|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
12.9.2012 23:07:46   
Yula
Wooow, da sam sutra ( JUCE - ispravka user posted image ) umrla ne bih znala da zaista postoji sta sto moze da regulise potrebu za slatkisima. Hvala Gae i Isidora!

< Poruku je uredio Yula -- 12.9.2012 23:21:22 >

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 726
12.9.2012 23:10:08   
Anoniman
Ako sutra umreš - znaćeš, ali da si umrla juče... user posted image user posted image user posted image
Opet spavaš za kompom! user posted image

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 727
12.9.2012 23:15:55   
Anoniman
Ja pijem ovaj KLIK. Do sad sam ga pila dva puta dnevno, posle doručka i posle večere a od juče jednom, posle ručka. Prepisali su mi ga u okviru hrono ishrane uz obrazloženje da mi je loša ishranjenost ćelije id a mi se zato traži slatko i da bi hrom to trebalo da reguliše. Zaista jeste. Pored hroma pije sylimarin za čišćenje jetre, omega3 masne kiseline i sojin lecitin, ova poslednja dva od istog proizvođača kao i hrom. Nisam se udubljivala zašto, šta je dr rekla ja pijem i dok vidim rezultate ne pitam zašto.

< Poruku je uredio gae_gr -- 12.9.2012 23:17:39 >

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 728
12.9.2012 23:19:16   
Yula
IZVORNA PORUKA: Tash

Ako sutra umreš - znaćeš, ali da si umrla juče... user posted image user posted image user posted image
Opet spavaš za kompom! user posted image

Daaaaaaaaaaaaa, hahahhahahhaha

Juce, juceeeeee! user posted image user posted image user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 729
12.9.2012 23:21:06   
Anoniman
Koliko košta ovaj hrom? Oko 1000din?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 730
12.9.2012 23:22:36   
Anoniman
Ne znam ja uvek sve kupujem na gomilu pa nisam sigurna koliko je šta.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 731
12.9.2012 23:23:02   
Yula
Joj, Tasho, ne pitaj za cenu, da ne upadne neko pa da te ispostrojava kako ne stedis na uloscima a hoces da zakidas na hromu!

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 732
12.9.2012 23:23:21   
Anoniman
Hvala user posted image
Ju, Yula, kakvi crni ulošci? user posted image

< Poruku je uredio Tash -- 12.9.2012 23:24:04 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 733
12.9.2012 23:26:36   
Anoniman
Gae, ne radi link na patofnama! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 734
12.9.2012 23:27:19   
Yula
Joj, necu da offujem ovu divnu i nadasve korisnu temu! Nisam imala pojma da uopste postoji, polala sam linkove drugaricama da je iscitaju i izvuku sta korisno za njih.

A ja iscekujem odgovor i od Mine, ako se resi da procita moj post jer je dugacak, hehe.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 735
13.9.2012 8:23:45   
minavb
Celeste, zao mi je sto nisi zadovoljba odgovorom, ali o ishrani po krvnim grupama ja nemam sta da kazem.
Miva, rano je za kravlje. Uzmi adaptirano.
Yulka, pisem sa telefona pa ne mogu lepo i precizno da pisem o insulinskim receptorima, zelji za slatkisima i hromu. To i gg treba da procita posto joj izgleda nisu precizno pojasnili o cemu je rec i u cemu je trik. Cim mi stigne racunar iz servisa, ili kad odem na posao ako racunar do tada ne stirne, ja cu vam lepo opisati ono sto muci skoro svaku zenu, i neke muskarce.
Ja hrom preporucujem jao antianemijski faktor, ali je neizostavan u redukcionim dijetama. Ima ga u jecmu, pa preporucujem i jecmene pahuljice ko moze da ih jede.
Tash, sumeci suplementi nisu narocito korisni. Progutaj tableticu.
Yulo, napisi kako se inace hranis.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 736
13.9.2012 8:26:51   
minavb
I izvinjavam se sto sam nepismena, ali na telegonu redovno masim slova. Zato i je mogu sad da vam pisem detaljno, nije mi pregledno kad mi ode tok misli i ispadnem nepismena.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 737
13.9.2012 8:34:43   
NadaR
Ja ne mogu kafu bez šećera , nema šanse .Potrebno mi je samo pola kockice da ubije onu gorčinu . Neko mi je predložio zaslađivač . Mina?

