Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dusha IZVORNA PORUKA: Tash Pre neki dan, stižemo Luka, Marko i ja na autobusku stanicu. Još dok smo put prelazili, vreba nas deda sa autobuske stanice, ustaje, sprema se da nam priđe. Ja elegantno povučem decu, obiđemo ga, a on "Vidi dedu, mali, vidi dedu!" Iskuliram ga, obišli ga i seli na klupu. Posle nekog vremena, čujem topot kopita, ide konj, i kažem deci "Ide konj, čujete?", oni osluškuju, stiže konj, prođe ispred nas. Evo dede, gleda u Marka: ..... - Molim Vas, Gospodine, nemojte da pričate gluposti! Onda se okrenuo i otišao. Hahahaha Zasto li sve nepoznate babe i dede vole da cackaju tudju decu ??? sad sam malo oguglala na to, a i vezba cini cuda , pa sam u vecini slucajeva dovoljno brza i uspem i da sprecim, a ranije je bas bilo nezgodno dok smo bili bas mali, pa ga uhvate za rukice i obrascice svojim strokavim rukama, dok ja placam na kasi ili nesto. Ranije sam bila neuka, sad odmah reagujem i grizem Ja opušteno kažem "Nemojte ga dirati, nema potrebe!", ili "Znate, sada je drugo vreme, više roditelji ne uče decu da nepoznatim ljudima na ulici kulturno odgovaraju, već da se sa strancima ne priča!"... I apsolutno me ne zanima šta ti ljudi misle o meni.
|