|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
4.9.2012 12:50:48   
Anoniman
Lesice, to je stvarno strašno. Mozgam, mozgam, al nemam predstavu kako bih reagovala u takvoj situaciji.

PE, draga, nemaš ni mogućnost ni pravo da pokušaš da je promeniš. Ona je odrasla osoba i ima pravo da se ponaša kako misli da treba. Ono na šta treba i možeš da utičeš si ti sama, tvoje ponašanje i tvoj odnos prema njoj. Za početak da ne dozvoliš da te poremeti to što ona radi, da ne dozvoliš da te izvede iz takta a posebno ne da ona vidi da te pogađa. Kada se ti budeš reorganizovala i promenila ona će sama morati da se pregrupiše u skaldu sa novonastalom situacijom. Kao riziko, ti vučeš samo svoje poteze pametni i puštaš nju da im se sama prilagodi.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 226
4.9.2012 14:59:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Sta je bilo? Sto si tako usporena? Pa dobrooo, sad kad je zaspala i ti lezi.
Pa ko ce da spremi rucak, oriba pord i kupatilo koje je ocajno??? Da prostre ves, usisa...??

Eve, ako postoji recenica koju sam zamrzela od kad sam se porodila to je ova boldovana (saveti od nepoznatih ljudi su posebna kategorija).
za mamino ponasanje stvarno ne znam sta da ti kazem user posted image

Lesice, svasta se desava. zaovina mala je pala (krenula drugarica da je zagrli pa su se prevrnule) i udarila glavu (zadnji deo). ok, desava se, ali ne sme da se desi da to vaspitacina ne pomene roditeljima kao sto nije pomenula i oni su za taj pad saznali tek kasnije kad su je doveli kuci i primetili cvorugu. to je ipak bila glava u pitanju, trebalo je da pozovu roditelje pa da oni odluce da li ce mozda dete odmah odvesti i kod dr.

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 227
4.9.2012 15:11:02   
Anoniman
PE draga, ne daj se, niko ne moze da nas povredi kao rodjeni, nekad ... a pri tom znaju da cemo progutati i negde preci preko toga. Ne mozes da je promenis i ne pokusavaj, svoj si covek, imas porodicu, ne rasipaj energiju, veoma ti je potrebna. Elem, ko sam ja da pricam, meni je trebalo dosta da prihvatim neke stvari sa kojima sam na neki nacin bila trovana, zivim.svoj zivot, i svi smo srecni i zadovoljni :) :*

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 228
4.9.2012 15:40:00   
minavb
Ne znam sta da kazem PE. Razmisljam i razmisljam, i nisam pametna. Mojoj kumi je majka upropastila zivot.
Inace, ako onoj samozivoj curki jos jednom nesto ucinim, sama cu sebi odseci ruku.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
4.9.2012 15:44:37   
jance
Lesice bas me je to uznemirilo sto si napisala. vec sam u glavi imala hiljadu scenarija sta je moglo dete da uradi, kuda da ode...

