Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 7.9.2012 22:21:06
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: ksena IZVORNA PORUKA: Lu RR Ja sam na sreću ovo brzo počela da praktikujem, ipak je zdravlje najpreče i moje i djetetovo! A kako da se pobrinem za dijete ako ja nisam naspavana, sita i normalna? Sve ali sve drugo ide iza toga, i ne mora sve da blista i ne mora svaki dan da se kuhaju specijaliteti ali zdrav san nam je itekako potreban, pogotovo ko ustaje noću po nekoliko puta! ja ne znam kako ti to uspeva. ja spavam samo nocu kad i ona spava, kuca mi ne blista iako stalno nesto spremam, specijalitete ne pravim, za nas cesto kuvam za dva dana ili brzinske ruckove tipa spageta, ne radim puno radno vreme (leti ne radim uopste) pa opet... Jao kseno nisi me valjda shvatila da sam spavala svaki put kad mi je dijete spavalo, to bi bilo po tri puta dnevno Mislila sam na mame koje imaju male bebe a koje se bude noću da jedu, da plaču, da se maze itd... Mame su danju iscrpljene i još se više iscrpljuju jer pokušavaju da stignu sve kao prije, a što prije shvate da to nije moguće bolje za njih Ja sam imala sreće da moje dijete spava od 5 mjeseci cijelu noć a do tada sam znala u dani baciti partiju neprocjenjivog sna od sat vremena i za taj sat vremena mi ništa nije pobjeglo a ja sam bila kao nova
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 7.9.2012 22:21:50
|
|
|
|
isidora88
|
hoce li ovo moje dete vise poceti normalno da jede ili cu ja u ludnici da zavrsim i mm je stigao da me iznervira i sva sam besna, slomila sam sarke na vratima, divota, bolje da sam dan provela u krevetu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.9.2012 13:09:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Lu, i ja sam mislila na taj prvi period kad su mi svi delili takve savete. Probala sam par puta da ih poslusam, ali moje dete je imalo neki cudan radar i kad ja probam da zaspim zajedno sa njom, ona se odmah probudi i place Ili ako ona ne place, ja svejedno nisam mogla da se opustim, jer razmisljam na to sta sve treba da uradim...mentol... htedoh da se pozalim na samu sebe, volela bih da sam malo drugacija. al eto, nisam...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.9.2012 13:19:33
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Zasto uvek kad nesto lepo uradim i zadovoljna sam u roku od 3 min za...erem stvar??? Oribala sam kuhinju da se cakli sve pomerila sredila prebrisala, mazao me bilo i kafu da skuvam. iiii otvaram deo i da mi ne padne neka kesica ja udarim teglu nutele ona padne na plocice i razbije se znaci htela sam da placem jedva sam skupila onaj krem pa to se sve zivo umazalo i jedva sam obrisala em mi zao krema em mi zao same sebe sto sam se mucila
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.9.2012 13:32:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao Sesi Žao mi i tebe i Nutele, šmrc ..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.9.2012 13:50:40
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ha ha ha Jao Dunja otopi mi srce sa ovom slicicom a bilo je do sad okovano ledom sad mi je bolje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.9.2012 16:14:50
|
|
|
|
vukosava
|
Jao kako je slatka. Totalni bensedin u ovoj temi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.9.2012 17:27:41
|
|
|
|
minavb
|
Vidi te krofne
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.9.2012 18:16:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad bi mu do ovako spava lepo stavila jastuk preko glave, pa sela na njega i zapalila cigaru
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.9.2012 11:45:21
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ne znam zasto u ovoj slici vidim Mini Juce je izbacila brdo zemlje iz saksija sa cvecem, otvorila kuhinjski deo i prosula spagete, bacila staklenu casu na pod... A onda uzme one spagete i vraca ih u kesu kad vidi da ih ja kupim Misu ja to cesto, cestooo imam zelju da uradim u poslednje vreme
< Poruku je uredio PoisonEve -- 9.9.2012 11:46:41 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.9.2012 12:50:44
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Sad bi mu do ovako spava lepo stavila jastuk preko glave, pa sela na njega i zapalila cigaru A onda jos jednu cigaretu, pa jos jednu... Sta uradio zlotvor?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 11:13:13
|
|
|
|
bratzz
|
U mom gradu velika tragedija, otac se ubio jer nije mogao da podnese smrt svoje cerke, koja je preminula od leukemije posle krace bolestiKlik
