|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
24.7.2012 10:03:33   
Anoniman
ribizla user posted image

lesice user posted image samo hrabro.

Nas ceka sve to u septembru a jos smo manji user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1301
24.7.2012 10:06:08   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: LillyT

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

i mnogo je bolje da deca imaju u početku takve reakcije nego da ih nemaju, pa dobiju zakasnele (nakon dve-tri nedelje) - to je po pravilu mnogo gora varijanta.
Duše male user posted image

Lara je dobila zakasnelu reakciju nakon 9 meseci user posted image

Stigla nova deca, verovatno se tada nešto promenilo, pa mi je neko vreme baš plakala i zvala mama, mama. To je trajalo neko vreme, ali je prošlo. Kada vidi njenu omiljenu vaspitačicu, otrči kod nje, a ja se sva ozarim. Sledeće godine u junu prelazi u vrtić, tada menja i sobu i vaspitačice, kontam da će biti napeto, sama da opet ne bude privikavanje, jer ne znam ko će da je čuva.

Biće to super, naročito ako ostaje u istoj zgradi. No worries user posted image Andrej je menjao ceo vrtić, pa sam ja prezadovoljna kako je prošlo. Još se ujutru zaplače, ne uvek, ali sam ja prezadovoljna.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1302
26.7.2012 12:20:27   
ivaj
Mi smo adaptaciju pregurali bez ikakvih problemauser posted image
Plakala prvih par dana i sad mi vec mase i salje poljupce kad ostaje.Super osecajuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1303
26.7.2012 12:21:40   
Anoniman
Ivaj bas super , Petra jos uvek malo place kad je ostavljam ali posle ne pravi puno scena , tek ponekad me trazi , a ostaje do 15h

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 1304
26.7.2012 12:32:42   
ivaj
To ne mora biti strasno.Jedan dan ostavim Jecu ona se zacenila,krenem kuci i shvatim da sam zaboravila kljuc u njenom rancu.Vratim se u vrtic,ona sedi na stolicici,vaspitacica joj obuva patofne i razgovarajuuser posted image

Izgleda da je stvarno nekad nama teze nego njima.Hocu da kazem vise mi izdramimo nego sto je stvarno strasno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1305
26.7.2012 14:24:25   
Shishica
Cime vaspitacice zabavljaju malu decu u vrticu tj. jaslicama. Decu do trece godine?

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1306
26.7.2012 14:31:03   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Shishica

Cime vaspitacice zabavljaju malu decu u vrticu tj. jaslicama. Decu do trece godine?

Crtaju, pevaju, vežbaju, gledaju crtaće... ručaju, spavaju, sede na noši... user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1307
26.7.2012 14:42:44   
Shishica
Dobro..ja smisljam sta jos mogu sa malom kuci, pa reko da dobijem neku ideju.. user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1308
26.7.2012 14:45:43   
Snelle
Uh, i ja manjkam sa idejama user posted image  Probali smo čini mi se sve što se igrati i probati moglo, jedino nismo još crtali po zidovima user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 26.7.2012 14:52:20 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1309
26.7.2012 14:47:42   
anajid
Cure moje njima drustvo,bacite se na posao i ugledajte se na mene!user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1310
26.7.2012 14:53:31   
Snelle
Slažem se sa tobom. Ali dok stigne društvo treba smisliti neku zabavu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1311
26.7.2012 14:54:29   
cockic
mi samo loptu,moracu da napravim stadion kuci i kosarkaski i fudbalski user posted image samo daj loptu da lomim sve po kuci i ja sam super.jer lopta udara gde stigne u plafone,neki put slomi i neku casu sa pulta.ma haos.

samo sa loptom hoce ili ce da trci po kuci i pravi neku stetu otvara zatvara ulazna vrata,ide malo do wc-a,terasa pa se penje uz zid na terasi.mi smo kad mi mali dodje iz vrtica kao u kavezu prozor se neotvara jer bi sve iz stana bilo napolju,a terasa jer uzima metlu i sta vec mu padne na pamet i tako user posted image .da sedne nema teorecke sanse.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1312
26.7.2012 14:57:46   
cockic
jao mali kad seku vidi kao voli je i onda mu padne na pamet da je dugo nije zveknuo.zasto to radi ne znam a jos sad kad ona ume da pocupa izgrebe stisne.onda valjda se pita ako moze ona mene mogu ja nju.
sta li ce tek kasnije da joj radi ne smem ni da zamislim.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1313
30.7.2012 15:50:37   
lesica
Eto nas ponovo u ovoj prici! Prvo je bila sama pola sata ali je kukala i plakala,pa sam joj onda i ja dosla gore,onda je resila da prebegne iz adaptacione u stariju grupu kojoj inace pripada,i na kraju smo se dogovorili da nastavi adaptaciju sa vec adaptiranom decom posto joj bolje ideuser posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1314
31.7.2012 10:16:05   
Anoniman
Hej krenula je mala lutkica user posted image
Kako je danas proslo ?

