|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
30.8.2012 14:31:28   
Modessty
ludim lagano ali sigurno!!! žlezda me guši, Danilo nikako me prihvata vrtić, para nigde ni na vidiku, a muža bi trenutno udavila golim rukama!user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 201
30.8.2012 15:00:01   
jance
uf odakle da krenem. smatrajte ovo mojim ovomesecnim istresanjem.
prvo: e ako je zagoreo dzem! 100 babica kilava beba, tako to kod nas bude kad je dragi mi muz najpametniji kuvar od svih kuvara i kuavrica! i lepo mu kazem, izaberi sta i koga ces slusati i nemoj onda da slusas sve i svakoga, a ne ti malo po internetu, malo po komsinicinom, malo po svekrvinom, pa sta bude. i lepo kazem, nemoj davati svekrvi da ucestvuje, potrajace kuvanje a ona je ko malo dete, ako ne legne u svoje vreme, na glavu ce nam se popeti sa kukanjem kako je umorna. pa je naravno pojacala da bi se brze zgusnulo pa eto, zagorelo je. srecom ne jako, al dovoljno da se ja iznerviram i sve prelijem kod nas u serpu (kuvali smo u dve odvojene serpe, ona dole a mi gore) i posaljem je na spavanje. i da, kuvali smo do 2. zavrsili sve u 3. jedva gledam!
po stoti jubilarni put sam bila kod maticara da izvadim jos koji papir i toliko sam se iznervirala da sam se tresla. u zadnjih mesec dana sam bila tamo valjda 15 puta, i svaki put kad odem da predam papirologiju pa je FT1P! pa se vratim kuci i nazove me zaova da mi kaze da nam je mozda nasla vezu za vrtic, da bi sat vremena kasnije javila, da joj je ta veza javila kako nece moci nista da uradi jer dete jos nema godinu dana. pa sta trebam da cekam sledeci septembar da ga upisem jer sada 15 oktobra puni godinu dana? e sva njihova glupava pravila mogu da shvatim, ali ovo pravilo mi je apsolutni i totalni apsurd! no, barem se nisam dugo nadala user posted image

a o svekrvinom izigravanju zrtve i trpanju u sve moguce nase poslove bolje da ni ne pocinjem, nece mi cela strana biti dovoljna a i bicu off.

da a i zadnje, ali ne i najmanje bitno: sada sam pristala da "zajedno" sredjujemo kucu i nikad vise! svaki put mi skoci pritisak zbog tvog: ck! pa kako je ovo dospelo ovde? pa da je na svom mestu, nebi trebao da ga slozis i pospremis!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 202
30.8.2012 15:07:05   
mtajcica83
Napade me komsinica u sred radnje kako moj svrco ne prica vise s ozirom da jos malo puni 2 godine.Kaze ne radis ti dovoljno sa njim...znas kako dijete u tom uyrastu treba da prica sve...Ja sam kaze pedagog pa znam o cemu ti pricam...od mame sve zavisi kako se dijete ponasa, razvija, jede i sl..Ja(koja inace nikada ne ostajem bez tekst) ostadoh ko popisana..Nisam radi sebe htjela da je otjeram u tri lijepe..da sebi ne bi dizala pritisak jer sam ionako van kolosjeka...Zato sam potrazila temu o razvoju govora...Joj uzas jedan...kako neki ljudi znaju da ti u.eru dan...

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 203
30.8.2012 15:17:05   
miva
E ta tvoja komsinica, vidim, je vrstan pedagog pa deli savete po ulici! I ja sam pedagog pa ne delim pamet po forumu!!!! Jako mi se ona razume! Kao prvo da ima iole iskistva u svom poslu nebi ti to tako rekla! Iz iskustva znam da su decaci malo lenji sto se govora tice. Recimo, moj brat je jako kasno progovorio, imao je vise od dve godine i veruj mi sada laprda i vise nego sto treba, i kada treba i kada ne trebatije! Ja sam starija od njega punih 7 godina i veruj mi dobro se secam kako je mama mislila da sa njim nesto nije u redu! A ama bas sve je bilo u redu. Tako da zaboravi sta ti je curka rekla! Ti si mama i ti prva vidis ako nesto ne stima! Mame imaju sesto culo za takve stvari!

