|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
12.7.2012 10:48:25   
lesica
Danas je bila naaaaajgora od sve dece user posted image Ubedjivala je vaspitacicu da joj da kljuc da ide napolje,i da i vaspitacica ide napolje sa njom,i kako su otvorili vrata kad smo dosli standardno je prva izletela. Uhhh!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1251
12.7.2012 10:50:06   
Anoniman
Ma šta te briga šta ubeđuje vaspitačicu? Vaspitačica je plaćena da je trpi. user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1252
12.7.2012 10:54:35   
lesica
user posted image Ma i to sto kazes,samo mi bedak sto ce nekolica njih od iduce nedelje da ostaje na spavanju,a L ce jos da popriceka na to.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1253
12.7.2012 10:56:28   
Modessty
Mati u kom ste vrtiću?

Uopšte nije dobro da ja ovo čitam. Evo već mi se plače.
Ja ću verovatno da zaglavim u toponici user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1254
12.7.2012 10:58:25   
lesica
Mod,nemoj tamo molim te user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1255
12.7.2012 10:59:26   
*Alexx*
Jaaaaaoooo, kad se setim kako se Andrej privikavao... pa vaša deca su male mace za njega user posted image On je plakao svako bogovetno jutro, a na spavanju je ostao tek nakon mesec dana. Sve što pišete je sasvim normalno (i sasvim je normalno da vas duša boli kad ih ostavljate uplakane, believe me, I know) i mnogo je bolje da deca imaju u početku takve reakcije nego da ih nemaju, pa dobiju zakasnele (nakon dve-tri nedelje) - to je po pravilu mnogo gora varijanta.
Duše male user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1256
12.7.2012 11:02:32   
lesica
A da zboravila sam da vam napisem,da sam dusu isplakala dolazeci kuci-idem ulicom ,guram kolica,naocare za sunce natukla na oci i samo lijem..a sve zato sto je mrva pricala :"Trazila sam mamu,trazila sam mamu! Pitala sam gde je moja mama Danijela,pitala sam gde je moja mama Danijela!" user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1257
12.7.2012 11:07:52   
Modessty
auuuu znači da uzmem bolovanje septembra

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1258
12.7.2012 11:10:25   
lesica
Ma polako Mod...videces kako ce se Danilo privikavati,mozda on bude super. Mada sve mi se nesto cini da su svi u pravu kad kazu da je ovo stresnije za nas nego za njih mrvice.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1259
12.7.2012 11:13:05   
Modessty
Lesice ja sam se sa snajkom dogovorila da idemo zajedno jer nam deca idu u isti vrtić. Njihova Lara već godinu dana ide u vrtić pa se nadam da će mu njeno prisustvo pomoći. Jedino što neće biti u istoj grupi. Ona je i dalje u jaslama a on kreće odmah kod vaspitača.
Juče sam ga vozila kod mojih i on kuka kako neće kod deke i bake hoće sa Lalom u vitić. user posted image Rekoh sinko daj bože da od septembra stvarno bude tako user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1260
12.7.2012 11:13:54   
mihi
Jao Lesice stvarno da se rasplaćeš, videću kako ćemo mi proći od septembra?

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1261
12.7.2012 12:01:03   
lesica
Mihi bice kod vas to super! Ja sad iskreno jedvah cekam da L prebace u njenu grupu tj da bude sa svojim uzrastom,mislim da ce joj tamio biti zabavnije nego u ovoj adaptacionoj grupi gde su svi zajedno i bebci od godinu i malo veci bebci od dve i +koji mesec preko.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1262
12.7.2012 12:37:51   
mihi
Joj Lesice prilično mi je razmažen, on je dobar, sarađuje ali, mislim da što je stariji problem je veći, on će 1. oktobra četiri godine da napuni.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1263
12.7.2012 14:30:10   
Anoniman
Lesice user posted image
Danas je povratila , jutros kad sam je ostavila opet je plakala ali ne toliko kao ovih dana . Vaspitacica kaze da je tad plakala i povratila a posle nastavila lepo da se igra , trazila joj nosu i tako .. Uzinu nije jela , svega par zalogaja neke kifle i koji gutljaj jogurta . Nekako mi je danas delovala sigurnije iako je i danas plakala i trazila me kad sam dolazila , ponavljala je dodje mama uvek user posted image Slazem se da je ovo teze za nas nego za njih i nadam se da ce privikavanje i kod vas i kod nas ici lakse na dalje ..

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1264
12.7.2012 14:32:25   
lesica
user posted image Bice nase malene super,samo se po malo tako stuzimo...Samo se seti onoga o cemu smo pricale,kad kroz mesec-dva pocnu da izjavljuju da najvise vole vaspitacicu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1265
12.7.2012 14:35:12   
Anoniman
user posted image
nekako sam zaboravila na to , odmah mi je lakse user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1266
13.7.2012 15:02:57   
Anoniman
Dan 5 user posted image Vaspitacica kaze da je skoro stalno plakala ( bez suza ) i trazila cas mene cas batu vas tatu .. Mozda 15 min je uspela da se zaigra i to je to .. Kad god neko na vrata ona u plac sto nije mama . Nec da jede sama , nece da drzi casu sama , bojkotuje sve sto moze ..

