Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 15:07:22
|
|
|
|
red3lilu
|
Ovih dana je pun bisera... Juče kod babe ruča, a deda ga bodri:Ajde miko pojedi sve iz tanjira dok se baba vrati iz dućana, znaš da baba ne voli kad ostane nešto na tanjiru. Na to će Nidžo: Deda, ne treba mi inspektor! Baba kad se vrati ja ću se dogovoriti s njom! Prvi dan u novom vrtiću vaspitačica ga pita: Nikola, pa ti to sisaš prst??! Nidžo: Jao, pa zaboravio sam da sam ja veliki! (i izvadi prst iz usta)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 15:08:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, pa zaboravio sam da sam ja veliki! Tako je Marko velik za sve, ali kada se spomene bacanje dude u đubre, suze krokodilske, tuga, užas, i NEEEE!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 17:40:56
|
|
|
|
lanajelena
|
Dusan prica uglavnom sve nesto razumljivo a nesto ga samo ja razumem to zvuci ovako daj siram hajih(daj da sviram klavir),otu pejem tupe(sta ste pomislili )-hocu da perem zube ,neko-mleko i tako
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.9.2012 11:00:51
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: marince D: mama ko mi kupio ovu nogicu? ja:Niko ti nije kupio,to ti je tata napravio. D:a ko mi kupio djugu nogicu? ja:i nju i j tata napravio D:a jel moj tata majstoj? jeeeste sine,majstor je
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 10:05:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Kaže mi Neša malopre, hajde da se igramo farme, ti složi životinje a ja ću da napravim mašinu za mlevenje mesa I napravimo mi farmu, bez mašine za mlevenje mesa, i postavi on seno i kamenje, kaže, seno je da jedu bebe životinje, a kamenje za odrasle. Pitam kako jedu kamenje, kaže on, pa integralno je
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 10:26:09
|
|
|
|
madre
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 10:47:04
|
|
|
|
Mama.Veki
|
Definitivno moja najomiljena tema
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 11:47:28
|
|
|
|
Ana RR
|
genijalci
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 11:59:21
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana:mama cigare su pune hemihalija
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 12:05:06
|
|
|
|
Jeca*
|
tata: Luka, hajde da piškiš, kakiš, nemoj posle na treningu da tražiš, polazimo za 5min Luka: tata, jesam li trazio prosli put na treningu da piskim ili kakim tata: nisi Luka: e pa onda necu ni sad, u cemu je problem? kupila sam nedavno Luki globus da mu pokazem gde smo mi, gde smo letovali, gde je Amerika (posto to stalno pita) i nikako da zapamti da je to zemaljska kugla pre neki dan ja kazem mm po izlasku iz neke bucne prostorije: joj glava mi je kao globus Luka: mislis kao vanzemaljska kugla?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 12:08:34
|
|
|
|
Ana RR
|
haha, blesa mali!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 12:11:06
|
|
|
|
Jeca*
|
juče sam ja nešto bila nadrndana i ceo dan sam ga nešto kaznjavala i grdila u jednom trenutku on je prisao tati i tiho ga pitao: tata, šta je sa mamom danas?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 12:14:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Njih dvojica imaju vrlo sličan rečnik, a bogami i opažanja
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 12:16:33
|
|
|
|
Jeca*
|
pa i mame su im slicne
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 12:19:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, možda to ima neke veze Evo, malopre je pojeo dva Barnija, ikaže posle toga "Mama, gladan sam, daj mi nešto sad zapravo da jedem" Ja ga pitam ar nije sad pojeo dva barnija, kaže, nisi valjda mislila od toga da se najedem
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 12:20:11
|
|
|
|
Jeca*
|
hahaha...eeeeej stvarno su isti...hahaha
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 12:23:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao, kako je vama zanimljivo
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 12:27:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidiš šta te čeka
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 12:30:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Da a sve mi se čini da će to biti jedna pričalica pošto već sada usta ne zatvara samo što ga niko ne razume
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 15:02:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* juče sam ja nešto bila nadrndana i ceo dan sam ga nešto kaznjavala i grdila u jednom trenutku on je prisao tati i tiho ga pitao: tata, šta je sa mamom danas? ajoj
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.9.2012 15:29:45
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ja se maloprije tusirala...i cujem svrca kako se dere ispred vrata, svadja se na nekom svom jeziku, vice ,urla,lupa mi na vrata i kaze odjednom ade pogugi(ajde pozuri)...Ali meni je to preslatko zvucalo jer je bas dozivao i to ono kao ljutito... ... A kad sam ljuta na njega...i kad krenem da ga vicem obicno se raskezi, umili i razvuce maaamiiii
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.9.2012 17:03:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Znate onu igru kad deca igraju u krug oko stolica, pa kad stane muzika, sednu i ko nema stolicu ispada... E Mićko juče bio na rođendanu i prvi put igrao ovu igru i skonta on o čemu se radi, ali pošto je najmlađi uvek ostane bez taburea. I kad je sledeći put muzika stala, a on doneo jedan tabure sa strane i seo sa ostalom decom
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.9.2012 17:05:22
|
|
|
|
jole82
|
Hahaha koji car.... Micko Micko Micko
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.9.2012 20:09:38
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: n i n a I kad je sledeći put muzika stala, a on doneo jedan tabure sa strane i seo sa ostalom decom Pametnica
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.9.2012 12:27:50
|
|
|
|
Jeca*
|
tata-Luka, kako razlikuješ svoje drugare blizance, u vrticu? Luka-Boze tata, kako kako? Pa jedan je Aleksandar, drugi Marko
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?