nenja22
|
e ja probala ovu varijantu palente a la mtajcica (malo sam nešto izmenila, ali suštinski tako, a i verujem da je to i kod nje proizvoljno kombinovanje :) i kosta bio malko zbunjen prvim zalogajem, al' posle baš super klopao, ponavljaćemo definitivno elem, nama se jelovnik totalno pokarambasio od kad je imao stomačni virus, on dobar deo svog budnog vremena ide po kući i viče njam njam, prvo sam mislila da mu je fora, dok mi se par puta nije i rasplakao kad sam ignorisala i ništa mu ne davala e sad, da mu ne bih grickalice kojekakve trpala, probala sam voće češće, al' po malo, mada to baš i ne pali, izgleda da kad je baš gladan, prosto neće da ga jede, dok ne dobije nešto konkretno. a od danas smo i nazad u jaslice, pa će svakako opet imati neku varijantu duplog ručka, pošto tamo baš rano ručaju i onda mu do uveče moram još nešto konkretno davati... blablabla, evo jelovnika današnjeg za doručak nije hteo hleba putera i šunke (što je malo čudno, nešto od zuba ga zeza, mada više i ne znam šta, izbile su i sve 4ke) pa je dobio 7 corn banana umuljan sa jogurtom, to je bilo oko 8i15h pošto im je u vrtiću ručak između 11i15 i 11i30h, tad je tamo ručao, i to teglicu, jer sam ih zamolila da mu još par dana daju to, a ne redovno sa jelovnika, zbog stomaka. dakle bila čini mi se sa piletinom, povrćem i testeninom, ona hippova. dobio je i jednu ili dve plazme za vreme bivanja u vrtiću kad smo stigli kući, počeo je sa njamnjam, probala da mu dam voćnu kašicu, jok...tako da je oko 16h jeo od našeg ručka, a to je bio dinstani krompir sa jajima i sirom, nije se prevario da gricne malo paprike, samo je gnjavio malo posle toga je opet njamnjamao, probam tad voćnu, slisti je i još bi da je bilo. u stvari, to je bilo već oko 17i30h, kad malo bolje razmislim. večeru nije sačekao, oko 19h je bio totalno gotov, tako da je dobio samo uobičajenih 240ml mleka pred spavanje. sve ovo ću morati nekako da uredim, samo još nemam pojma kako, videćemo