|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
20.9.2012 14:12:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Rivana

Ovo me je bas iznerviralo danas, autorku knjige pod hitno u neku ustanovu. Nemam reciuser posted image

Klikni

A ja se svih ovih viceva sećam još iz osnovne škole, tad nije bolo Kreativnog centra al su se isti ovi vicevi pričali, i gori. Ne vidim ja to kao nešto strašno, iskreno...

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 451
20.9.2012 14:15:01   
Jeca*
ovo su sve vicevi iz moje osnovne škole...tako da se nažalost slažem sa gae
mislim, zvuči strašno ovako izvučeno iz konteksta i mislim da smo mi sad zreli pa nam je ovo glupavo, ali ništa nisu suroviji od ostalih viceva

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
20.9.2012 14:18:44   
viking
E, i ja sam to htela da kažem, to su fore stare 30 godina i niko od nas nije davao bebama da sisaju žilete. Ali, Kurir je to user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 453
20.9.2012 14:19:50   
jole82
Ok...kapiram da su to "vicevi" i sama znam dosta morbidnih (i jos gorih od ovih) i prepricavam ih...ali jbt u knjizi za decu, objedinjeno, na jednom mestu, pod izgovorom razvojne psihologijeuser posted image .. Aman ljudi!

Enyoj the silence!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 454
20.9.2012 14:22:00   
lesica
Ma nije nuzno da su to knjige za decu-mislim ja sam svojevremeno celu kolekciju kupila mm-u za rodjendan. Uostalom,svako od nas moze da iskontrolise sta ce detetu kupiti od knjiga.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 455
20.9.2012 14:24:00   
jole82
Istinit dogadjaj kad je moja mama bila klinka...Komsinica stalno grdila mladje dete (sina) da ce ga oprati u ves masini kad se isprlja...i jednog dana starija sestra (7) dok mama nije bila tu mali se ukaljao ispred kuce i devojcica uradila ono sto je majka pricala...nazalost dete nije prezivelo...
Nije bas isti primer, kao ova knjiga, ali opet ako ti mama i tata kupe tu knjigu a ti imas 8 godina...da li ces to da shvatis kako treba?
Ja ne bih volela da moje dete "zeza" neko drugo dete za invaliditetom..
(ovaj tata ocito nije dobro pogledao sadraj knjige)

Enyoj the silence!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 456
20.9.2012 14:24:06   
Anoniman
A bilo bi sve ok, samo da se pravimo da ih nema? Ok da se pričaju al nije ok da se štampaju ne kontam??? Zašto dramiti oko gluposti zar nema dovoljno ozbiljnih problema nego treba Kurir da nas pali glupostima?

(odgovor članu jole82)
  Direktna veza do poruke: 457
20.9.2012 14:24:41   
Jeca*
To je isto tacno. Takodje, naglaseno da je knjiga sa crnohumornim vicevima
Iskreno, meni je strasnije da u tom uzrastu gledaju pink, grand...da se vuku po ulici posle škole i sl. Pre neki dan sam sa Lukom prošla pored osnovne škole..molila sam se Bogu da me ne pita šta su sve ona deca izgovorila. U par minuta smo čuli toliko groznih reči, psovki, tako neki agresivan govor, da je meni vilica pala user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 458
20.9.2012 14:26:23   
branki*
nista,onda sledeca knjiga za decu neka objavi viceve u kojima se spominju k... i p... i j...,posto su im oni jako poznati i rado ih pricajuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 459
20.9.2012 14:27:31   
Anoniman
Izvini, Jole a kakve ste vi viceve u školi pričali? Strogo politički korektne? Ja mislim da nije u redu zezati ni homiseksualce ni rome al ne vidimd a se diže frka okko viceva o pederima i ciganima... Ma mnogo buke ni oko čega...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 460
20.9.2012 14:28:19   
Anoniman
Ja mislim da to uopšte nije knjiga za decu, kao ni ona Slatka mala čedovišta i sl. 

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 461
20.9.2012 14:29:18   
Jeca*
možda već ima, ali mi ne znamo user posted image
ma ja svom detetu nikad ne bih kupila knjigu sa takvim vicevima, stvarno i nije mi jasno što su objavili tako nešto...ali nije mi tragedija. Ko želi nek kupi, ko ne želi ne mora. To je demokratija, pravo izbora

