|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
13.9.2012 22:18:09   
Anoniman
Osnovne životne namirnice su mnogima odavno nedostižne user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 376
13.9.2012 22:22:58   
Anoniman
Vama je novost da će osnovne namirnice da poskupe? Ja to znam već nekih mesec i po. Svi oko mene su kupili kg i kg brašna, litre ulja, šećera... čak i prasiće su već potrpali u zamrzivače.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 377
14.9.2012 9:07:34   
minavb
Ispao mi je kamen iz burme. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 378
14.9.2012 9:48:48   
Figaro88
Pritisak mi je 91-56,imam osecaj da cu se srusiti svakog minuta a sama sam sa Andreom.Ne znam da li je od ovih lekova koje mi je psiholog dao ali moj organizam nije navikao na ovako nizak pritisak,glava ce mi eksplodiratiuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 379
14.9.2012 10:50:41   
mihi
Juče odem neobaveštena da kupim ulje, nema nigde, Idea, MAXI, ostale radnjice nigdeuser posted image . Kupim od semenja groždja 709 din l. Šta ću da se mrcvarim po graduuser posted image E mi smo zemlja Srednje Afrike, i nikada nećemo biti deo normalnog sveta.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 380
14.9.2012 10:52:45   
mihi

IZVORNA PORUKA: Jeca*

meni flaša ulja traje mesecima...ali stvarno
a koliko je do sad kostalo?

Kako Jeco kuvaš li ti išta?user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 381
14.9.2012 10:57:03   
lesica
Kad smo kod ulja ja sam izgleda prosli vikend uhvatila poslednji voz za snabdevanje user posted image doduse bilo mi je cudno sto je na rafu bilo svega 8 flasa... na kraju sam se sa kase vratila da uzmem sve jer su me zvali i moj tata i sveki da pitaju da li ga tu ima,a posto je otpocela sezona pripreme zimnice svakako treba...

E Srbistane,Srbistane...ni trava vise nece moci da se pase!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 382
14.9.2012 10:58:49   
Anoniman
Pročitah jutros gradaciju: SKUPO, SKUPLJE, SRBIJA! 

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 383
14.9.2012 11:03:43   
lesica
Meni je cirkus bio juce u mesari,kad mi je komsa mesar rekao: " Komsinice,ni ne gledajte tu svinjetinu,evo lepe jagnjetine i teletine,jegnjetine solidno jeftinija,a teletina iste cene kao svinjski but user posted image

Tash,gradacija je tragicno istinita...

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 384
14.9.2012 11:25:06   
branki*
nekako bas i nisam razmisljala o poskupljenjima,sad sam se i ja ubacila u trip!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 385
14.9.2012 11:29:09   
Anoniman
Ma bacili su "oni" nas!

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 386
14.9.2012 12:14:36   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: mihi

IZVORNA PORUKA: Jeca*

meni flaša ulja traje mesecima...ali stvarno
a koliko je do sad kostalo?

Kako Jeco kuvaš li ti išta?user posted image

vrlo slabo. U toku nedelje Luki samo užina (voće) i večera (to obično jaja, viršle, neki namazi ili sl). Preko vikenda kuvam, ali ja stavim svega pola kašičice ulja u teflon ili salatu i to je to. Ne sećam se kad sam kupila ulje

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 387
14.9.2012 12:18:41   
Anoniman
I ja jako slabo koristim ulje. Jedino u kolače stavljam "količinu" jer pravim uvek po receptu. 

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 388
14.9.2012 12:23:36   
Jeca*
a ja kolače i sl pravim samo kad je nekome rodj ili sl. Znači, da banalizujem, ulje možda 1dc mesečno, šećer samo kad pravim kolače i tortu, znači 3-5x godišnje, so gotovo uopšte, a brašno samo kad pohujem momcima meso (ili pravim te kolače), a to bude jednom u 2 meseca par kašika

p.s. izvinjavam se na off-u

< Poruku je uredio Jeca* -- 14.9.2012 12:33:49 >

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 389
14.9.2012 13:39:50   
Brand new mama
E,ko mene tjera da citam nase vjesti i jos genije citam komentare!!!!!Pa nama je X-files nula poena.Majke mi-da se u star track-u pojave Srbi sigurno bi bili sigurni da su u ovom kvadrantu svi protiv nas zbpg boja na Kosovu,Solunskog fronta....necega!!!!nemci hoce da nas pokore!!!!!Ma samo im mi falimo,nama da se spusti cijel nebeski zbor,ne bi nas izvukao

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 390
14.9.2012 13:49:07   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

E,ko mene tjera da citam nase vjesti i jos genije citam komentare!!!!!Pa nama je X-files nula poena.Majke mi-da se u star track-u pojave Srbi sigurno bi bili sigurni da su u ovom kvadrantu svi protiv nas zbpg boja na Kosovu,Solunskog fronta....necega!!!!nemci hoce da nas pokore!!!!!Ma samo im mi falimo,nama da se spusti cijel nebeski zbor,ne bi nas izvukao

Kamo sreće da hoće.

