|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
13.9.2012 11:44:54   
Anoniman
Petra je pocela opet da place , kazu da je to normalno jer nije isla cele nedelje nego je bila kuci sa mnom i bebom ..
Ne brine me to znam da ce prociuser posted image Ima divne dve vaspitacice , i primetila sam da je za dva meseca koliko ide uspela sama da jede , pije , skine sorc, gace a od skoro i majcu sama , da se obuje , da se popne na wc solju , sama obrise i sidje , jednostavno se osamostalila a da ja nisam insistirala na bilo cemu od toga .. Ona je sama krenula da radi sve to u vrticu , cim sam primetila da zeli i ja sam je ohrabrila , i ako pogresi , obuje se naopako ili obuce gacice naopako nema veze , ostavim je da potvrdim taj uspeh user posted image E to volim kod vrtica i zato smatram da deca treba da budu sa vrsnjacima , jer sa njima sve lakse savladaju i mnogo vise nego sto mi i ocekujemo od njih user posted image
Inace , treba da odnesemo fascikle gde ce pakovati njihove radove tokom godine pa cemo moci da vidimo razvoj , tu ce sve cuvati , najavili su pozorista i tako , pricali o tome kako se druze sa drugim grupama u vrticu , to mi je posebno slatko user posted image
Ima ih 16 u grupi . Eto , nisam puno citala unazad , nadam se da adaptacije teku u najboljem redu kod vas user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1876
13.9.2012 11:53:02   
Jeca*
kod nas je pravilo da samo vrticku decu izvode napolje. Objasnili su mi da im je zabranjeno da izvode grupe iz jaslica. Tako da se i Luka do trece godine igrao na terasi, a tek od vrtica se igraju u dvoristu. I  meni je to bolje nego da brinem da se ne razbije na betonu user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1877
13.9.2012 11:54:37   
Anoniman
I Petra ide samo na terasu , napolju ima ljuljaski sto znaci da bih ja volela da do skole ide na terasu ali ko me pita user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1878
13.9.2012 12:04:17   
Lu
Mod, a zašto ne pitaš tete šta su danas radili u vrtiću?
Ja recimo pitam sve što me zanima i zaista su za pohvalu, sve mi lijepo objasneuser posted image
Čak sam išla u krajnost da pitam kuharicu za recepte, mada ona kaže nemojte to praviti kod kuće nema šanse da bude kao ovdjeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1879
13.9.2012 12:04:33   
Jeca*
user posted image user posted image user posted image
ribizla user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1880
13.9.2012 12:05:27   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ja recimo pitam sve što me zanima i zaista su za pohvalu, sve mi lijepo objasneuser posted image
Čak sam išla u krajnost da pitam kuharicu za recepte, mada ona kaže nemojte to praviti kod kuće nema šanse da bude kao ovdjeuser posted image

ja cu poludeti ako moj sin jos jednom pomene krompir paprikaš, pošto stalno traži (čak i kad odemo u restoran) a nijedan nije onako dobar kao u vrtiću..ni bakin, ni mamin, ni restoranski, ni u turskoj..user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1881
13.9.2012 12:06:12   
Modessty
Danilo se svuda penje sam i znam da neće da padne. Ali isto tako znam da se deca ćuškaju i gurkaju, pa je bolje sprečiti nego lečiti. Samo bi mogli da ih izvode tamo gde je travica ili pesak. Ne moraju na tobogan ili ljuljaške.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1882
13.9.2012 12:07:53   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Lu RR

joooj luu!!! user posted image samo još treba da skupljam recepte iz vrtića user posted image

Kod nas bude takva gužva da jedva stignem da je pitam da li je jeo. A i deca koja ostaju se uznemire pa ne volim da davim

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1883
13.9.2012 12:09:48   
Anoniman
Onaj moj Milan i dalje plače. Kad ga ostavim on kuka kako hoće kod mame. Ovo je već druga nedelja, on i dalje nije raspoložen za ostajanje.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1884
13.9.2012 12:12:08   
Lu
Dobro, ne moraš da pitaš za recepte JOŠ, mada uskoro ćeš, polakouser posted image
Ali stvarno pitaj onako usput "šta ste danas  radili?", mene bi znatiželja do sada ubila user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1885
13.9.2012 12:14:29   
Jeca*
mene je luka pre neki dan pitao "zašto danas nisi popričala sa vaspitačicom"? naviklo dete da je stalno ugnjavim pitanjima user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1886
13.9.2012 12:18:44   
Modessty
Zille ne odustaj! Mi imamo jednog Djordja u grupici koji ima 3 godine i plakao je pune 4 nedelje svaki dan. Sad se lagano navikao i ne plače više dok je u vrtiću. Plače dok idu ka vrtiću, ali kad udje u sobu krene odmah da se igra sa drugom decom. Ja se njegovoj mami divim kako izdržava toliko kukanje! Ja odlepila za dve nedelje plakanja user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1887
13.9.2012 13:27:01   
oxy7
I ja bih odlijepila, Mod, sigurno. Moje dijete jutros ustalo i samo se počelo oblačiti za vrtić, jer ga čeka "dlug Petaj i dlugalica Djuldja". Ja ostala u šoku. Počeo je i da ljubi vaspitačicu kad ulazi u učionicu.

