Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.8.2012 12:48:59
|
|
|
|
Modessty
|
hvala Ognjenka. ja i ne mogu sve da zapamtim što od njega čujem.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.8.2012 21:47:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi: šta ćeš sve dati bebi kad se rodi? M: mjeko, dudu, pejenu...Ime Mi: kako ti je ime? M: Mihaj'o Mi: A prezime? M: Popovic Mi: A kako te drugi zovu? M: Stani Miki!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 7:58:28
|
|
|
|
jovana13
|
igraju se pre par dana Janja (2,5g) i mm zmurke u kuci. Ona se sakrila ispod stocica za kompjuter, a mm je trazi. Ode on u kuhinju i kaze, Evo je Janja sakrila se u kuhinju, a ona izadje i pocne da se dere Nisam u kuhinju!!!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 8:24:12
|
|
|
|
marince1
|
Stani Miki
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 8:27:53
|
|
|
|
Modessty
|
jovana i moj Danilo to radi. Sakrije se negde i mi ga kao tražimo. Njemu dosati i onda trči za nama i viče:"Evooo meee! Tu saaaam!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 8:32:12
|
|
|
|
jovana13
|
mod, znaci da mozemo da budemo prije
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 8:33:07
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 mod, znaci da mozemo da budemo prije
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 10:20:15
|
|
|
|
Modessty
|
D: tata, bio sam na bazenu T: I šta si tamo radio? D: Plivao sam sa gumom. I igjao sam loptu. T:Baš ti je bilo lepo! D:Jeste. A onda sam zajonio i uplašio sam se T:I šta se onda desilo? D:Mama me je spasila! Ja mnogo volim moju mamu Dedaaa, dodjiiii, digo se sistem!!! Evo jadi intejnet!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:09:25
|
|
|
|
purplish
|
Hehehehe djeca su genijalci, obozavam slusati njihova razmisljanja i shvatanja svijeta... Moja L. vec sada sa 3 god. pokazuje filozofske sklonosti pa evo kako je mami objasnila ko to ide u zatvor. Prije neke 3 sedmice sam bila sa kumom i L u parku, pa smo kasnije sjele na kaficu. I L. je naravno bilo dosadno, pa se dosjetila da mi uzme novcanik iz torbe posto se voli "igrati" sa maminim karitcama. I kada sam to primjetila kazem ja njoj- L. sada cu pozvati cika policajca i reci cu mu da te odvede u zatvor L: Necu ici u zatvor, dacu mu pare. Ja: Nece ti pare pomoci. Kada ukrades nesto, ides u zatvor. L: Ali mama, kada imas para ne ides u zatvor, a kada nemas para ides u zatvor.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:13:54
|
|
|
|
Modessty
|
pametnica mala pitam ja Danila kako spavaju u vrtiću. Kaže legnu na krevet i pokriju se čaršavom i smeju dok se ne uspavaju. I šta radite kad se probudite, pitam ja. A on će sav ozbiljan: "Mama mi se svi pjobudimo i onda plačemo za naše mame"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:18:28
|
|
|
|
purplish
|
...joj oni i vrtic. Sve su to glumci mali, vidis kako znaju sta i u kojem momentu reci .
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:22:34
|
|
|
|
Modessty
|
Ma opasni su. Samo nas iznenadjuje nekim izjavama, pa se posle pitamo otkud mu to! Reko mi je neki dan da se mnogo stidi od devojčica u vrtiću
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:29:44
|
|
|
|
marince1
|
D: mama ko mi kupio ovu nogicu? ja:Niko ti nije kupio,to ti je tata napravio. D:a ko mi kupio djugu nogicu? ja:i nju i j tata napravio D:a jel moj tata majstoj? jeeeste sine,majstor je
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:31:48
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:33:29
|
|
|
|
MicinaMama
|
marince hahahhaha.... Moja Mica se naguzila i napinje se...ja je gledam sta ce da uradi,kaze ona: oooooo useraja se!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:37:25
|
|
|
|
Modessty
|
E sad me podseti.. Neki dan sedi Danilo na šolji posle spavanja i plače što se pače podiglo i neće da se spusti dole
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:40:18
|
|
|
|
Jeca*
|
sad si ti mene podsetila. Kaki Luka pre neki dan i naravno izbacio me je iz kupatila (to uvek uradi, pa me pozove da mu obrisem guzu) i viče iz kupatila: mamaaaaaa kakiooooo ija ija oooo
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:44:04
|
|
|
|
Modessty
|
i mene Danilo često izbaci i kaže zvaće me kad završi. Ali zato izveštava šta se dešava Mama, piducnuo sam! Peva guzaaaaa..... bućnulo gonceee...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:47:24
|
|
|
|
Jeca*
|
isto a kupila sam mu i zalepila na zid ono sto se prsne (onaj mali kinez sa reklame)...sineee juce mi muka bilo kad sam usla u toalet, prsnuo dvaputa, a ono miriseeeeeee...ali gadi se na miris kake
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:48:16
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:51:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Luka je jutros seo da kaki, i zove me... ispiškio je napolje, i popišao trenerku, i sedi na WC i plače.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:52:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Mi: kako ti je ime? M: Mihaj'o Mi: A prezime? M: Popovic Mi: A kako te drugi zovu? M: Stani Miki!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:52:02
|
|
|
|
Jeca*
|
pa nemoguce da mu je prvi put
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:52:28
|
|
|
|
Jeca*
|
nina
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:52:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* pa nemoguce da mu je prvi put Nije, i svaki put se skenja, jer obično gurne pišu dole, al po nekada se eto desi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?