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 738
13.9.2012 8:49:38   
minavb
Ja predlazem steviu, prirodni zasladjivac. Na trzistu je ima u visu tabletica, tecnosti ili praha, i nije stetna kao vestacki zasladjivaci.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 739
13.9.2012 8:51:50   
NadaR
Hvala draga . Gdje da tražim? U apoteci ?

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 740
13.9.2012 9:08:05   
minavb
Bolje opremljenim prodavnicama zdrave hrane.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 741
13.9.2012 11:20:41   
Anoniman
Yulka, pisem sa telefona pa ne mogu lepo i precizno da pisem o insulinskim receptorima, zelji za slatkisima i hromu. To i gg treba da procita posto joj izgleda nisu precizno pojasnili o cemu je rec i u cemu je trik. Cim mi stigne racunar iz servisa, ili kad odem na posao ako racunar do tada ne stirne, ja cu vam lepo opisati ono sto muci skoro svaku zenu, i neke muskarce.

E, jedva čekam.
A zašto ga ti kombinuješ sa selenom?
Šta mi preporučuješ da probam?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 742
13.9.2012 12:26:19   
minavb
Zato stimo sam kupila taj suplement- selen i hrom zajedno. Selen je odlican antioksidans pa je to ok kombinacija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 743
13.9.2012 17:41:56   
Figaro88
Vidim da si pisala da Vanji dajes puding,ja sam izbegavala da ga dajem Andrei zato sto sam mislila da bas i nije dobaruser posted image A ona voli da ga jede,pa me zanima koji je onda zdraviji-onaj kupovni ili onaj iz kesice?

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 744
13.9.2012 21:40:18   
minavb
Ja sam Vanji davala ono sto je hteo da jede, a campina puding je taman kalorican za one koji malo jedu. Cak ima i maltodekstrina u sebi. Za bebe ima finih i kvalitetnih pudinga i ja bih uvek pre kupila taj nego obe u prahu zbog boja i aroma.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 745
13.9.2012 22:26:48   
Tea2
Secam se kada je ova tema otvorena,vidim sada ima 30 strana!Svaka cast,Minavb!Treba imati znanja i strpljenja da nas trpis!!!Sta mislis o Nutrilansu?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 746
14.9.2012 0:07:33   
minavb
Vrlo korisna mesavina, mada mi iskreno nikad ne bi palo na pamet da jedem ili preporucim.ovako jesto. Volim ovsenu kasu a prema ostalim sam ravnodusna, pa potpuno zaboravim da ovako korisne stvari postoje. Ako si razmisljala da ga uvrstis u ishranu, samo napred, ali moras jos neke stvari da menjas jer sam Nutrilans nece mnogo da ucini.
Molim zene da me podsete u ponedeljak za tekstove i sve sto smo se dogovarale. Sutra idem na put, pa kad se vratim da nastavimo gde smo stali.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 747
14.9.2012 14:04:12   
cicimummy
Lepa tema,interesuje me samo cime se Mina bavi ? Da li joj je ishrana struka,pa se saveti prihvataju ili eto cisto hobi?

Darko i Petar moji decaci <3

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 748
14.9.2012 14:11:11   
branki*
uz tendenciju da budem drveni advokat-da,mina je nutricionista,dakle ishrana joj je strukauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu cicimummy)
Direktna veza do poruke: 749
14.9.2012 15:42:56   
minavb

IZVORNA PORUKA: cicimummy

Lepa tema,interesuje me samo cime se Mina bavi ? Da li joj je ishrana struka,pa se saveti prihvataju ili eto cisto hobi?

Nutiricionizam i dijetetika su prilicno kompleksne oblasti i ne mogu biti hobi.user posted image

(odgovor članu cicimummy)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here