Kad vidim koliko je djece kod vas u grupama, umrem od ljubomore. Kod nas 42 komada!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1888
13.9.2012 13:28:55   
cani
Ja kad god pitam koliko je dece u grupi ,one mi kazu puuuno.A vidim samo po njih 4-5 unutra,a sin mi je u najmladoj jaslenoj grupi.I bas me nervira sto nece da nam kazu,ko da je to vojna tajna.user posted image

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 1889
13.9.2012 13:39:45   
anajid
Anajid a da li Danilova grupica (kod vaspitača su, nisu jasle) crtaju, boje.... ili nemam pojma radi nešto pd toga što rade stariji - uče o godišnjim dobima, voću i povrću, životinjama....prave nešto od kolaž papira.. imaju neke radne listove (znam da to imaju starije grupe)

Tvoj Danilo je koliko sam skontala u istoj uzrasnoj grupi kao i moj Anrija.

Da,mi crtamo,otiskujemo,bojimo.Sve to iziskuje individualni rad koji je,opet ponavljam,tesko postici sa puno dece.Radne listove ne,to ide kasnije u vecim grupama.Ucimo o zivotinjama,zanimanjima,porodici najvise jer im je to centar sveta(mislim za taj uzrast).Kocke,drvene,lego,konstruktorske,igre na saobracajnom tepihu,igre uloga(kuhinja,lutke....).

Razvoj govora-price,bajke koje su "laganog" karaktera,bez vukaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1890
13.9.2012 14:38:59   
oxy7
Anajid, jesam offtopic, ali sad sam vidjela u anketi da čekaš blizance i oduševila sam se izborom imena. Ja sam starijem dala ime Aleksa, to mi je omiljeno, druga varijanta je bila Andrija, a za drugog mm nije htio da prihvati moj predlog da bude Damjan. Morala sam da mu dozvolim da jednom on da ime, pa imamo Pavla.

E sad da se vratim na temu, mm mi je rekao da su ispred učionice zalijepili plan i program rada, pa moram otići da pogledam. Znam sigurno da crtaju, vidim mu po rukama kad dodje kućiuser posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1891
13.9.2012 14:43:06   
anajid
Oxy7user posted image meni su isto sva ta imena lepa,ali ne mogu da se odlucim.Evo anketa pokazuje da ce izgleda biti Andrija,Aleksa i David.

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 1892
13.9.2012 14:56:21   
jovicaa
danas sam i ja isla po njega, i jako sam zadovoljna vaspitacicom, sve mi se vise svidja ta zena, nadam se samo da ga ne zatvara vise u krevetacuser posted image
od sledece nedelje cu videti sa njom da malo smanje dudu, posto je stalno sa njom u ustima tamo.
kaze da je dobar, sve jede, spava, raspolozen je. jedino se strasno ljuti kada mu ne da da se pentra svuda i kaze da je jako tvrdoglav, sto vec i sami znamo, da je jako uporan...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1893
13.9.2012 15:04:50   
oxy7
Jovice, bravo! Vidim ja da svi mališani napreduju u adaptaciji, sjajni su oni, samo im treba malo vremena.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1894
13.9.2012 16:05:05   
bojanica7
superiska, jovice user posted image

anajid, cestitam i jauser posted image

mi ipak nismo otisli danas. zacepljen joj je nos skroz pa kontam bolje da je prodje

Panta rei

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 1895
13.9.2012 18:10:42   
jovicaa
i mi od danas imamo neke providne curece slinice... videcemo kako ce dalje da se odvija

don't shit where you eat :))

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1896
13.9.2012 19:44:36   
Anoniman
Dan deveti, bila je na spavanju, kazu da je malo spavala, da su je nunale, i na to sve rekose "pa mala je" user posted image pa i ja znaaaam da je maalaaa user posted image Mozda sutra ostane duze, od ponedeljka ce mm biti dezuran

A sto se slina tice, Neda je slinava od prosle nedelje, ali vodim je, ne kaslje, jede, raspolozena, a i ne prekida mi se adaptacija bez potrebe, inace jedan dan su svi bili slinavi, svih 12,13 koliko ih ima. Tako to ide, to ti je vrtic i deo adaptacije user posted image A o kasnije da ne govorimo, no sve to dodje i prodje, gledam Tamaru, predskolac,a nema toga sto nije fasovala u vrticu

< Poruku je uredio Zenetina -- 13.9.2012 19:45:46 >

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1897
14.9.2012 9:57:03   
sanji
Danas opet do jedanaest a od ponedeljka ćemo kao probati da ostanemo na ručku! A one su već počele da se raduju vrtiću i da me zovu same ujutru da se obujemo da idemo u školicu. Danima već ne plaču, same idu u sobicu, mašu mi, šalju poljupce i viču ćao mama!Videćemo sledeće nedelje kako će proći ručak i spavanjac a za sad sam prezadovoljna!

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1898
14.9.2012 10:24:45   
lanajelena
Ja sam zadovoljna L sam dovela samo do vrata ona ode sa vaspitacicom gore a D sad vec pokazuje neke znakove da voli da ide iako vice da nece u vrtic,ne place uopste,jede tu i tamo,spava i kad dodjem po njega nema vise onog plakanja kad me vidi nego mi trci u zagrljaj user posted image

< Poruku je uredio lanajelena -- 14.9.2012 10:25:12 >

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 1899
14.9.2012 10:59:08   
Batistuta86
Zdravo svima. Imam samo jedno pitanje. Imamo sina od 3,5 god koji iam hronicni bronhitis, skoro kad god nesto pokupi zavrsi se sa inhaliranjem. Mislili smo da ga bar sacuvamo koliko mozemo od virusa, pa trazimo vrtic sa sto manje dece u grupi, idealno bi nam bilo da ih dolazi 15ak ili manje. Mi smo konkretno na Novom Bg-u ali nije nam uopste problem ni da ga vodimo do centra, Savkog Venca, Zvezdare, Vracara... Ako neko ide u vrtic sa tako manjim grupama ili zna za neki puno bi nam pomogao.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here