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1267
13.7.2012 20:44:38   
lesica
Draga moja Ribizla user posted image
I nama je ocaj od dana bio,opet je danas dva puta povratila iz revolta,onda im je trazila nosu i svih sat vremena presedela na istoj.Na kraju sam imala razgovor sa vaspitacicama koje kazu da joj bas teze ide adaptacija,i da nece da ostvaruje komunikaciju sa ostalom decom,sa njima dvema hoce sve ali sa drugarima ne. I dalji dogovor nam je takav da je ne forsiraju,sto bi znacilo da moja L od ponedeljka nece ostajati na spavanju sa ostalim drugarima,a jedan deo drugara ce vec u ponedeljak ostati,dok ce ostatak ostati od utorka...I takouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1268
13.7.2012 20:49:19   
anajid
Pa dobro cure,nemojte se sekirati,t je svenormalno.Govorim vam iz dugogodisnjeg iskustva,svako dete drugacije reaguje.Vec sam pomenula ranije svakako je bolje da na pocetku odreaguju,to ce sve proci.Mislim ja taj posao radim 10 godina,ali kad je moje dete krenulo sa 1,5 god krenulo,odlazila sam kuci placcuci i mislila da nikada nece prestati.Evo sve proslo,potpuno vas razumem.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1269
13.7.2012 20:53:50   
lesica
To Anajid,to mi treba! Da me utesi neko ko je sa iskustvom. Svesna sam ja da to ide tako,mada me zeludac boli od muke...ali izguracemo,i stvarno sam zadovoljna pristupom jer se stvarno posvecuju svakom detetu i individualno pristupaju problemu.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1270
13.7.2012 20:55:56   
MicinaMama
Ja neznam kako da dam svoju Micu u vrtic,a neznam i zasto i moram. njoj je 1 god i 7mj.Navaljuju na mene da je dam u vrtic a ja smatram da nema potrebe sem zbog drustva...Ovde deca krecu u predskolsku koja je obavezna sa tri godine,a to je vec sledece leto...neznam sta da radim

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1271
13.7.2012 21:56:52   
Anoniman
Lesice user posted image I Lenka povraca ? One su bas drugarice user posted image
Anajid , hvala ti na ovim recima user posted image
MM opet svekijevci vrse pritisak ? Zar oni toliki uticaj imaju na tebe , zeno bezi od tih ludaka , ne kazem da nisu u pravu ali molim te nemoj si dozvoliti da te tako mrace i da ti drze slovo za sve sto se tice tvog deteta ! Ti si joj majka , ti i tm znate sta je za nju dobro , taman se to nikom na ovom svetu ne dopadalo , boli te uvo ! I ako ces je dati u vrtic , daj je zato sto ti mislis da je vreme , da ce ti biti lakse , da ce njoj biti lakse ako ranije krene , a ne zato sto ti napasnici od drtoraca tako misle !
Eto , rekoh .
Inace , ja sam Petru sad jedva upisala zato sto znam da ne bih mogla sama sa njom , jer md non stop radi , moja mama ne zivi ovde , od njegovih nemam nikakvu pomoc i ne zalim se . Petra je zato krenula sad , ne u septembru jer mi je bilo zao da se beba rodi pa onda da krene , ovako je ipak krenula pre bebe . Ukoliko ti mislis da ona treba ili ne treba da ide u vrtic iz bilo kog razloga , ne pravdaj se , nek misli ko sta hoce , daj je ili nemoj , to je samo vasa odluka . Eto i dodala sam mudrosti user posted image

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 1272
13.7.2012 21:57:48   
Anoniman
Uopste mi ne prija ova adaptacija , slomila me nacisto , lesice ti i ja smo trenutno u istom sosu koliko mi se cini

a tek kad nju vidim i koliko je tuzna zbog svega user posted image

< Poruku je uredio ribizla -- 13.7.2012 21:58:21 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1273
13.7.2012 21:59:09   
Anoniman
Ribizlo pa vi ste se upisali u vrtic? Suuuper! Takkvi su pocheci na zalosta, ali vecina dece prodje kroz to, nas to ceka u septembru user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1274
13.7.2012 22:00:14   
Anoniman
Upisali , ne pitaj kako user posted image Pisala sam ti na nekoj temi , da se vidimo mi ovih dana dok ne izadje bejbi

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

kakvi smo
bilja85

sta mislite da li decaci treba da vezbaju

fudbal (89%)

balet (11%)

Ukupan broj glasova: 91

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here