(odgovor članu Brand new mama)
  Direktna veza do poruke: 391
14.9.2012 15:01:52   
miva
Ja sam jako ljuta! Ali bas jako! Bila sam na pijaci! Redovna nabavka voce i povrce. I naravno potrosim brdo para, to i nije neka novost, bolovanje jos nisam dobila, i ni to nije bas neka novost, ali sto me razljuti babetina! Pa lepo nemam reci! Stanem kod tezge da kupim sljive, moja Mici bas ne voli voce ali sljive nekako hoce, i 'ajde da ne biram - vidim lepe su, kazem zeni 1 kg. Ona nekom kasikom sipa u kesu, stavlja na vagu i vaga pokazuje 900 g, i ona dodaje jednu po jednu sljivu i gleda u te brojke na vagi. Napolju hladno Micika mi nervozna u kolicima, kisa promice i ona ubacu jednu po jednu sljivu. Gledam je i mislim aman zeno ubaci saku sljiva i zavrsi sa tim! I nakraju dodjemo do toga da vaga pokazuje 1 kg i 4 g i ona vadi jednu sljivu iz kese, u tom momentu meni Micika zaplace ja se sagnem da joj dodam dudu, i baba punu saku sljiva izvadi iz moje kese! Ladno mi je ukrala saku sljiva! Najela ih se da Bog da! Lepo sam platila okrenula se i otisla! Nisam imala snage da se raspravljam sa budalom!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 392
14.9.2012 17:04:55   
jole82
Sinoc sam keuser posted image ala kao se nisam razbolela ni prehladila skoro 10 godina (sto je stvarno tacno - zato imam migrene koje kompenzuju) i kako nikad nisam bolesna, al kad se razbolim to bude katastrofa sa temperaturcinom...
I od pre par sati pocelo grlo da me boli (crveno skroz) i nos mi se zapusio i suze mi oci...
Samo mi jos to fali user posted image

< Poruku je uredio jole82 -- 14.9.2012 17:05:23 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu miva)
Direktna veza do poruke: 393
14.9.2012 22:59:47   
marince1
Mnogo mi je zao sto porodica mm podvaja moju decu.
Sin,koji lici na mm je "njihovo dete",a bebica lici na mene,ima "moju rupicu na bradi",to je moje dete.
JAsno i glasno kazu da njega vise vole.

NAjteze mi je bilo kad sam mm cula da kaze "bas me briga,ja imam moje dete",i to sam cula kroz prozor dok je pricao sa svojima,pocetak prici nisam cula,ali sam razumela.

Kad sam ga pitala sta je to znacilo,nije hteo da razgovara.Rekla sam mu da su oba deteta moja i ne bude tako siguran da je i D. njegov!PA mamicu ti tvoju!

Tako dje znam da njegovi mene nikad nece da prihvate,cula sam mnoge lose stvari o meni,a najvise me zabolelo to da i dalje pate za nekom devojkom za koju su se oni nadali da ce da se uda za mm.(njih dvoje nikad nisu ni bili zajedno),ali sveki je tako smislila,pa sam se ja,hostapler sa prevaru (posele 8 godina zabavljanja) njima uvukla u kucu user posted image

IZvinjava se na kilomerskom postu,ali i da ga niko ne procita,ja sam se istresla.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu miva)
Direktna veza do poruke: 394
14.9.2012 23:05:37   
isidora88
marince user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 395
14.9.2012 23:20:14   
Yula

IZVORNA PORUKA: gae_gr

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Kamo sreće da hoće.

user posted image user posted image user posted image

Zato ja vise niti slusam, niti citam nase vesti, pogotovu ne komentare jer se isto iznerviram za medalju! A istog sam misljenja kao i Gae, da bar hoce da nas oni porobe user posted image

Ja cu verovatno biti redovna i po nekoliko puta dnevno na ovoj temi kada mi dodju svekar i sveki. Sveki mi je divna zena, dobra je zaista kao hleb, ali davi o politici najstrasnije i sva je u tom fazonu zavere neke protiv nas Srba i sicno. Ja cutim, sklanjam se, ali nekada mi pukne film pa kada pocnem da deklamujem obavezno izbije frka jer sam bas direktna i imam gadan jezik, posle mi bude zao.

