Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.9.2012 23:32:43
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: viking RR marinče nisam eksper za temu, ali ćera je tek došla, možda mu treba malo vremena da se navikne... znam isto jednu porodicu gde su baba i deda pre nego što je došlo drugo dete govorili da ga nikada neće voleti kao što vole prvo, ali posle par meseci se to promenilo... realno, za babu i dedu te boli uvce šta misle i baljezgaju, a muž će se navići ubrzo, ipak je to njegovo dete... tako bar ja mislim :) u svakom slučaju, ne daj se! I on tako misli Salim se,naravno! Ma,da bice to njegova mezimica,znam ja,ali me nervira sto je podlegao uticaju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.9.2012 7:42:20
|
|
|
|
oxy7
|
Ja ću da umrem od nespavanja , zubi u kombinaciji sa zapušenim nosom + moja prehlada me uništiše...i posle hiljadu budjenja (legla sam, inače u 1), bebac nasmijan stoji u krevetiću u 5!Sad naravno drijema u kolicima, a ja ne mogu nazad u krevet jer će za pola sata da utrči Aleksa. Marinče, na tu temu o kojoj ti pišeš ja bih mogla jedan romančić da objavim, samo kod nas nema veze ko na koga liči. Mladjeg jednostavno niko ne konsatuje od porodice mm, a kad se stariji rodio nisu mi se vadili iz kuće, propratili su svaku razvojnu fazu. Pavle ima 9 mjeseci i moje zaove kad nazovu pitaju i dalje "Kako je Aleksa, a kako je taj novi?" pošto sam već odreaovala na to, mislim da je u pitanju inat, šta li je...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.9.2012 8:37:22
|
|
|
|
isidora88
|
hoce li ovo dete pojesti nesto
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.9.2012 11:07:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Besna sam jako. Sekretarica mi nije overila knjizicu. Cekala je da potpisem ugovor. I dalje imam bolove od sinocnjeg pada. Para za privatnog nemam.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.9.2012 11:10:32
|
|
|
|
Jeca*
|
Sanjice sta ti je?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.9.2012 11:16:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pala sam sinoc sa Teodorom dok sam je nosila do kupatila. Krene da povraca usput I kako sam koraknula okliznem se na to I padnem na ledja. Sad me boli cela noga I zadnjica. Sinoc mi je bilo jos vece zlo. Ali nisam mnogo mislila na sebe, jer smo zurili da je vodimo u bolnicu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.9.2012 11:19:08
|
|
|
|
Jeca*
|
kako je Teodora? Jel ona nije povredjena?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.9.2012 11:22:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ona je pala na mene I uplasila se jer sam vrisnula. Virus je zakacio. Upaljeno joj je grlo I zbog toga je povracala. Odmah na s je dr poslala na analizu krvi . Pokazala je blagu infekciju.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 15.9.2012 11:24:34 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.9.2012 11:24:13
|
|
|
|
Jeca*
|
tako sam ja pala sa Lukom, sa kreveta. Da on ne zakači pod ja sam se razbila, sva sam bila u ranama i modricama, jedva sam hodala danima znam kako ti je. Vazno da su oni dobro, Bogu hvala zelim vam da ozdravite sto pre
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.9.2012 16:59:35
|
|
|
|
mihi
|
Oba deteta imaju stomačni virus, povraćanje, proliv, temperatura. Muž na kongresu na Zlatiboru. Cele noći su povraćali na smenu od pola 1 do 6 ujutru.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 15.9.2012 17:03:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Sanjice, Mihi, drš'te se
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.9.2012 0:12:39
|
|
|
|
Anoniman
|
da mi das jedan tucani tiganj, iz tvoje ruke, pa da te umlatim njime po tintari jer je ne koristis pa moze da bude mesto za drzanje tiganja!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.9.2012 13:18:39
|
|
|
|
anajid
|
Kuca mi je u haosu,razbacana od igracaka Dete mi celi vikend "bulji" samo u crtane,ne mogu nista sa njim i nikuda Pala sam od umora dok sam napravila obican rucak,ne mogu viseeeeeeee
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.9.2012 13:29:55
