|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
13.7.2012 22:04:50   
MicinaMama
hvala ribizlauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1276
13.7.2012 22:06:44   
Anoniman
Draga moja, bas nam se ne da da se vidimo, te bolesti razne, te spremanje za letovanje, pa odlazak na isto, dosli u sredu uvece, peri, ribaj i sutra idemo u selo, do sledeceg vikenda, posto nam je Tamara na GO user posted image user posted image pa maximalno koristimo, a vala i ove vrucinchine opet pocele, ali nece jos dugo. Ali ako ne bude bejbi dok se ne vratim, videcemo se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1277
13.7.2012 22:07:02   
Anoniman
Ma nista , javi nam ako se upiset_e , da pratimo kako to Mici ide user posted image
Bejbi ce u avgustu sto posto , onda se vidimo user posted image

< Poruku je uredio ribizla -- 13.7.2012 22:08:37 >

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 1278
13.7.2012 23:15:08   
Anoniman
heheheeh a valjda ce da sacheka, pa docicemo u babine user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1279
17.7.2012 13:46:38   
Anoniman
Juce i danas od 9-11 , sutra ce pokusati da je ostave na spavanju , danas je prvi dan da nije puno plakala , md je odveo gore ona je samo malo obesila usne i usla u sobu user posted image posle je samo malo plakala , kad sam dosla po nju malo se uznemirila ali oci bistre vidi se da joj je bilo lepo user posted image
malo mi je lakse jer vidim da cemo ipak uspeti i da ce prestati da tuguje . oni instistiraju na njenoj samostalnosti , da sama pije iz case , sama jede , sama skida i oblaci gacice kad piski , ona bojkotuje to u vrticu , kuci hoce to sve , recimo pije non stop samo iz case , bacili smo sve drugo i trening case i flasice , kad jede , jede sama , onda prestane pa joj ja pomognem da zavrsi taj obrok , mada nije to nesto puno jer je jelo smanjila bas . gacice skine i navuce ali ostane gola guza user posted image radimo sa njom i kuci a i vaspitacice se trude i posvecuju joj paznju user posted image kako ide kod vas lesice ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1280
17.7.2012 13:54:43   
minna

IZVORNA PORUKA: ribizla

gacice skine i navuce ali ostane gola guza user posted image radimo sa njom i kuci a i vaspitacice se trude i posvecuju joj paznju user posted image kako ide kod vas lesice ?

ovako je i kod nasuser posted image

user posted image Petra! Navicice se ona skroz brzo, a onda ce prestati i da bojkotuje verovatno.

Ja mislim da nam nije bilo jaslica da V ne bi naucio nistauser posted image ni da zvace, ni da jede ni pije sam... Mada mu ja jos kod kuce nisam izbacila flasicu jer onda mnogo manje popije, pa ipak za to cekam malo hladnije vreme...
A i za cuclu me stalno zapitkuju kad cemo da izbacimo, danas je dobio temperaturu, ali cim to prodje mislim da cu je baciti pa kako prodjemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1281
17.7.2012 14:00:48   
Anoniman
minna user posted image meni je nekako zao sto sad ide to silno izbacivanje svega na sta je navikla , brzo se pretvara u veliku devojcicu , ne znam kako to vi dozivljavate ali meni je sve tuzno , i kad je gledam posle samo trazim posledice tih odvajanja sto od mene sto od njenih navika user posted image

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 1282
17.7.2012 14:43:00   
lesica
Mi ne idemo ove nedelje a za sledecu ko zna. L ima upalu usiju,i T i kaslje i slini i cirkus nam je od subote.user posted image

Za moju drugaricu Petricu jedan veliki poljubac!!!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1283
17.7.2012 14:44:48   
Anoniman
jaooj pa kako upala usiju , jel je boli user posted image ljubimo je mi svi ovde i zelimo da brzo prodje user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1284
17.7.2012 14:50:18   
lesica
Znam ja kako upala usiju-kupanje u bazenu kod ujaka mm-a,iako sam stavila zabranu na to,mene niko ne slusa (kao place,vidi deca se kupaju pa kako da joj ne dajuuser posted image ) a voda zabokrecinauser posted image i cim sam ja okrenula ledja,iliti nisam kuci eto nje u bazenu. Sad je i meni i vaspitacicama jasno sto se u cetvrak i petak raspametila od placa.

Tako da cemo najverovatnije od one sledece nedelje ponovo na privikavanje u vrtic.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1285
18.7.2012 10:29:56   
Anoniman
Mukica malena user posted image
I sad opet privikavanje user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1286
18.7.2012 11:21:45   
Anoniman
Nisam napisala da je danas u vrticu od 8:30 , u 12 treba da im se javim pa ce mi reci da li da dodjem odmah po nju ili je zaspala ..