mina, pa zar i Maxi. meni se to po defaultu desava sa robom iz Tempa. za tehniku sam do sada ali bas svaku garanciju iskoristila i to u roku od nekoliko dana... o mlecnim preradjevinama da ni ne pricam....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 230
4.9.2012 18:53:38   
PoisonEve
Hvala zene.
Jance ma ja sam skoro bas ovde u ovoj temi pisala koliko mi na zivce ide Maxi. On mi je tu ispred nosam pa zato i idem u njega, a da imam kola, ne bi me mrzelo da se cimam dalje.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 231
4.9.2012 22:19:03   
pepeljuga
PE, ja te razumem, mene moja mama izludjuje!! Trudim se najvise sto mogu da je iskuliram, to je jedini izlaz! To je i moja danasnja najveca negativa, po milijarditi put mi je upropastila dan, a mm malopre dodao ulje na vatru, ako nastavi ovoliko da me nervira, moracu da mu spremim neke cudne pecurke za veceru, s ljubavlju user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 232
5.9.2012 5:24:57   
vukosava
PE nabavi identifikator poziva i igorisi sve zive kad ti se ne prica i kad znas da ce sigurno da ti upropaste raspolozenje.Ili kad dete zaspi totalno iskljuci telefon. Ja sam bila nabavila i sekretaricu i vozdra svi. Sad ni nemam fixni a mobilni je utisan kad god sam kuci.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 233
5.9.2012 9:36:29   
mtajcica83
I mene moja mama dovede do ludila sa njenim savjetima i pitanjima,tipa, jede li Andrija redovno user posted image )ne, bas volim da iygladnjujem sopstveno dijete ), kad joj se pozalim da sam umorna ,kaze mi od cega zivota ti user posted image ,(pa sta me onda pitas),onda sto me ne zovnes nekada prva(alo nekad neznam dje mi je glava,a i stvarno nemam vremena da brojim ko je koga prvi koliko puta zvao...)..Ma ima dosta toga...Kao dodje i ja kazem jeli te volja ti sama da prosetas svrca, ja cu za to vrijeme bilo sta drugo korisno uraditi...kaze mi da ne moye ona da trci za njim , da nema snage...Milsil izvede ga ponekad i sama ali ...A sto se tice poziva, kad mi svrco spava, fixni je iskljucen, mobilni na silent...
No jutros me iznervirala jos uvijek moja sveki...Zna da sam bolesna, i ona je bolesna,ima vatru, neki virus je uhvatio i zove da me pita hoce li doci po Andriju da bude tamo bar danas dok meni ovo ne prodjeuser posted image user posted image ,A ona isto bolesna...,nego da se napravi fina...user posted image .Mili BoZE sto je ovo s ovim narodom...

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 234
5.9.2012 19:09:35   
Anoniman
Sad mene mama nervira hahahhahahahahaha poludecu hahahah sve je teorija zavere i truju nas i bebi kasicama hahhaha smejem se od muke hahhahaha

(odgovor članu mtajcica83)
  Direktna veza do poruke: 235
5.9.2012 19:59:30   
indy_25
Hvala bogu ja zivim od svoje mame daleko. A cesto se preko skajpa posvadjamo. Vjerujete li mi da kad odem na odmor u Bosnu znaci ni 10 minuta ne prodje a da se ne posvadjamo. A da vam ne pricam jos kako mi je upropastila odmor na moru kad smo je poveli s nama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 236
5.9.2012 20:44:24   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: indy_25

Hvala bogu ja zivim od svoje mame daleko. A cesto se preko skajpa posvadjamo. Vjerujete li mi da kad odem na odmor u Bosnu znaci ni 10 minuta ne prodje a da se ne posvadjamo. A da vam ne pricam jos kako mi je upropastila odmor na moru kad smo je poveli s nama.

Isto! Ovog leta smo bili u Srbiji i prvi put posle rodjenja je videla unuka, a mi smo se posle samo 10 minuta nakon dolaska posvadjale. user posted image
Inace, ima da puknem. Sto sam nesto nervozna ovih dana, ne znam samo zasto. Nije PMS, nema neki posebni razlog, ali bi ujedala, i samo se brekcem na mm i cak sam nervozna kad se beba dere. Boli me glava, a ko za inat sin mi danas ceo dan brljavi i nervira sa (ne)jelom. Uf, nadam se da ce brzo proci ovo ludilo user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 237
5.9.2012 21:45:33   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: ksena

Pa ko ce da spremi rucak, oriba pord i kupatilo koje je ocajno??? Da prostre ves, usisa...??

Eve, ako postoji recenica koju sam zamrzela od kad sam se porodila to je ova boldovana (saveti od nepoznatih ljudi su posebna kategorija).

user posted image user posted image
i recenica,"pusti je,ne mora da spava ako nece?!" a nije spavala ceo dan?! zaspace kad hoce..ali ona nikad ne bi!!!!
PE user posted image user posted image user posted image
lesice,strasno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 238
5.9.2012 22:06:34   
bratzz

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: ksena

user posted image user posted image
i recenica,"pusti je,ne mora da spava ako nece?!" a nije spavala ceo dan?! zaspace kad hoce..ali ona nikad ne bi!!!!
PE user posted image user posted image user posted image
lesice,strasno!