|
|
|
|
Modessty
|
Danilo se noćas probudio vrišteći. Prvo nismo mogli nikako da provalimo šta mu je. Onda je kakio i smirio se i tek tad reko da ga muči grlo i stomačić. Pomislili smo da je neki stomačni virus. Onda ujutru povratio . Vodili ga kod lekara, kaže samo upala grla pa od toga povraćanje. I dala gomilu neki praškova i sirupa da mu damo da pije. Ali kako!!!! Jedino da detetu slomim vilicu pokušavajući da mu uguram malo leka!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.9.2012 18:27:59
|
|
|
|
vukosava
|
Neko nam je udario kola na parkingu ispred prodavnice. Neko drugi je ostavio poruku sa registracijom i da je video kako je ovaj udario nasa kola. U petak su mi javili da ce njeno osiguranje sve pokriti sad mi kazu da ona tvrdi da nije udarila auto pa mora da ide neka istraga da utvrde... Grrrr. Moram da platim sama sad 200 dolara...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.9.2012 20:09:57
|
|
|
|
minavb
|
Posala Vanju sa tatom u setnju da bih sredila kucu, i on ga vrati posle 2 sata uz komentar "Vidi sta oce, nervozan je". Dete ide sa rasirenim nogama i cvili. Ukakio se, dva sata ga tatica nije presvukao, i posto je jeo krusku i proju jutros, guya mu je odrana od ojede. Zbog gluposti dete sutra nece ici u vrtic i adaptacija nam ode dodjavola.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.9.2012 20:10:54
|
|
|
|
Modessty
|
O Minaaa! Pa kako bre da ne vidi da se dete ukakilo?!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.9.2012 20:11:52
|
|
|
|
minavb
|
Jel treba da kažem kako?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.9.2012 20:12:01
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.9.2012 20:24:13
|
|
|
|
minavb
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.9.2012 14:48:17
|
|
|
|
mihi
|
Moj muž je u četvrtak otišao na Zlatibor na simpozijum ja sam imala stomačni virus temperatura..... U petak na subotu noć su se i Miloš i Luka razboleli povraćali su na smenu od 12 do 06h ujutru, On zove u subotu ja pričam povraćaju, proliv temperatura i on kaže ali ja moram i danas da ostanem. ja kažem ostani i spustim slušalicu. U 6 po podne zvoni on na vrata došao, kaže mi namerno si izdramila a Luka ima 39 temp koju ne mogu da skinem 2 brufena od 400 mg ništa..... Dok sam ja uspavala Miloša on već zaspao odem pipnem Luku on gori..... Ujutru ustao skuvao kafu i izvinjava se ali ja od toga nemam ništa.
< Poruku je uredio mihi -- 17.9.2012 14:49:08 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.9.2012 14:52:21
|
|
|
|
minavb
|
Šta da ti kažem draga, prosto nemaju osećaj
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.9.2012 14:55:55
|
|
|
|
mihi
|
Imaju Mina ali samo za sebe! Strašno sam ljuta još uvek, da ne pričam da nas doveze do vrtića i kaže ne mogu da ulazim i gledam kako plaće , ja kažem idei na roditeljski Luki tek on ma daj da me smaraju tamo. Knjige sam sve sama kupila Luki u 5 knjižara išla........ Samo se pitam kad ću da ga ubijem,
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.9.2012 20:33:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Apsolutno mi je nepojmljivo da imas dvoje male dece i da ih vodis u goste kod bebe i tek kad tvoje dete uzme dudu mog sina pa je iz svojih stavi u njegova usta kazes da je dete prehladjeno!!! i sta sad ja da radim kad se razboli? jel mi bas neophodno da imam bolesno dete?!! koji andrak sam i htela da ucinim posetu prijatniju, put u pakao je poplocan dobrim namerama!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 19.9.2012 13:12:49
|
|
|
|
Olga75
|
e pa ovako , taksativno : - Marija svako jutro place kad je ostavljam u vrticu - neko me za*****a na fiksni , bila u posti oni kazu da ce mu reci no - nooo , to se ne radi a posto fon samo zvoni dva - tri puta i prekine , ne prete nema potrebe za policijom -imam knedlu u grlu zbog konstantnog stresa - ubola me zolja pre pola sata i tako
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Ime za decakagraySta mislite, koje je lepse?Strahinja (
68%)
Janko (
32%)
Ukupan broj glasova: 263Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!