nenja22
|
nego, sad mi je sveže, a obično to zaboravim da priupitam, da vidim da li ima takvih isto. ne znam gde bih nego u temu ishrane, mada se tiče izbacivanja restlova iste, je l' te...dakle kakenje. kosta i dalje bar dva, a češće i više puta dnevno. i prilično često mu se dešava da šta je juče jeo, sutradan praktično komadića toga ima u kaki, recimo, upadljivo baš, sinoć je jeo kuvani kukuruz, a jutros sve zrnca kroz kaku. mislim, mene to uglavnom ne alarmira, jer rekoh, to mu je prilično uobičajeno, plus on sasvim očito skroz ok napreduje i sve to lepo oko razvoja, dakle kapiram, dobija dovoljno hranljivih sastojka iz hrane koju pojede. ali eto, zanimaju me sličnsti (ili razlike) po tom pitanju kod vaše dece? e i da, zaboravih malopre, ovo opet verovatno ja ispranog mozga od strane kume, ali moram da se osvrnem na grickanje kikirikija kad su u pitanju malci sa malo zuba i ne još uvek baš istreniranji po pitanju žvakanja, dakle ubrajam i svog zubatog. elem, opasnost od aspiriranja baš velika! sve to tako sitno, lagano kad se umnoži, tipa orasi, lešnici, bademi pa i susam i tome slično, jaaako lako kod malih završi u disajnom traktu umesto onom za varenje i onda belaja ni od čega. ja stvarno nisam paničar, ali eto, to mi je nešto što zamišljam baš ružne slike, pa ću svakako izbegavati da dajem još neko vreme. a jest' da nisam ličo upitana, ali računam da je palačinka od tikvica, nešto slično onoj sa jabukama, dakle u malo gušće testo za palačinke narendana tikvica i prženo na teflonu, ja bar to tako pravim.