Moja nikad ne bi spavala daje ja ne nateram na silu bukvalno

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 239
5.9.2012 22:13:28   
Lu

Ja sam na sreću ovo brzo počela da praktikujem, ipak je zdravlje najpreče i moje i djetetovo!
A kako da se pobrinem za dijete ako ja nisam naspavana, sita i normalna?
Sve ali sve drugo ide iza toga, i ne mora sve da blista i ne mora svaki dan da se kuhaju specijaliteti ali zdrav san nam je itekako potreban, pogotovo ko ustaje noću po nekoliko puta!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 240
6.9.2012 0:27:45   
liliana
"Tina, mama, tata. Tina , mama, tata..." I tako u nedogled dok ja nisam dreknula. O tome si , idiote, trebao ranije da misliš, a ne sada. Do sada su bili bato, bato, snajka, snajka, njihova gomila nevaspitane dece, tvoji mama i tata, pa tek onda Tina i mama!!! Ako dozvoljavam da dolaziš gotovo svakoga dana da viđaš dete-nemoj to da zloušoptreblajvaš!!! Dosta ste vi mene jahali i zloupotrebljavali moju dobrotu! E, pa, dosta je bilo!!! I te tvoje priče ostavi za nekoga drugog-ti vozovi kod mene više ne idu!!! Fuck off, BRE!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 241
6.9.2012 8:22:19   
Olga75
treci dan u grupi i ponovo temperatura user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 242
6.9.2012 10:38:04   
tijatija
Neeee nije me iznerviralo sto su preko noci odlucili da trece dete iz porodice placa vrtic (nisam se ni nadala kad sam je upisivala , svakako bi morala ici i da se placa +100% od ukupune cene) Iznervirala sam na nacin na koji mi je saopsten. Uzimam Martu iz jaslica i pricam sa njenom vaspitacicom koja mi usput govori kako uz uplatinicu treba vlazne, papirne , pavloviceva svaki mesec i uz to u prolazu neka sasvim nepoznata zena ( posle sam skontala da je neka glavasica kao tamo) obraca se naravno ona usput dobacuje uz smesak , za trece dete se placa vrtic . Ja onako u soku user posted image , okrecem se neznam kome prica sta prica, nista nerazumem. Ja sam odgovorila samo PA DOBRO, trebali ste mi reci juce, pre mesec dana ste mi rekli netreba, a danas trazite uplatnicu i zacudjavate se sto nisam uplatila za dete !!! Dali je moguce preko noci da su doneli taj zakon ? Pa koliko zena u PG ima troje dece a da svako ide ide u vrtic??? Sutra cu u upravu da vidim u cemu je problem. Imam osecaj da mi je to govorila samo da bi dete ispisala jer je prebukiran vric , a one nemogu popiti 3 kafe u 6 sati radnog vremena nego samo dve. Imam osecaj da me gledaju kao socijalni slucaj troje dece i jos trudna user posted image I kao da necu moci da placam za to trece , znaci odkad sam dosla samo placem stvarno sam se osecala bedno user posted image Dodje mi da je ispisem i prebacim u prvitani, kad dodje mm sa posla moramo se dogovoriti kako i sta dalje ...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 243
6.9.2012 10:59:58   
jole82
Jutros u domu zdravlja...idem da primim Progesteron Depo..prva stigla..prva na salteru...sestra ulazi konacno u salter posle skoro 10 minuta cekanja...i taman da zaustim zasto sam dosla...jos svi vide da sam trudnica...neka babauser posted image bukvalno poce da se baca ispred mene i da kuka kako je u straaasnim bolovima i hitno joj treba lekar..."ove su sve mlade imaju zivot ceo da cekaju, a ja stara mogu sad ovde da vam umrem ko hitan slucaj" i poce kreten da me gura i udari me laktom u stomak...i tu popizdim i gurnem babu pocnem bukvalno da urlam na nju user posted image ..da ovo nije urgentni centar i sta se setila sa 70 godina, posle 20 godina da dodje kod ginekologa...izlete sestra iz saltera i pita je "pa od kad vas boli?" i babuskera ni 5 ni 6 nego "boli me vec 2 meseca, 'ocu da umrem!!!" user posted image Pa jb te sad si se setila da dodjes...doslo mi da joj kazem da je mogla jos koji dan da saceka dr. Peru (Sv. Petra)
Tacno, promenilo se vreme i psihopate - slepi misevi podivljali...

Enyoj the silence!