Robin Sharma

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 462
20.9.2012 14:29:48   
lesica
Mene mnogo vise plasi silna "novokomponovana literatura" nego knjige sa crnohumornim vicevima,i sto kaze Jeca ceo sadrzaj televizije. I uostalom zasto se sad pravi senzacija kada su knjige sa pomenutim vicevima prvi put izdate pre 10 a mozda i koju godinu vise.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 463
20.9.2012 14:30:28   
Anoniman
Jeco, potpisujem sve tvoje postove na temu... user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 464
20.9.2012 14:37:40   
jole82
Tash lepo receno...
Eto mogu da kazem da sam to htela reci....
Nije mi bila namera da sirim pricu na grand, psovkepedere, cigane..i ostale politicke ne/korektnosti i sve sto ne valja u nasem drustvu...I daleko od toga da sam ja neka prefinjena...
Samo mislim isto...da nije knjiga za decu...i naravno da je na roditeljima (dokle mogu) da vrse cenzuru, kad takve knjge "za decu" vec postoje...Jer kad su vec "za decu" smatram ih potvrdom i odobravanjem za takvim ponasanjem...
Ne znam...mozda mene to sve drugacije pogadja jer moja najbolja drugarica ima dete sa invaliditetom i znam kroz sta ona prolazi i njen sin...a deca umeju da budu tako surova i inace, a kamo li kad im se ovakav vid ponasanja "odobrava" kroz "edukativne" knjige...
A i valjda sto sam trudna...pa sam oset_ljivija nego inace...
Sve u svemu...samo iznosim svoje misljenje o konkretnoj "knjizi za decu"...ostalo nisam ni komentarisala...a nisam ni rekla da se sa vama ne slazem....Eto...

< Poruku je uredio jole82 -- 20.9.2012 14:38:46 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 465
20.9.2012 16:43:54   
minavb
Da se ja pitam, ja bi proterala autobus ovuda. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 466
20.9.2012 17:05:02   
Snelle
Jole, slažem se sa tobom u svemu. Ni meni ne smeta što je to objavljeno, ako je već "morala" da bude objavljena, ali mi smeta što kažu da su knjige pogodne za razvoj dece. To je sigurno, samo o kakvom razvoju dece mi pričamo? Ako buduća deca neće imati razumevanja za bolesnu decu, onu sa hendikepom....šta mislite da će misliti i kako se ponašati prema Romima, homoseksualcima......kad i njih, nezaobilazno, morate da spomenete?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 467
20.9.2012 17:26:52   
Lu
Ja te "viceve" sa svojih 36 godina ne bi nikome pričala a pogotovo ih ne bi čitala svom djetetu.
Ali, ne gledamo svi istim očima odnosno srcem na svijet oko nas, tako da...svako ima svoje.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 468
21.9.2012 5:45:57   
vukosava
Knjiga je dusu dala za razvoj huligana...

Kad smo kod invaliditeta. cujem danas da jedan kolega ima devojcicu od dve godine koja je slepa. Vidi samo neke senke. Srce malo...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 469
21.9.2012 5:56:13   
vojvodjanka87
nista nisam spavala,besna ko ris,a toliko posla danasuser posted image

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 470
21.9.2012 12:44:18   
MERYEN
Znaci katastrofa besna sam na samu sebe,u tripu sam da nemam sta da obucem za neki rodj.18-ti u elitnom restoranu kod elitnih ljudi ma uzas jedan,sve kombinacije sinoc su propale zahvaljujuci mom stomaku koji ja ne mogu da skinem ovo vise nije normalno sta god da obucen on je u prvom planu a ne jauser posted image user posted image ,bar ovde mogu da istresem svoj bes a sad moram da radim i da povremeno sklapam kombinacije u glvi,mnogo je glupo sve ovo sto sam napisala,nisu to vazne stvari u yivotu ali ponekad zna da bas izludi nemate stomak 26 god.i onda ga imate skoro 5god i ko zna koliko jos dugo.user posted image user posted image

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 471
21.9.2012 14:12:11   
jance
user posted image user posted image
stiglo resenje za socijalnu pomoc - odbijeni smo!
bila da podignem deciji - nema nista na racunu, jer kasni mesec dana, bice teg od oktobra!
a ja odo u Dunav da se bacim, jedna usta za hranjenje manje....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 472
21.9.2012 15:09:12   
mtajcica83
Lilliana zao mi je zbog tvoje sestre...
Dosla sam da pisem svasta, kako sam umorna itd...ali sad necu...Rasplka me ...user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 473
21.9.2012 17:14:16   
red3lilu
Baš sam baksuzna.
Nedelja za nedeljom sve loše za lošim. Prvo mastitis, pa stomačni virus, pa upala materice i jajnika, hemoroidi, bebana dobila grčeve i nemirna iz dana u dan plače... polako pucam po šavovimauser posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 474
21.9.2012 17:17:40   
minavb
Joj ženo, a baš sam se pitala šta je sa tobom. Kako bre upala materice?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

ime za devojcicu
OljaQzm

Koje od ova tri imena vam se najvise svidja? :)

Irena (59%)

Anika (22%)

Manja (19%)

Ukupan broj glasova: 148

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here