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1315
31.7.2012 11:36:18   
lesica
Danas jos bolje nego juce,ja jesam bila prisutna ali me nije zarezivala uopste. Izgleda da se uklapa medju svojim uzrastom. Sutra ostaje sama.
Najsladje danas mi je bilo,kada smo usle L koja place i bojkotuje,a maleni drugari joj prilaze i donose igracke,i ljube jeuser posted image onda se ucutala i ustala da skuplja kocke sa ostalima.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1316
1.8.2012 16:18:08   
Anoniman
Danas je prvi dan da je usla u sobu bez ikakvog placa i tuznog izraza , i kada sam dosla , sasvim je normalno izasla bez onog evo ga maamaaa placljivog user posted image
Lesice user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1317
1.8.2012 21:48:19   
New Mom
KL je danas posle više od pola godine išla u vrtić. Malo je negodovala pri ulasku i kad sam došla po nju je na tren zaplakala. A onda preporod - celo popodne priča šta je radila, s kim se igrala, šta se igrala, kako je spavala ("Teta rek'a pssst titina!"), da se nije upiškila... Bujica prava! I da joj je bilo lepo i da je ide sutra opet.

Pao mi je kamen sa srca. Svi prethodni pokušaji (jer posle par dana se razboli) su bili strašni. A jako bih volela da ima tu socijalizaciju sa vršnjacima (jer ih nema u svojoj okolini).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1318
1.8.2012 21:56:44   
minavb

IZVORNA PORUKA: ribizla

Danas je prvi dan da je usla u sobu bez ikakvog placa i tuznog izraza , i kada sam dosla , sasvim je normalno izasla bez onog evo ga maamaaa placljivog user posted image
Lesice user posted image

Koliko traje adaptacija u vasem slucaju?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1319
2.8.2012 12:18:18   
Anck Su Nmaun
Evo ...nadjoh post, kad smo predali papire i i kad je primljena.

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
9.9 2011

Primljeni smo u vrticcccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutros predali papire i malopre nas zovu da smo primljeni weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 2.8.2012 12:19:09 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1320
2.8.2012 12:52:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: New Mom

KL je danas posle više od pola godine išla u vrtić. Malo je negodovala pri ulasku i kad sam došla po nju je na tren zaplakala. A onda preporod - celo popodne priča šta je radila, s kim se igrala, šta se igrala, kako je spavala ("Teta rek'a pssst titina!"), da se nije upiškila... Bujica prava! I da joj je bilo lepo i da je ide sutra opet.

Pao mi je kamen sa srca. Svi prethodni pokušaji (jer posle par dana se razboli) su bili strašni. A jako bih volela da ima tu socijalizaciju sa vršnjacima (jer ih nema u svojoj okolini).

user posted image

Jel joj daješ Pikovit ili nešto slično?

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1321
2.8.2012 13:09:12   
New Mom
Imunno sirup 5mlX1 dnevno 3 nedelje. Onda ćemo 2 nedelje da pauziramo, pa Oligovit (ili šta već nađem, jer ga nema) ista šema 3 nedelje. Pa Probiotik 10 dana.
Ratni plan.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1322
2.8.2012 23:03:59   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: ribizla

Lesice user posted image

Koliko traje adaptacija u vasem slucaju?

09.07. je krenula , mada danas je opet plakala kad sam je ostavila , tj kad je usla u sobu i dok se ne zatvore vrata ..

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1323
3.8.2012 1:01:39   
Modessty
Ja ne stigoh da vam pišem. Potpisala sam ugovor 25. jula i neki dan nakon toga išli smo Danilo i ja da se prijavimo u vrtiću i da vidimo šta će nam sve biti potrebno od septembra. Sestra koja ih prim i gleda da li su zdravi bila je divna. Nije tu vaspitačica koja će voditi njegovu grupu pa smo se dogovorile da dodjemo poslednje nedelje avgusta i da tad krene. Ali pustili su ga u sobu gde su bila dečica do tri godine. On je bio oduševljen. Plakao je što mora kući user posted image Nisam htela da ga ostavljam jer se vezuje za prostor a to nije soba u kojoj će biti njegova grupa. A i prijavili smo da smo avgusta na odmoru.
Reko mi je da je "ovde mnogo lepo". ALi proveravao je da li sam tu par puta dok se nije skroz opustio.
Samo se nadam da neće biti nekog velikog plakanja kad stvarno krenemo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1324
9.8.2012 9:08:05   
lesica
Moje dete ode u vrtic nasmejano,jos je sama ponela rancic user posted image Uglavnom poslednja tri dana je prestala da njace i pocela je da se zanima,prethodna tri dana je malo protestvovala pri polasku ali se ucuti cim udje u sobu. Samo da se nastavi ovako!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?
Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

najlepse ime vam je
sil_wanna

miron (10%)

leon (44%)

dominik (19%)

petrik (8%)

niksa (19%)

Ukupan broj glasova: 171

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here