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 204
30.8.2012 15:23:26   
mtajcica83
Miva ,nasmija me...JOs pocela da mi koluta ocima u sred radnje...joj Boze..Bas sam i ja o tome citala da su djecaci dosta lijeniji od djevojciica(jos crnogorac user posted image )..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu miva)
Direktna veza do poruke: 205
30.8.2012 17:05:45   
Olga75
e , znas sta , zabole me user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 206
30.8.2012 17:09:17   
PoisonEve

IZVORNA PORUKA: mamamikka

U tim radnjama radi premalo ljudi (npr radnja 1500 m2 ukupno 5 ljudi/smeni ) jer gazda traži promet 16000€ mesečno prometa po radniku da bi dao platu 24000din, u suprotnom dobiješ 20% manje za radno vreme 8h dnevno, 13 od 14 dana. E te gazde i njihovo lenjo i glupo rukovodstvo ne daju radnicima da robu lošeg kvaliteta povuku iz prodaje/ vrate dobavljaču/ otpišu i baš a briga sve što taj isti radnik sluša psovke pa i pretnje onih koji su u toj priči oštećeni. Svemu tome su krive innspekcije koje se lako podmićuju. Da ne bude zabune- ne radim u maxiju

Bravo! To i ja kazem za inspekcije. Jooj sto bi ja volela da budem "neko ko se pita", tako bi delila otkaze zbog korupcijeuser posted image
Mada to ce biti moguce samo u nekom paralelnom univerzumu

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 207
2.9.2012 0:19:12   
Anoniman
Diže mi pritisak kad onaj ko za 2 godine ima 80 postova od čega je 70 pljuvanje po ostalim članovima koji aktivno učestvuju i na bilo koji način doprinose ovoj zajednici. Bez obzira da li se slagala ili ne sa mišljenjima, iskustvima i uverenjima drugih mama, neke su mi pomogle savetima, neke iskustvom, neke da shvatim šta ne treba da radim i kako ne želim da mi dete bude a neke su samo izazvale odgovore drugih koje su bile od pomoći da nešto naučim i rešim svoje dileme. Sve te sujetne ili ne, glupe ili ne mame su donele nešto ovoj internet zajednici za razliku od parazita koji su tu samo da uzimaju jer da nemaju koristi ne bi provodile dve godine čitajući beskorisne stvari a da sem negative ništa nisu pružile.

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 208
2.9.2012 0:38:19   
Jagodica*

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Diže mi pritisak kad onaj ko za 2 godine ima 80 postova od čega je 70 pljuvanje po ostalim članovima koji aktivno učestvuju i na bilo koji način doprinose ovoj zajednici.

Jao, Gae, u pravu si. Mislim, sem kad zive svoj zivot. Ipak, nikada forum ne moze da bude zamena za zivot?Pravi zivot? To je ono kad setas sa prijateljima, vezbas, smejes se, povecavas srcani volumen, pritisak ti je momacki od srece i zadovoljstva. U tom slucaju, pa neka pljuju po drugima. Zivot je jedan.
Ali, ako se ne zivi zivot, komuna je najvaznijauser posted image Sto jeste jeste.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 209
2.9.2012 6:52:08   
vukosava
Mozda Jagodica ima ovaj nalog samo da sebi da malo oduska kad se umori od tog svog zivljenja vezanog za setanje, druzenje, vezbu i smejanje. Pa onda malo na red dodje i ovaj forum i kako to fino da kazem, cekaj trazim pravu rec, nije bas prozivanje direktno drugih clanica foruma u negativnom kontekstu koje lici na rec koja se koristi za pravljenje dece ali eto valjda se konta sta je pisac hteo da kaze...

Ali sve je to ok, neke zene obozavaju da zezaju druge. I to im pozitnivno dize pritisak i razbija negativnu energiju. To je veoma zanimljiva pojava na forumu, dakako.

(odgovor članu Jagodica*)
Direktna veza do poruke: 210
2.9.2012 8:28:44   
Jagodica*
Ko?Ja?More biti da je neka druga Jagodicauser posted image Pa ja vas nekoliko toliko volimuser posted image Godinama sam naucila da vas volimuser posted image Ne smem da imenujem da se ostali ne naljuteuser posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 211
2.9.2012 9:05:55   
Anoniman
Prestanite da se nastavljate. Ako prozivate nekoga, imajte hrabrosti pa to uradite sa sve imenom i prezimenom, tj nickom, i rešit to preko pp. Ovo nije uredu, kao i nastavljanje. Ako smatrate da vas je neka članica direktno uvredila ili prekršila pravila foruma, slobodno mi pošaljite pp, a ako vam se samo ne dopada...ne bih da objašnjavam da se svako na ovom forumu nekome ne dopada, naučite da funkcionišete zajedno na RRuser posted image

(odgovor članu Jagodica*)
  Direktna veza do poruke: 212
3.9.2012 9:47:54   
Modessty
ne mogu da pišem sve... samo da se požalim da se osećam sje..no. i nemam pojma kako ću da se izvučem iz svega, tj kako ću da rešim sve te glupe probleme zbog kojih ne mogu ni da spavam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 213
3.9.2012 9:50:29   
Modessty
sad bi samo da se sakrijem negde i plačem... ali ne mogu. Ako krenem neću moći da se zaustavim!
odoh da sresjujem kuću