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1287
19.7.2012 10:18:37   
Anoniman
Danas nije plakala kad smo isli u vrtic user posted image Samo je `obesila` usnu ali je usla bez problema kod dece user posted image
Juce je bila tamo do pola 1 , zaspala je na 20ak min .
Danas opet zovem u 12 pa cemo videti

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1288
20.7.2012 10:16:28   
Anoniman
I juce je bila do 12:45 u vrticu , kazu da se samo par puta setila mame i da je bila super user posted image
Danas cu isto zvati oko 12 ali su mi nagovestili da ce verovatno ostati na rucku .
Plakala nije , bila je malo tuzna ali nije se cula kad usla kod njih user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1289
20.7.2012 10:22:40   
Modessty
obavezno čitam šta pišete i razmišljam kako ćemo mi da preživimo to od septembra?! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1290
20.7.2012 10:30:35   
mihi
E ti bazeni su zlo, osim ako imaš lični zidani bazem s pumpama gde je obezbeđena izmena vode, sve drugo je katastrofa, ljudi nisu svesni kako se na ovim temperaturama u gumenim i plastičnim bazenima množe bakterije i gljivice i koliko god da sipaju hemije to nije dovoljno jer je potrebna izmena vode a one male pumpe to ne mogu da obezbede. Moj stariji sin otišo na 11. april i nije se okupao kaže kosa pluta po bazenu, pena nije hteo ni da uđe.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1291
20.7.2012 10:36:42   
Anoniman
Jao, ja jedva čekam onaj tamo septembar, daće Bog da Marko do tada preraste alergiju, a i ako je ne preraste, krenuće u vrtić. Mislim da sa njim neće biti problema, da će voleti da ide. user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1292
20.7.2012 10:57:29   
Anoniman
mihi , ne menjaj temu user posted image
Mod i Tash , bicemo uz vas i sve ce proci lakse user posted image
lesice , jel Lenki bolje ? Kako cete u ponedeljak , tamo gde ste stali ili iz pocetka ?

< Poruku je uredio ribizla -- 20.7.2012 11:00:17 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1293
20.7.2012 11:05:29   
lesica
Navijacemo,nego sta!
L je kao bolje,ali sam ja sad nagrabusila,a od ponedeljka 30. sve iz pocetka,jos se menjaju vaspitacice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1294
20.7.2012 11:12:30   
mihi
Lesice izvini što pitam a da li je L sad morala preko leta da krene na adaptaciju? Meni su rekli da sačekam septembar jer se u toku leta spajaju grupe i se menjaju.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1295
20.7.2012 11:17:06   
lesica
Mihi,u ovom nasem vrticu imaju neki cudan sistem rada,pa im se grupe formiraju u julu i avgustu i tada krece adaptacija-tj. formiraju jednu adaptacionu grupu u julu a jednu u avgustu,i onda ih od septembra prebacuju u odgovarajuce grupe spram uzrasta. A i meni je vise odgovaralo ovako i zbog vremena i zbog godisnjeg odmora mm-a koji ce biti od druge polovine septembra.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1296
21.7.2012 14:39:02   
LillyT

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

i mnogo je bolje da deca imaju u početku takve reakcije nego da ih nemaju, pa dobiju zakasnele (nakon dve-tri nedelje) - to je po pravilu mnogo gora varijanta.
Duše male user posted image

Lara je dobila zakasnelu reakciju nakon 9 meseci user posted image

Stigla nova deca, verovatno se tada nešto promenilo, pa mi je neko vreme baš plakala i zvala mama, mama. To je trajalo neko vreme, ali je prošlo. Kada vidi njenu omiljenu vaspitačicu, otrči kod nje, a ja se sva ozarim. Sledeće godine u junu prelazi u vrtić, tada menja i sobu i vaspitačice, kontam da će biti napeto, sama da opet ne bude privikavanje, jer ne znam ko će da je čuva.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1297
21.7.2012 15:31:03   
cockic
meni je peka vristao pola godine i evo sad ne bitno da li pravi pauzu ili ne,ide bez problema u vrtic nadam se da ce tako ostati.on je krenuo prosle god septembar ali je malo isao malo ne zbog prehlada ali svaki odlazak je bio plakanje,vristanje,bacakanje...mislili smo da ce on tako stalno medjutim odjednom je prestao i sad cim stigne bukvalno sam trci kod drugara i vaspitacicauser posted image veliko iznenadjenje za nas.
znaci ta reakcija sa pocetka je bila super a ja mislila da je uzasna user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1298
24.7.2012 9:55:59   
Anoniman
Petra je juce doruckovala , uzinala i rucala prvi put i to sva tri obroka a ujutru je bas plakala , mislila sam da smo na pocetku , kad ono uspeh user posted image Vaspitacica kaze da je super , danas ce isto do 2:15 a sutra cemo do 3 , ja ne bih isla dalje , videcemo sta oni kazu ..
Jutros je isto plakala , zajedno sa jednim decakom user posted image

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 1299
24.7.2012 9:58:15   
lesica
Joj mrvica slatka,medena! Super devojcica je ona!
A nas tek ceka sve ponovo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!

Anketa

Dilema...
mikica sa

Luka ili Aleksandar? pomozite nam da se konačno odlučimo :-)

Luka (42%)

Aleksandar (58%)

Ukupan broj glasova: 146

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here