 21. vek...imate kompjutere...vasa je greska sto mi stizu dupli racuni i sad sa jos moram dolazim... Stvarno ce me naterati da sprovedem teroristicki akt u SBB-u
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 17:26:15
|
|
|
|
liliana
|
Moja sestra je ponovo izgubila bebu... Prvi put je bebu izgubila u 3,3 meseca trudnoće. Posle 5 godina je konačno ponovo ostala trudna. Sve je bilo redu, ali... Sada je bila trudna skoro 5 meseci... Ja sam u šoku. Njen dr joj je rekao da će , zbog dvoroge materice, svaki put kada ostane trudna, beba "odlaziti" 1,5 dna veće trudnoće nego kod prethodnog gubitka ploda. I tako sve dok ne bude trudna sa detetom koje će izgurati do kraja. E, na ovo sam tek pop++de+a!!! Pa, misli li on da ona to može psihički izdržati??????? Ne mogu da verujem da se ovo zaista dešava... A Tina je rekla "beba-seka"...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 17:29:48
|
|
|
|
branki*
|
oooo,jako mi je zao
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 17:31:07
|
|
|
|
jole82
|
Rasplakala sam se............
< Poruku je uredio jole82 -- 19.9.2012 17:36:16 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 17:43:50
|
|
|
|
bice devojcica
|
Koja nepravda i koji uzas.. Bas,bas mi je zao ,evo i ja se rasplakala
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 17:46:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj Lili, baš mi je žao
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 18:17:35
|
|
|
|
Snelle
|
Strašno I sad ona treba da zatrudni, a unapred zna koja je sudbina te bebice, užas!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 19:24:18
|
|
|
|
nina26
|
Liliana, zar ne moze to da se operise, mislim da pregrada???Meni kad su sumnjali na septum su me poslali na histero, ali sva sreca nije na kraju bilo nista od toga. Ne smem ni da pomislim kroz sta prolazi tvoja sestra, 5 meseci trudna, ooox boze dragi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 19:45:03
|
|
|
|
liliana
|
Nina, ja imam septum. Nisu mi operisali. U stvari, ja imam 2 odvojene materice, zato nisu ni smenli da mi operišu. Moja sestra ima dvorogu matericu, a to se ne operiše.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 21:03:08
|
|
|
|
nina26
|
uh, ja sam mislila da je to slicno.... bas zeznuta situacija, nadam se da ce joj sledeca trudnoca proci u miru i da ce ugledati svoje bebce
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 21:17:52
|
|
|
|
jovicaa
|
liliana strasno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 21:19:14
|
|
|
|
Jeca*
|
llili jako mi je zao koliko ima godina? nadam se da ce makar promeniti ginekologa...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 21:21:33
|
|
|
|
Anoniman
|
pa da li je moguce da ne mogu nista da urade da joj pomognu? kao sto jeca kaze, mozda treba da promeni doktora.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 21:24:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: liliana Nina, ja imam septum. Nisu mi operisali. U stvari, ja imam 2 odvojene materice, zato nisu ni smenli da mi operišu. Moja sestra ima dvorogu matericu, a to se ne operiše. Lili vidi, devojke su na Ringeraji pisale da se operiše, možda ipak da promeni doktora: http://www.ringeraja.rs/forum/m_1215/mpage_23/printable.htm
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.9.2012 21:26:12 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 21:37:37
|
|
|
|
liliana
|
Devojke, hvala vam... Dunja, ovo ću pogledati kad se malo sredim... Ja sam joj rekla da ću je voditi kod mog Prof. Radunovića u Višegradsku ili kod prof. Duška Stanojevića u Front (moja mama je dobro sa njim). Njoj je, ipak, Beograd daleko bolje rešenje nego da se bahće sa ovima ovde. Inače , neko je pitao koliko ima god. Ima 31 god. To je , inače, moja sestra od strica (negde sam ranije pisala o njoj, tj. o tome kak moja sveki stalno pita "ima li što novo kod nje"- misleći na trudnoću i uvek je , onako zajedljivo, govorila da je nama nasledno da en možemo imat djece.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 21:46:05
|
|
|
|
MERYEN
|
Liliana mnogo mi je zao draga
< Poruku je uredio MERYEN -- 19.9.2012 21:47:00 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 21:47:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Lily, Stanojević je fenomenalan! Što pre je vodi kod bilo koga samo da nije srednjevekovni berberin kao taj...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 21:56:19
|
|
|
|
mama kukunka
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Lily, Stanojević je fenomenalan! Što pre je vodi kod bilo koga samo da nije srednjevekovni berberin kao taj... potpisujem.. al sam pre neki dan platila ulaznice za zoo :)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 21:59:27
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Lily, Stanojević je fenomenalan! Što pre je vodi kod bilo koga samo da nije srednjevekovni berberin kao taj... GG, znam-ja sam bila kod njega 2007 i on je odmah video da imam 2 materice, a ovi ovde su samo nagađali-kao u pasulj da su gledali!!! A, inače, taj , kako ti reče "srednjovekovni berberin" je ovde načelnik ginekologije!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 22:08:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Liliana strasno , mogu zamisliti kako je tvojoj sestri, 5 meseci nije mala trudnoca, jos tu su i pokreti bebe, zelim joj da se sto pre resi taj problem , i da ugleda svog malog andjela.
< Poruku je uredio Unina mama -- 19.9.2012 22:09:07 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2012 14:01:39
|
|
|
|
Rivana
|
Ovo me je bas iznerviralo danas, autorku knjige pod hitno u neku ustanovu. Nemam reci Klikni
< Poruku je uredio Rivana -- 20.9.2012 14:05:45 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2012 14:05:15
|
|
|
|
branki*
|
da li je moguce?!ja odavno pricam da danas svako moze da stampa udzbenike i dobije akreditaciju za njih,ali ovo je bas,bas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2012 14:06:43
|
|
|
|
Rivana
|
Strasno nemam reci....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2012 14:09:03
|
|
|
|
jole82
|
Gospode Boze!!! Ovo je za javno vesanje uz "vic"... Sta se to njise u ludackoj kosulji na sred terazija? Autorka knjige "Da pukes od smeha" Mislim ne samo ona, nego i oni koji su odobrili da ova "knjiga" ugleda svetlost dana!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.9.2012 14:11:12
|
|
|
|
Rivana
|
Ja sam ostala bez teksta smejeti se deci sa rakom, invalidima.... pa sve to pod naslovom Da puknes od smeha, Sramota!
|
|
|
Anketa
Drugo deteVVVVPosle prvog porođaja, koliko vremena je prošlo pre nego što ste pomislile: ''Želim ponovo da prođem kroz sve ovo :)''Odmah posle porođaja (
20%)
Posle nekoliko dana (
0%)
Posle mesec dana (
0%)
Posle nekoliko meseci (
14%)
Posle godinu dana (
34%)
Jos se ne usuđujem da mislim o tome :( (
32%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!