< Poruku je uredio bratzz -- 10.9.2012 11:15:10 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 11:22:36
|
|
|
|
minavb
|
Pa sto se ubi covek, ima jos dvoje dece?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 11:33:14
|
|
|
|
PoisonEve
|
Strasne stvari... Ja iz tih razloga ne kupujem novine osim kad ne pisem za neke.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 11:38:52
|
|
|
|
sneza24
|
AAAAAAAAAAAAA Nemamo ni struju ni vodu. I nece ih biti do pola 2 a vec u 8 ih nije ni bilo. Nisam mogla ni kod zubara da odem,niti mogu bilo sta drugo da radim.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 11:42:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Pare nisu problem, para nema
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 11:45:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zenetina Pare nisu problem, para nema Ni kod nas takvih problema nema...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 11:46:17
|
|
|
|
tanjica85
|
ajooooj...ubijam za jednu cigaru. imam kracu pauzu, narucila kafu i taman da zapalim vidim da sam zaboravila da kupim. odem od trafike, ne primaju kartice i sad moram da cekam da se zavrsi cas, da se ogrebem za cigaru i da zduvanim sto brze mogu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 13:01:44
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: tanjica85 ajooooj...ubijam za jednu cigaru. imam kracu pauzu, narucila kafu i taman da zapalim vidim da sam zaboravila da kupim. odem od trafike, ne primaju kartice i sad moram da cekam da se zavrsi cas, da se ogrebem za cigaru i da zduvanim sto brze mogu A ja sam mislila da nema na RR pusaca
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 14:32:20
|
|
|
|
tanjica85
|
i ja sam mislila, vidim niko ne spominje ja sam prva jel?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 15:24:27
|
|
|
|
jance
|
e sad sam instant pukla, pao mi je pritisak, glava me rastura, zuji i pisti mi u usima samo tako. bas mi je diiivno pocela ova nedelja. prvo mi je dosla socijalna radnica u iznenadnu posetu, ja joj odgovorila sta je pitala, da bi posle moj pametni mm preko telefona krenuo na varijantu: a zasto si to tako rekla? zasto si je vodila tamo? zasto si joj rekla da imamo kola? e sad sigurno necemo dobiti socijalnu pomoc! ma dosta mi je vise da se svaka moja rec preispituje zilion puta! a sto si ovo ovako, a sto si ono onako? poludecu vise od silnog preispitivanja i pravdanja. sta sam rekla, rekla sam, sta sam pokazala, pokazala sam! ako mislis da nije dobro, idi lepo tamo kod njih pa me proglasi neuracunljivom i reci im da zaborave sve sto sam ja rekla! sad kad ne dobijemo nista, ja cu nositi na savesti : to je zato sto si to tako rekla a ovo ovako.... da, i pokvario mi se ceo kontigent kompota od breskvi! sad sveki likuje: to vam je zato sto niste stavili konzervans, to vam je zato sto ste ih kuvali umotane u peskire a ne u novine kako je naravno ona rekla i tako dalje i tako blize. i da, najbolja: to naravno neznaci da vam se i pekmezi nece pokvariti ma ako poludim, sve cu istresti u kese i zamrznuti pa se nista kvariti nece!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 15:29:33
|
|
|
|
red3lilu
|
Auu, jance, al ti se nakupilo..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 15:34:16
|
|
|
|
tanjica85
|
Jance, samo polako, nemoj da se nerviras zbog sitnica. nisi ni prva ni poslednja kojoj se pokvarilo slatko. mozes misliti, kazi sveki : a vama se nikad to nije desilo? more, dala bih joj ja varijacu pa nek mesa ako hoce.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 15:45:18
|
|
|
|
jance
|
jooj tanjice nemoj me vuci za jezik. samo cu ti ovako reci: nama je suflirala celo vreme dok smo spremali zimnicu, da bi posle mojoj baki na mobilni rekla kako ona nikad nista od zimnice nije stavljala, ona se samo seca kako je to njena mama radila opet, mi smo kupili voce, mi smo kupili tegle, ja nisam htela ni da joj dozvolim da nam pomaze oko ciscenja ali se "ljubazno ponudila".
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.9.2012 15:55:56
|
|
|
|
red3lilu
|
Kad su mi se ovakve situacije dešavale ranije, da malo više pokipim... rešavala sam problematiku tako što izađem sa drugaricom, popijem piće dva, popušim paklu cigara, istalaćkam se, đuskam uz dobru muziku... Sad mogu samo da se mislim kakav izduvni ventil da nađem, ne pušim, ne pijem više ahohol... a dizne će se kad tad začepiti... jance jel imaš šanse da odeš negde na dan dva, sama ili sa nekom prijateljicom da izduvaš malo ??
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?