Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 15:56:25
|
|
|
|
tanjica85
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 16:03:34
|
|
|
|
jance
|
jooj red sto bi to bilo lepooo. ali teeesko. mm radi cele nedelje, nikad se nezna kad ce doci kuci, o sveki i njenoj pomoci da ne pocinjem, a da ti opisem gde zivim, bez kola ni makac ne mogu iz ove nedodjije! a naravno posto smo kratki sa parama, samo mm ide kolima do posla (sto je 10km dnevno u oba pravca) i to nam je to. ako odemo negde, to je da odvezemo sveki do prvog autobusa, eto to mi je izlazak. selim se u temu o svekrvama, imam jos nesto negative da istresem, pa vodim dete napolje da malko ispuca energiju...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 17:23:47
|
|
|
|
minavb
|
Ono kad kasno skontas da je neko ozbiljno iskompleksiran i istripovan, pa ispadnes budala u sopstvenim ocima.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 20:34:32
|
|
|
|
Adriana83
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: MaliMis Sad bi mu do ovako spava lepo stavila jastuk preko glave, pa sela na njega i zapalila cigaru A onda jos jednu cigaretu, pa jos jednu... Sta uradio zlotvor? Mm je inace divan covek ali trenutno ovo deluje kao sjajna ideja!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 21:53:31
|
|
|
|
magde
|
evo bas nesto interesantno pogledajte...http://www.youtube.com/watch?v=kPU3Cg7LdTU&feature=related
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 22:42:24
|
|
|
|
moja ciklama
|
'ebem ti berze i berzanske indexe, ubiše me
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 11:36:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Idem danas pijacom, vidim brokoli. Pitam pošto je, kaže čika 200 dinara. Pomislim, aj prošetaću još malo, ovaj ima malo cveta a puno onog korena, a ja taj koren uopšte ne jedem, pa mi je bacanje para. Odem do druge tezge, pitam tetu pošto je brokoli, kaže ona 250. Reko, ovaj garant i nema taj koren, čim je skuplji, pogledam, ono je sramota, šta prodaju. Kaže ona koliko ću, ja joj kažem da neću uopšte i da je grozan brokoli, ona krene da me ubeđuje kako je dobar. Pa alo, idiote, nisam ja juče rođena da ne znam kako brokoli izgleda, 'ebo te on, jedi ti to što prodaješ! Odem do rodića i kupim 100 puta bolji za 134din/kg. Mrzim ovu zemlju.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 11:39:36
|
|
|
|
minavb
|
Samo nemoj u Maxi da odem posle pijace, dobices zelju da ucinis teroristicki napad.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 11:42:10
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 11:43:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja u Maxi ne idem nikad, bila sam dva puta u životu, i to davno, pre bih kupila u lokalnoj piljari, koja je i skuplja, nego tamo. Ja sam rodić girl
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 11:43:50
|
|
|
|
Jeca*
|
ja obozavam da kupujem u maxi pijaci
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 11:44:16
|
|
|
|
Ana RR
|
U Maxiju i Tempu redovno uz iseckan kulen dobijem i neku zaostalu čajnu kobasicu ili šta je već, nemam pojma.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 11:46:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni MAXI nije složen po mojoj logici i ne umem da kupujem u njemu, predugo mi traje jer šetam napred-nazad. Zato ne ulazim. Ja pazarim u Univeru, i zadovoljna sam. Nekada zađem u IDEA-u, i ona mi je ok.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 11:48:50
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tash Meni MAXI nije složen po mojoj logici i ne umem da kupujem u njemu, predugo mi traje jer šetam napred-nazad. Morala sam da se nasmejem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 13:38:30
|
|
|
|
Anoniman
|
nemam negativu u sebi, ali sam nesto potonula ...stiglo me nesto
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 13:51:50
|
|
|
|
jance
|
ja i danas u ovoj temi, bas me zaredjala neka negativa ovih dana.... ali danas sam ljuta pre svega na sebe, sto dozvoljavam drugim ljudima toliko da uticu na mene, moje raspolozenje i na nacin kako vaspitavam i odgajam svoje dete. vec nedelju dana se vrtimo oko Ogijevog prohodavanja. da skratim pricu, zaova je dosla do jedne zene koja bi mogla da nam bude veza za upis u jaslice, ali joj je ta zena, kad je cula o cemu se radi, rekla da oni ne primaju decu dok ne napune godinu dana i ne prohodaju! ostala sam iskreno iznenadjena, jer sam se vec raspitivala kod poznanika i prijatelja (a i ovde na forumu) i svugde nam je potvrdjeno da ne mora da zna da hoda. ovo bi sve mozda i proslo da me onda i zaova nije krenula ubedjivati kako bi trebali konacno da kupimo dubak i da krenemo da ga ucimo da hoda, jer nam je ovo mozda jedina sansa za upis, a ako ne bude hodao bas kad i napuni godinu dana, prokockacemo je. i ja sam posle sebe uhvatila kako ga vodim za ruke, vodim ga na cistinu gde nema za sta da se uhvati pa ga onda pustam da uci da stoji i tako to. a to ozbiljno ne zelim. joj sto bi volela da odem negde sa njim gde nema familije da mi suflira, ali bi volela i da konacno mi izrastu odredjene stvari pa da umem na takva sufliranja da odgovorim, umesto sto sedim za racunarom, kuckam po negativi i stresiram se....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 16:20:29
