Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 17:45:06
|
|
|
|
nina26
|
Ja ovo ne smem ni da citam, jer sam i sama Ali da se opet posle mesec dana ponovi isto kao i u Betaniji, za to neko mora da odgovara!!! Vidim da se spominje dr Andjelic, ne znam da li je on bio glavni dr, cudi me da je dozvolio to, posto je moju drugaricu 3x porodio carskim Tuga za roditelje i za jedan nevin izgubljen zivotic
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 17:49:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Anđelić je načelnik, a da li je on dozvolio ili ne ne piše... Muka mi je od toga što naši medicinari ni za šta ne odgovaraju!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 17:53:36
|
|
|
|
red3lilu
|
On je načelink pa samim tim daje izjave u ime svojih ljudi. Ne znam ko je bio na porođaju. Slično se desilo pre par meseci. Ženi je umro plod negde u 5.-6. mesecu, dali su joj lekove za pokretanje i ostavili u sobi sa ostalim trudnicama da se porodi.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 18:32:08
|
|
|
|
nina26
|
Nisam znala da je nacelnik, kako god i on je delimicno odgovoran... Red, ma to su strasne stvari, ne dao Bog nikom stvarno....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 20:03:48
|
|
|
|
minavb
|
Citam ja tako vesti, jednu po jednu vest otvaram i ladno mi se smuci, pocnem da se tresem i da se preznojavam. Mislim da cu da ompatim neku rakiju posto ne daju bensice bez recepta.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 22:37:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Uzas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.9.2012 9:56:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mrzim da kuvam ..mrzim, mrziim!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.9.2012 10:56:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Strasno ...mene cesto vozaci puste kad idem sa decom da ne platim kartu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.9.2012 11:40:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mislim da sam izgubila Licnu kartu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.9.2012 11:48:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Strasno ...mene cesto vozaci puste kad idem sa decom da ne platim kartu Meni za Luku ne naplaćuju kartu a trebali bi.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.9.2012 11:53:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Lj, i mene isto, i to baš često. Obično uz komemtar da kupim detetu sladoled. Meni bude malo neprijatno, mada, kad skontam koliko oni zarade ne vraćajući onih 5 dinara kusura, baš me briga.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.9.2012 12:50:24
|
|
|
|
Anoniman
|
strasno! i to su kao lekari...a jos strasnije je sto ne verujem da ce ta komisija nesto resiti. ja se nadam da gresim...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.9.2012 13:28:22
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Lj, i mene isto, i to baš često. Obično uz komemtar da kupim detetu sladoled. Meni bude malo neprijatno, mada, kad skontam koliko oni zarade ne vraćajući onih 5 dinara kusura, baš me briga. isto i briga me kad bi usla kontrola jer gledam da sednem odmah iza vozaca u nadi da ce on da me zastiti,odoh da ih provozam jedan krug busom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2012 14:32:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Luka je prošle nedelje u sredu završio antibiotik, od petka krenuo u vrtić, sad me zovu, smirio se, spava mu se, merili mu temp 37. A sutra treba da slavi rođendan!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2012 15:32:23
|
|
|
|
minavb
|
Jbt, ulje ce da kosta oko 180din
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2012 15:34:12
|
|
|
|
Jeca*
|
meni flaša ulja traje mesecima...ali stvarno a koliko je do sad kostalo?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2012 17:36:26
|
|
|
|
Figaro88
|
Plata opet kasni Ako je ovako kod mm-a u firmi mogu da zamislim kako je kod privatnika
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2012 18:06:30
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb Jbt, ulje ce da kosta oko 180din Kupiš posuđe za koje nije potrebna ni kap ulja i rešiš problem.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2012 19:17:34
|
|
|
|
Anoniman
|
jooooojjjjj udavicu mm danas....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2012 19:25:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama jooooojjjjj udavicu mm danas.... Šta mi je zet skrivio? Je l da spremam motku?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2012 19:40:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Udri ti to samo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2012 21:30:47
|
|
|
|
bice devojcica
|
Plata mi kasni 3 meseca i nema naznake da ce je skoro uplatiti.. Pa jbt ovo je da po ....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.9.2012 22:14:51
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: minavb Jbt, ulje ce da kosta oko 180din Kupiš posuđe za koje nije potrebna ni kap ulja i rešiš problem. Niste me shvatile. Osnovne zivotne namirnice postaju nedostizne nekim ljudima koji nemaju love da kupe posebno posudje i brokoli za blansiranje.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?