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 244
6.9.2012 11:01:22   
anajid
Tijatija nemoj da se uzbudjujes,sad si trudna i hormoni ti rade 300 na sat.Za te njihove razloge te bas briga ne obracaj paznju.Isto tako za misljenje,sta te boli uvo sta one misle.Znam da te to sad dirnulo,ali ne obracaj paznju.Kod nas trece dete ne placa vrtic ali samo ako sve troje tog momenta ide u vrtic.Cim najstarije izadje placas normalno za ovo dvoje.A u Srbiji je (barem ranije bilo) da trece uopste ne placabez obzira na ovo dvoje starijih.

Porazgovaraj sa muzem pa vidi sta dalje,ali nemoj se sekirati.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 245
6.9.2012 11:13:09   
bratzz
tijatija ne uzrujavaj se zbog prostaka, samo je tvoja stvar koliko ces dece roditi, zabolete sta ce drugi misliti.

Jole ja sam u utorak cekala 20min da sestra popije kafu da bi mi overila potvrdu koja mi treba da Milica moze da krene u vrtic, zbog nje smo i zakasnile prvi dan, a o babama mi nista ne pricaj, guraju se svuda ispred trudnice, grozne su u svakoj situaciji, mene su muskarci bolje tretirali u trudnoci nego zene.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 246
6.9.2012 11:16:18   
tijatija
anajid user posted image veruj mi nije problem u placanju ( bilo bi dobro da se neplaca kao i unazad 100 godina) ali boze moj nesaljem ja makanju od deteta jer volim nego sto moram. Samo me nervira sto me neko gleda kao socijalni slucaj, mi nemamo monogo ali imamo dosta za nas, za pristojan zivot. Moje svo troje dece idu u vrtic a kod najstarije ce sad tek 4 godine, veruj mi da malo ko ima troje dece u vrtic, ja mislim da sam jedina u skorijoj blizini pogotovo sto se kod nas u skolu krece sa 6 g.Znaci neka deca i sa 5.5. Sutra cu da podjem da proverm , ili cu da posaljem mm. Ali sad sam malo razmislila , necu da je ispisujem, zasto bi oslobadjala mesto. Neka mi daju poziv na br. pa cu da platim i da ih obavestim da cu sledece godine imati 4-TVORO za upis, da se neiscudjavaju kao i ove godine . TROJE ZA UPIS ??? Kao da sam ih macom lupila po glavi. Ma grozni su generalno svi radjajte, radjajte, radjdajte ali bogami i placajte.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 247
6.9.2012 11:18:18   
tijatija
Nebi me cudilo cetvrto kad rodim da mi netutnu neki br. ziro racuna da uplatim sto sam rodila pa tek onda da nas puate iz bolniceuser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 248
6.9.2012 11:31:45   
Anoniman
Tija, ne nerviraj se! user posted image

Pre neki dan, stižemo Luka, Marko i ja na autobusku stanicu. Još dok smo put prelazili, vreba nas deda sa autobuske stanice, ustaje, sprema se da nam priđe. Ja elegantno povučem decu, obiđemo ga, a on "Vidi dedu, mali, vidi dedu!" user posted image Iskuliram ga, obišli ga i seli na klupu. Posle nekog vremena, čujem topot kopita, ide konj, i kažem deci "Ide konj, čujete?", oni osluškuju, stiže konj, prođe ispred nas. Evo dede, gleda u Marka:
- Jel ti voliš konje?
- Da.
- A jel ti znaš da konj može da ugrize za guzicu?
user posted image user posted image user posted image
Mislim, za početak ne znaš kakva sam ja majka i da li dozvoljavaš reč "guzica" pred decom, a druga stvar je - šta ih plašiš!?
Toliko sam odlepila da sam rekla:
- Molim Vas, Gospodine, nemojte da pričate gluposti!
Onda se okrenuo i otišao.

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 249
6.9.2012 11:38:56   
jole82
Penzosi vremenom postaju gora od dece... Samozivost mi postaje jedina osobina...
Lupaju gluposti, bacaju se po podu, krevelje, sve mora odmah, samo ja pa ja...Deca kad to rade, znas da su deca i to je nekad i ocekivano, a ovi izgledaju prebolesno (pricam o "izuzetnim primercima treceg doba")
A posto su "odrasli" i "stariji" ubedjeni su da sve znaju bolje i najbolje i ne uvidjaju posledice svojih postupaka...

Enyoj the silence!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here