|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)
6.8.2012 10:42:55   
Anoniman
user posted image red i ja šta pročitam do decembra to je to.... Ali sad mi baš dosadno... Pre tri godine postojala je šansa i polugodišnje članarine, ali toga više nema, mora se uzeti na celu godinu...

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 626
6.8.2012 10:44:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Mmmm, moraš pročitati "It" i "Mist" od Stivena Kinga user posted image

Beži bre ženo, ja sam To čitala kad mi je bilo 15 godina, nisam spavala godinu dana!!!

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 627
6.8.2012 10:46:46   
minavb
It je odličan!!!! Imam i Kudža, i to je po meni izuzetna knjiga. Nisu to obični horori. King je meni dobar psiholog i likove zaista dobro smesti u neku priču, odlično opiše njihove misli, strahove, dileme, porodice... It sam pročitala mnogo puta, kao i Kudža, Talisman... i kao da lepo proživiš sve to o čemu piše.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 628
6.8.2012 10:47:10   
red3lilu
Ozbiljna sam, neće oni to skontati... jedino će mooožda biti sumnjivo što sam tako dugo trudnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 629
6.8.2012 10:49:06   
Anoniman
Baš lepo proživiš sve što je napisano user posted image
Moja je velika greška što sam tako mlada čitala-moj ćale bio kupio knjigu, meni bila zanimljiva korica-onako jeziv krvavi klovn user posted image -pa reko'' da vidim o čemu se radi... i tako krajem srednje sam počela da gasim svetlo kad idem da spavam user posted image

red, pa kao da oni znaju ako pošaljem mm da li sam trudna ili nisam user posted image ajd ako si ozbiljna, da se preko pp dogovorimo da se naši mužovi sretnu user posted image

< Poruku je uredio n i n a -- 6.8.2012 10:50:28 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 630
6.8.2012 10:50:23   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: minavb

It je odličan!!!! Imam i Kudža, i to je po meni izuzetna knjiga. Nisu to obični horori. King je meni dobar psiholog i likove zaista dobro smesti u neku priču, odlično opiše njihove misli, strahove, dileme, porodice... It sam pročitala mnogo puta, kao i Kudža, Talisman... i kao da lepo proživiš sve to o čemu piše.

E, vidiš, Kudžo sam skroz propustila.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 631
6.8.2012 10:52:57   
minavb
IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Mmmm, moraš pročitati "It" i "Mist" od Stivena Kinga user posted image

Beži bre ženo, ja sam To čitala kad mi je bilo 15 godina, nisam spavala godinu dana!!!

Meni je ta knjiga bila fenomenalna i sa 13. To što su ta deca, bežeći od svojih muka kod kuće, u školi, zajedno našla način da se suoče za iskonskim zlom i pobede ga, meni je bilo zaista sjajno. U knjizi mi nije bio strašan vukodlak, mumija, krv, pijavice, pauk... već to što Beverli ima oca nasilnika, pa kasnije i muža, Bil ima katatonične roditelje koje je paralisala smrt deteta, Majk pati zato što je crn, Ben zato što je debeo... I dan danas mi je posebno tužna pogibija jednog lika, mislim da beše Edi Korkoran, koji je bežao od očuha nasilnika, a nastradao od čudovišta. user posted image

It sam dobila kad sam imala 12 godina, tata nam je kupio i malo je krio . Nije me uplašila. U tom periodu me uplašila knjiga Slučaj Čarlsa Dektera Vorda Hauarda Lavkrafta.

< Poruku je uredio minavb -- 6.8.2012 10:57:17 >

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 632
6.8.2012 10:55:25   
Anoniman
Nije moj stil! Ja sam izgleda mekša user posted image Mada kad ja kažem da me Dostojevski opušta, ljudi misle da sam luda user posted image

A tebe mina od sad neću moći drugačije ni zamišljati osim kao Mortišu!!! user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 633
6.8.2012 10:59:33   
minavb
user posted image darkerka
Inače, nikad u životu nisam pročitala ljubić. Pokušala da čitam Vilet od neke sestre Bronte, i pitala stariju sestru "Kakvo je ovo s*anje?"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 634
6.8.2012 11:08:29   
Anoniman
Nikad ljubavne romane, one psihoanalitičke knjige, i tipa Sex i grad i tako to...

