Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.8.2012 12:48:59
|
|
|
|
Modessty
|
hvala Ognjenka. ja i ne mogu sve da zapamtim što od njega čujem.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.8.2012 21:47:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi: šta ćeš sve dati bebi kad se rodi? M: mjeko, dudu, pejenu...Ime Mi: kako ti je ime? M: Mihaj'o Mi: A prezime? M: Popovic Mi: A kako te drugi zovu? M: Stani Miki!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 7:58:28
|
|
|
|
jovana13
|
igraju se pre par dana Janja (2,5g) i mm zmurke u kuci. Ona se sakrila ispod stocica za kompjuter, a mm je trazi. Ode on u kuhinju i kaze, Evo je Janja sakrila se u kuhinju, a ona izadje i pocne da se dere Nisam u kuhinju!!!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 8:24:12
|
|
|
|
marince1
|
Stani Miki
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 8:27:53
|
|
|
|
Modessty
|
jovana i moj Danilo to radi. Sakrije se negde i mi ga kao tražimo. Njemu dosati i onda trči za nama i viče:"Evooo meee! Tu saaaam!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 8:32:12
|
|
|
|
jovana13
|
mod, znaci da mozemo da budemo prije
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 8:33:07
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 mod, znaci da mozemo da budemo prije
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.8.2012 10:20:15
|
|
|
|
Modessty
|
D: tata, bio sam na bazenu T: I šta si tamo radio? D: Plivao sam sa gumom. I igjao sam loptu. T:Baš ti je bilo lepo! D:Jeste. A onda sam zajonio i uplašio sam se T:I šta se onda desilo? D:Mama me je spasila! Ja mnogo volim moju mamu Dedaaa, dodjiiii, digo se sistem!!! Evo jadi intejnet!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:09:25
|
|
|
|
purplish
|
Hehehehe djeca su genijalci, obozavam slusati njihova razmisljanja i shvatanja svijeta... Moja L. vec sada sa 3 god. pokazuje filozofske sklonosti pa evo kako je mami objasnila ko to ide u zatvor. Prije neke 3 sedmice sam bila sa kumom i L u parku, pa smo kasnije sjele na kaficu. I L. je naravno bilo dosadno, pa se dosjetila da mi uzme novcanik iz torbe posto se voli "igrati" sa maminim karitcama. I kada sam to primjetila kazem ja njoj- L. sada cu pozvati cika policajca i reci cu mu da te odvede u zatvor L: Necu ici u zatvor, dacu mu pare. Ja: Nece ti pare pomoci. Kada ukrades nesto, ides u zatvor. L: Ali mama, kada imas para ne ides u zatvor, a kada nemas para ides u zatvor.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:13:54
|
|
|
|
Modessty
|
pametnica mala pitam ja Danila kako spavaju u vrtiću. Kaže legnu na krevet i pokriju se čaršavom i smeju dok se ne uspavaju. I šta radite kad se probudite, pitam ja. A on će sav ozbiljan: "Mama mi se svi pjobudimo i onda plačemo za naše mame"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:18:28
|
|
|
|
purplish
|
...joj oni i vrtic. Sve su to glumci mali, vidis kako znaju sta i u kojem momentu reci .
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:22:34
|
|
|
|
Modessty
|
Ma opasni su. Samo nas iznenadjuje nekim izjavama, pa se posle pitamo otkud mu to! Reko mi je neki dan da se mnogo stidi od devojčica u vrtiću
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:29:44
|
|
|
|
marince1
|
D: mama ko mi kupio ovu nogicu? ja:Niko ti nije kupio,to ti je tata napravio. D:a ko mi kupio djugu nogicu? ja:i nju i j tata napravio D:a jel moj tata majstoj? jeeeste sine,majstor je
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:31:48
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:33:29
|
|
|
|
MicinaMama
|
marince hahahhaha.... Moja Mica se naguzila i napinje se...ja je gledam sta ce da uradi,kaze ona: oooooo useraja se!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:37:25
|
|
|
|
Modessty
|
E sad me podseti.. Neki dan sedi Danilo na šolji posle spavanja i plače što se pače podiglo i neće da se spusti dole
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:40:18
|
|
|
|
Jeca*
|
sad si ti mene podsetila. Kaki Luka pre neki dan i naravno izbacio me je iz kupatila (to uvek uradi, pa me pozove da mu obrisem guzu) i viče iz kupatila: mamaaaaaa kakiooooo ija ija oooo
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:44:04
|
|
|
|
Modessty
|
i mene Danilo često izbaci i kaže zvaće me kad završi. Ali zato izveštava šta se dešava Mama, piducnuo sam! Peva guzaaaaa..... bućnulo gonceee...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:47:24
|
|
|
|
Jeca*
|
isto a kupila sam mu i zalepila na zid ono sto se prsne (onaj mali kinez sa reklame)...sineee juce mi muka bilo kad sam usla u toalet, prsnuo dvaputa, a ono miriseeeeeee...ali gadi se na miris kake
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:48:16
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:51:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Luka je jutros seo da kaki, i zove me... ispiškio je napolje, i popišao trenerku, i sedi na WC i plače.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:52:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Mi: kako ti je ime? M: Mihaj'o Mi: A prezime? M: Popovic Mi: A kako te drugi zovu? M: Stani Miki!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:52:02
|
|
|
|
Jeca*
|
pa nemoguce da mu je prvi put
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:52:28
|
|
|
|
Jeca*
|
nina
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2012 13:52:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* pa nemoguce da mu je prvi put Nije, i svaki put se skenja, jer obično gurne pišu dole, al po nekada se eto desi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?