|
|
|
|
red3lilu
|
Strašno,strašno,strašno! . Poznajem nesuđenog tatu. Termin je bio na dan kada sam se ja porodila pa sam virkala na fejsu da mu čestitam. http://www.gradsubotica.co.rs/beba-umrla-majku-mucili-17-sati/ Sada im želim puno hrabrosti i snage da prebrode ovaj nemio događaj i da uskoro dočekaju svoju bebu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 16:34:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zenetina nemam negativu u sebi, ali sam nesto potonula ...stiglo me nesto kakav podizač Vam je po volji? Kakve dečije radosti da Vam šaljem, draga moja?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 17:03:08
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: red3lilu Strašno,strašno,strašno! . Poznajem nesuđenog tatu. Termin je bio na dan kada sam se ja porodila pa sam virkala na fejsu da mu čestitam. http://www.gradsubotica.co.rs/beba-umrla-majku-mucili-17-sati/ Sada im želim puno hrabrosti i snage da prebrode ovaj nemio događaj i da uskoro dočekaju svoju bebu. Citam tu i ne verujem svojim ocima: „Da jeste, ona bi bila porođena odmah po dolasku u bolnicu. Ovako, zdravije rešenje je uvek pustiti da se žena prirodno porodi. Carski rez je operacija koja nije bezazlena i opasna je i po majku i po bebu“, rekao je Anđelić. Te procedure... Pa zasto ne uvedu u proceduru: - probio se tremin = CR - umrla beba = CR Sve bi ja to u zatvor. Srecom ne zatrudneh dok sam bila u Srbiji pa smo zive obe. Dokle vise bre! Te glupave procedure treba menjati a doktore koji su odgovorni sto ovu zenu nisu blagovremeno poslali na CR dok je dete bilo zivo treba smatrati odgovornim. Oduzeti licencu. Nije zivot uvek procedura, ima uvek nesto sto spada i u ljudskost. Jadna ta zena. Mogu samo zamisliti kako je cuti da ti je cedo koje cekas devet meseci preminulo pa da te jos teraju na porodjaj a znas da je rezultat posle njega samo tama. Neljudski.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 17:07:03
|
|
|
|
vukosava
|
Samo me jedno zanima, koliko beba treba da umre u srpskim porodilistima da bi promenili procedure vezane za prenosene bebe preko termina. Jer zdravije imati CR i oporaviti se od njega ili izgubiti dete? Ko misli o zivotu, o zeninom psihickom zdravlju. Tatinom psihickom zdravlju nakon izgubljenog deteta? Insistiraju na prirodnom porodjaju a zena ima hipertenziju, i sta vec ne. Koje je to telo/institucija u Srbiji zaduzeno za medicinske procedure u toku porodjaja? Ko to propisuje? Neko ko je pisao knjigu iz toga? Neko oficijalno telo? Ko je taj vrhovni sud koji presudjuje da nedostatak zdravog razuma prevladava nad ociglednim cinjenicama?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 17:16:16
|
|
|
|
tijatija
|
Strasnooooo , mrzim sto se toliko sili i po cenu necijeg zivota na prirodni porodjaj !!! Da bi se sutra reklo ,, PRIRODNO SE PORODILA >> ili sta? Ima li neko ko to moze objasniti? O zamisli ti tu jadnicu koja se mucila posle 17 sati da bi na kraju izasla iz bolnice praznih ruku... ovo je vise nego jadno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 17:29:33
|
|
|
|
Cindarella
|
Pre nedelju dana,zena od mm-ovog kolege je otisla da se poradja.Nedelju dana je probila termin.24 sata je bila na indukciji,uspela je da se otvori 2-3 prsta.Doktori su zahtevali CR,ona je odbijala,pod izgovorom-samo nemajke radjaju na cr. I tako,bebini srcani tonovi su poceli da padaju,odveli su je na hitan carski.Beba je ostala bez kiseonika,i odmah poslata za Beograd.Jadnicak,tamo je bio oko nedelju dana.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 17:32:13
|
|
|
|
tijatija
|
Nemajke radjaju na carski ???O boze dali i sad tako misli dok joj je jadnicak u inkubatoru???
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 17:38:13
|
|
|
|
Cindarella
|
Na kraju je muz otisao da se svadja sa doktorima jer je nisu odmah odveli na carski. Jadnicak,sada je dobro,kuci je.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.9.2012 17:42:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao Red sve mi se steglo u grlu!!! Daleko bilo...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?