Ja sam više klasičar, beletristika, i volim naše pisce-mislim da su neprocenjivo blago: Ćosić (omiljeni), Kapor, Andrić, Šćepanović, G.Petrović, Habjanovićka....

E sad sam iskopala jednu knjigu sa police (valjda mm dobio nekad na poklon?) Dejvid Guterson"Sneg pada na kedrove". Čitao neko?

< Poruku je uredio n i n a -- 6.8.2012 11:09:32 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 635
6.8.2012 11:12:18   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: minavb

user posted image darkerka
Inače, nikad u životu nisam pročitala ljubić. Pokušala da čitam Vilet od neke sestre Bronte, i pitala stariju sestru "Kakvo je ovo s*anje?"

Ja sam imala i takav period u životu. Kad krenem sa jednom tematikom, nema šanse da stanem. Mada me današnji ljubići malko nerviraju. Ako čitam ljubić, uvek ću pre pročitati neki klasičan ljubić nego nešto savremeno.
Recimo, uopšte me ne privlači 50 nijansi sive, pre bih kupila Kako je kaluđer prodao svoj ferari user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 636
6.8.2012 11:16:31   
Anoniman
A čekajte Dimina "Dama s kamelijama" isto spada u neke ljubavne romane? Ili "Kraljica Margo"? Onda sam ipak čitala i ljubavne user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 637
6.8.2012 11:17:06   
minavb
Ja bih da kupim taj ferariuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 638
6.8.2012 22:27:40   
Anoniman
Lepo sam ja još onomad rekla da ovok retarda treba spaliti na lomači KLIK

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 639
6.8.2012 22:30:06   
Anoniman
gae samo se VELIKI spaljuju na lomaci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 640
6.8.2012 22:30:06   
minavb
Jos ce i Jelena Bacic Alimpic da popljuje Lovca u zituuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 641
6.8.2012 22:31:15   
Anoniman
"napravim se da je sve u redu" Radovan Nastic

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 642
6.8.2012 22:31:46   
minavb

IZVORNA PORUKA: Zenetina

gae samo se VELIKI spaljuju na lomaci user posted image

Oooo kako mudrouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 643
6.8.2012 22:33:14   
Anoniman
ahahahahaha jesi se iznenadila? user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 644
6.8.2012 22:34:02   
Sanjica26 RR
Procitala Beogradske price od Ive Andrica. Fine su price.user posted image
Uopste ne volim Koelja. user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 6.8.2012 22:40:06 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 645
6.8.2012 22:34:51   
Anoniman
Dobro, nije zaslužio lomaču, iskoristićemo ga za ogrev u svinjcu da se krmad ne smrznu. user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 646
6.8.2012 22:36:01   
minavb

ahahahahaha jesi se iznenadila? user posted image

Jok. Cak mi bi zao sto ne mogu da lajkujem, a mrzim lajkovanje.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 647
6.8.2012 22:37:43   
Anoniman
user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 648
6.8.2012 22:57:18   
nenja22

"napravim se da je sve u redu" Radovan Nastic

raša draaagi user posted image

a o kingu sve najbolje, iako nije pokojni, je l' da? user posted image it obožavam takođe, ali kao što sam već mislim spominjala, meni je ultimativni horor-triler besnilo pekićevo. mada bih it mogla ponovo čitati, nisam nego dva puta, a ja obično knjige koje volim više puta čtam.
ali čuj čitati, jbg od kad se kosta rodio to još ne dolazi na red evo godinu i kusur, ja tri reda ako ostanem otvorenih očiju, dobro je user posted image user posted image

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 649
6.8.2012 23:20:09   
Anoniman
Besnilo čitala... Proza dobra, priča heeee, onako... Nisam imala želju da čitam ponovo. A i nije mi neki horor user posted image

(odgovor članu nenja22)
  Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here