Yula
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: Brand new mama E,ko mene tjera da citam nase vjesti i jos genije citam komentare!!!!!Pa nama je X-files nula poena.Majke mi-da se u star track-u pojave Srbi sigurno bi bili sigurni da su u ovom kvadrantu svi protiv nas zbpg boja na Kosovu,Solunskog fronta....necega!!!!nemci hoce da nas pokore!!!!!Ma samo im mi falimo,nama da se spusti cijel nebeski zbor,ne bi nas izvukao Kamo sreće da hoće. Zato ja vise niti slusam, niti citam nase vesti, pogotovu ne komentare jer se isto iznerviram za medalju! A istog sam misljenja kao i Gae, da bar hoce da nas oni porobe Ja cu verovatno biti redovna i po nekoliko puta dnevno na ovoj temi kada mi dodju svekar i sveki. Sveki mi je divna zena, dobra je zaista kao hleb, ali davi o politici najstrasnije i sva je u tom fazonu zavere neke protiv nas Srba i sicno. Ja cutim, sklanjam se, ali nekada mi pukne film pa kada pocnem da deklamujem obavezno izbije frka jer sam bas direktna i imam gadan jezik, posle mi bude zao. Pa mislim, lako je tebi zeno da filozofiras kada ne zavisis od penzije ili plate u Srbiji, vec lepo dodjes ovde i tu "prokletu" EU i pokupis svoju sigurnu penzijicu, tu se lecis, deca i unuci su ti tu, boli te uvo, a sutra tamo da se zarati tvoji su na sigurnom a tudja deca ce tamo da ginu. Ako si maher i tolika dobricina, a ti uplati neke pare u neki fond za pomoc deci na Kosovu, a nemoj mi se razmetati praznom demagogijom I tako ja njoj sve to kazem i onda se posvadjamo A inace je volim, podrzavam je i pazljivija sam prema njoj nego njena deca, ali nekada ne mogu da ocutim. A za svekra da ne pricam, slogiran vec 20 godina, tesko prica, ali zato psuje jako tecno i jako glasno i to po ceo dan radi. Pravi se da ne zna i ono sto zna i samo zeli paznju, a ona mu titra i sto vise titra to je on vise maltretira. Ajd sto maltretira nju, vec i nas tako maltertiraju da ih slusamo kako se svadjaju. Kako cu to sve izgurati sada sa malim detetom, ne znam, ali moracu nekako da zastitim dete. Oni u pocetku budu ok, prvih mesec-dva, ali posle narednih dva-tri meseca sve to nadoknade. Sta cu, nije joj lako sa dementnim covekom, jer je on kao dete zaostalo u razvoju, a bio je autoritet i izuzetni gospodin dok je bio zdrav, i sada hoce nju da ubije u pojam jer je nemocan. Ja sam ga postovala, ali sada ne mogu da ga svarim, bas ne mogu da ga podnesem jer mi ugrozava na neki nacin i dete. Udje u salon i sutira njegove igracke, ne jako, ali mora bar jednu da sutne kao je na podu, kao da je pomeri. Onda hoce da mu da hranu koju ne sme da jede, uzme njegovu flasu sa vodom, pije i onda hoce da da i bebi, mislim, ludela sam. Kada kazemo sveki da ide za Srbiju i da ga vodi, ona se uvredi i place Voli da bude sa nama i mi volimo sa njom, ali on je zaista nepodnosljiv!