Pa mislim, lako je tebi zeno da filozofiras kada ne zavisis od penzije ili plate u Srbiji, vec lepo dodjes ovde i tu "prokletu" EU i pokupis svoju sigurnu penzijicu, tu se lecis, deca i unuci su ti tu, boli te uvo, a sutra tamo da se zarati tvoji su na sigurnom a tudja deca ce tamo da ginu. Ako si maher i tolika dobricina, a ti uplati neke pare u neki fond za pomoc deci na Kosovu, a nemoj mi se razmetati praznom demagogijom user posted image I tako ja njoj sve to kazem i onda se posvadjamo user posted image

A inace je volim, podrzavam je i pazljivija sam prema njoj nego njena deca, ali nekada ne mogu da ocutim.

A za svekra da ne pricam, slogiran vec 20 godina, tesko prica, ali zato psuje jako tecno i jako glasno i to po ceo dan radi. Pravi se da ne zna i ono sto zna i samo zeli paznju, a ona mu titra i sto vise titra to je on vise maltretira. Ajd sto maltretira nju, vec i nas tako maltertiraju da ih slusamo kako se svadjaju.

Kako cu to sve izgurati sada sa malim detetom, ne znam, ali moracu nekako da zastitim dete. Oni u pocetku budu ok, prvih mesec-dva, ali posle narednih dva-tri meseca sve to nadoknade. Sta cu, nije joj lako sa dementnim covekom, jer je on kao dete zaostalo u razvoju, a bio je autoritet i izuzetni gospodin dok je bio zdrav, i sada hoce nju da ubije u pojam jer je nemocan. Ja sam ga postovala, ali sada ne mogu da ga svarim, bas ne mogu da ga podnesem jer mi ugrozava na neki nacin i dete. Udje u salon i sutira njegove igracke, ne jako, ali mora bar jednu da sutne kao je na podu, kao da je pomeri. Onda hoce da mu da hranu koju ne sme da jede, uzme njegovu flasu sa vodom, pije i onda hoce da da i bebi, mislim, ludela sam. Kada kazemo sveki da ide za Srbiju i da ga vodi, ona se uvredi i place user posted image Voli da bude sa nama i mi volimo sa njom, ali on je zaista nepodnosljiv!

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 396
14.9.2012 23:22:42   
Anoniman
Marinče dragauser posted image user posted image

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 397
14.9.2012 23:24:02   
Yula
A da, zaboravih reci, ranije smo imali sve nase kanale i tada su po ceo dan gledali dnevnike i vesti na svim kanalima, kao i sve informativne emisije. Sacuvaj Boze da odgledamo neki film od njih, a zasednu u dnevni boravak do pola noci. Posle smo mm i ja resili da vise ne uplacujemo nase kanale, sada ima samo RTS SAT pa je malo podnosljivije. Nagovarala sam mm da im uplati i namesti kablovsku kod njih u sobi, pa neka sede tamo i politisu po ceo dan, ali on nece. Mislim da ce sveki to sama zavrsiti sada na zimu ne bi li svekar sedeo tamo i gledao TV bez da nas uznemirava.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 398
14.9.2012 23:27:24   
viking
marinče user posted image
nisam eksper za temu, ali ćera je tek došla, možda mu treba malo vremena da se navikne... znam isto jednu porodicu gde su baba i deda pre nego što je došlo drugo dete govorili da ga nikada neće voleti kao što vole prvo, ali posle par meseci se to promenilo... realno, za babu i dedu te boli uvce šta misle i baljezgaju, a muž će se navići ubrzo, ipak je to njegovo dete... tako bar ja mislim :)
u svakom slučaju, ne daj se!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 399
14.9.2012 23:32:11   
vonavoj
marince,user posted image grozno je kad se deca odvajaju po tome na koga liceuser posted image
a sad ja : zove danas sveki da pita da li hocemo domace pilice od neke zene,kaze 300din/kg,ja reko necemo,jer nemamo para...ona ce,ok,vazi,samo sam vam ponudila!
j*bote,da li mozes da kupis 2pileta i posaljes za svog sina i unuku..i da li te brine to sto nemamo para,a samim tim ni da jedemo?!?!user posted image ..ne mogu da shvatim a ni prihvatim da ih ne interesuje,da ne brinu za svoje dete!! nikad nam nisu pomogli,strasno! i tuznouser posted image ..ne trazim kule i gradove,ali bar za unuku bi mogli da kupe koje pile,a ovamo se keze kad odemo kod njih,"ljubi je baba,deda":..bla,blauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here