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 214
3.9.2012 10:12:34   
Anoniman
modessty user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 215
4.9.2012 11:13:25   
PoisonEve
Kako me je iznervirala mama, opetuser posted image
Neumorno zove i zove i zove na telefon dok ja uspavljujem dete koje btw vec nedeljama ne spava nocu. Premorena sam skroz a ona zove bukvalno da zaje*avauser posted image
Sta je bilo? Sto si tako usporena? Pa dobrooo, sad kad je zaspala i ti lezi.
Pa ko ce da spremi rucak, oriba pord i kupatilo koje je ocajno??? Da prostre ves, usisa...??
Ili kad krene da mi daje savete: Ti njoj lepo stavi igracke da se igra a ti sredjuj kucu.
Nasla sam joj posao i jos cimam sve zive da joj nadju vezu, drzavna firma, a ona je odjednom istegla misic i insistirala je od doktora da joj stavi gips a kad je dosla kuci, skinula ga je jer joj je komsinica rekla da to ne valjauser posted image user posted image
I sad ce da joj propadne i more na koje je tata hteo da je vodi, verovatno poslednji pokusaj spasavanja braka.
Ali nju boli dupe, jer voli da se zali kako jadna neeema poisla a vec su joj nudili a njoj se ne radi.
I onda dokona smislja teorije zavere i mene uvlaci u svoje filmove.
Ako ne mozes, neces , ne zelis da mi pomognes to je ok, al nemoj da me maltretiras!

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 216
4.9.2012 11:15:19   
Snelle
Uh PE user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 217
4.9.2012 11:22:03   
jance
PE draga user posted image
samo polako, probaj da se distanciras, ona ima svoj zivot i svoju porodicu, odrasla je zena, moze da donosi sama svoje odluke a i da odgovara za njih. pobrini se prvo za dete, idi i odmori. lepo kazu, posao nije zec, sve ce te to sacekati, a da bi mogla da resavas bubino nespavanje moras ti da budes odmorna koliko je to moguce. buba kad se probudi verovatn ima vreme kad je dovoljno odmorna da se zaigra sama, tada uzmi nesto da uradis i tako u krug....

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 218
4.9.2012 11:43:43   
Anoniman
PE samo ti znas kako ti je. Iako znas sta bi trebala da kazes i da uradis, nekako kad je roditelj u pitanju sve pada u vodu. To je stavrno jedna od tezih stvari u zivotu. videla sam mnogo puta koliko je tesko tu preseci neke stvari i promeniti odnose. Ali, opet je sve na tebi.

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 219
4.9.2012 12:05:28   
PoisonEve
Nije toliko problem u obavljanju kucnih poslova i nespavanju koliko u nepostovanju mene i moje porodice.
Radim na sebi i toliko se trudim da ostanem asertivna u svakom razgovoru sa njom ali na kraju se sve svodi da ili cutim i slusam deklamovanje i moralisanje ili da spustim slusalicu.
Pre neki dan mi je rekla: Ne trebas ti meni nego ja tebiuser posted image
Jer ja nisam zaposlena i trebaju mi njena sredstvauser posted image
Pa zar takav odnos zelis da gradis sa mnom? Da se sve zasniva na koristi? Nije ti stalo do unuke i nase srece?

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 220
4.9.2012 12:08:34   
minavb
I opet Maxi. Kupila rikotu koja je ukiseljena ko carape vojnika na obuci. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 221
4.9.2012 12:11:20   
lesica
PE draga user posted image

A sad ja da se istresem. A toliko sam bila zadovoljna nasim vrticem. Doduse moju L paze i maze(kako i ne bi koliko sam kampovala u vrticu,tako da i decu i unucice vaspitacica maltene poznajem) Ali jedan incident i poverenje se poljulja. Naime,malena nasa drugarica iz srednje grupe je juce uspela da im zbrise posle uzine,na putu od trpezarije do sobe,i to na putu koji bukvalno ima ceo metar.I vaspitacice to primetile nisu,sve dok malenu sva sreca nije pronasla druga mama na vrhu stepenista. Onda ju je zena vratila u sobu,vaspitacica je dete uzela bez reci,bez da kasnije pomene mami. Uglavnom danas se sve sasvim slucajno saznalo,i na kraju igrom slucaja poprima velike razmere. I po svemu sudeci ce doci i do uprave. Ma ja ne mogu da se oporavim od soka . Znam da deca vrlo cesto zbrisu,ali mi nije jasno kako je uspelo da zbrise detence od 1,5 godinu iz grupe gde ih je oko 14-15 i to pored tri vaspitacice.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 222
4.9.2012 12:15:12   
Olga75
uh , Lesice pa to jeste strasno , svasta je moglo da se desi user posted image
PE , sta da ti kazem , ti nju promeniti nemozes ( valjda se tako kaze i pise ) a kako ces da se nosis sa tim ja preporucujem propusrtanje kroz usi , da mama , jeste bas cu tako , stvarno ne znam sta bih bez tebe i tako pa ce joj valjda dosaditi da te prekoreva

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 223
4.9.2012 12:15:57   
PoisonEve
Joj lesice, ja nikako ne volim da cujem tako nestouser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 224
4.9.2012 12:20:02   
minavb
Uzasuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here