|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Radosno detinjstvo (zabavište)
30.7.2012 15:56:28   
New Mom
Šugavo RD!user posted image
Nisam prijavila Kaću da će ići u vrtić tokom raspusta i sad ne mogu da je prime tokom avgusta.

Pa uopšte mi nisu jasni!

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 626
30.7.2012 23:31:10   
Anoniman
Moras da prijavis dete za leto.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 627
31.7.2012 9:39:34   
New Mom
Pa kakve veze ima? Svejedno moram da platim te mesece.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 628
31.7.2012 9:41:27   
Anoniman
Zbog hrane mislim. I zbog broja vaspitačica (pretpostavljam).

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 629
31.7.2012 9:45:26   
New Mom
OK, kontam za vaspitačice. Ali početkom juna to je ionako okviran broj dece, ne znam da li će baš dolaziti.
A za hranu svejedno mora dan ranije da se naglasi, a ne mesec unapred.

Juče kad sam zvala za to (zbog hrane), rekoše da ne mogu dok je same vaspitačice ne stave na spisak.

Sad odoh do njih da vidim sa vaspitačicama uživo šta je problem.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 630
31.7.2012 10:30:25   
Anoniman
Čak i u privatnom vrtiću traže da se izjasniš hoće li dete ići preko raspusta. Verovatno tako prave raspored godišnjih odmora. 

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 631
31.7.2012 11:00:35   
Anoniman
Mislim da je to do nabavke hrane, oni ne nabavljaju danas za sutra, nego verovatno mesečno. JEdno je da ne pošalju obrok za dete ako najaviš da sutra neće doći,a drugo je kad nemaju od kojih namirnica da pošalju, jer su kalkuacije manje više precizne prema broju dece. A i do broja vaspitačica, njihovih godišnjih odmora i formiranja grupa je takođe.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 632
31.7.2012 11:01:44   
Anoniman
Nedjo, aj na kafu! 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 633
31.7.2012 11:16:32   
isidora88
zna li neko hoce li biti ponovo konkurs u avgustu?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 634
31.7.2012 11:21:34   
Anoniman
Taš imaš ppuser posted image Isidora, vi niste uopšte konkurisali? Ja mislim da će biti, jesi proverila na njihovom sajtu, trebalo bi već da piše?

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 635
31.7.2012 12:09:28   
isidora88
nismo jer mm nije bio tu kad je bio konkurs a trebala mi njegova potvrda o zaposlenju.
na sajtu jos nema niceguser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 636
31.7.2012 14:18:40   
New Mom
Uvijala vaspitačice. One kažu da ne vide zašto bi bio problem da ide i da ne kontaju zašto su mi ovi iz kuhinje rekli da treba spisak (konkretno, rekla mi je da ne konta koji spisak).
One su javile ovim u kuhinji, pa Kaća kreće sutra ipak.

Direktna veza do poruke: 637
1.8.2012 9:34:56   
Anoniman
Isi, jutros sam čula nešto na radiju. Nisam sigurna šta pošto nisam slušala od početka, ali su spominjali upis dece u RD i obnovu prijave već upisane dece, što počinje DANAS! 

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 638
1.8.2012 11:25:54   
jance
i mm je isto tako cuo "nesto" na radiu juce ili prekjuce, na sajtu naravno nema nista, a na tel mi se ne javljaju. ja sam po jednom clanku na 021.rs skontala da je u pitanju konkurs za decu koja imaju besplatan boravak a ne svu decu.. iliti decu koja su vec upisana pa apliciraju za besplatan boravak...

evo ga taj clanak KLIK

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 639
1.8.2012 11:50:45   
Anoniman
Da, i ja sam čula nešto "besplatno", ali nisam upućena u detalje pa zato baš i nisam razumela. 

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 640
1.8.2012 11:57:57   
SareniVrabac
Sad je samo konkurs za regresiranje troskova, od danas do 31og. Za drugi upisni rok cekaju da se odobri upis dodatnih 10% na vec oglasen br mesta, a kad ce to smisliti ko zna, verovatno u 5 do 12

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 641
1.8.2012 12:02:12   
jance
pitanje: jel tacno da ja mogu da predam prijavu bilo kada, bez obzira na to dali je konkurs otvoren ili nije? neko mi je to rekao, kao cisto da dete bude na listi, ali mi nekako malo verovatno...

mi u svakom slucaju nemamo sanse, ja nisam zaposlena a mm nije prijavljen, ali ako nam se nekad kad Ogi napuni godinu dana zalomi, cisto da budemo na spisku..

naravno, svesna sam da cu morati kod svakog novog konkursa saobnovim prijavu. ovu info je neko od mojih iz familije lupio, pisala sam RD mail o tome ali mi nisu jos odgovorili, pa reko dali ste culi za takav slucaj...

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 642
1.8.2012 12:14:16   
SareniVrabac
Jance, moje komsije su malu prijavili u decembru i oni su mi rekli da sam luda sto sam cekala konkurs vec da sa trebala da predam van konkursa, doduse oni su imali i vezu za upis pa mozda zato mogu da predaju papire kad god
Mi smo primljeni bez ikakve veze, pisala sam na predhodnoj strani, ali mislim da ima veze i sto smo se prijavili za prvu jaslenu grupu, a tu ima najvise mesta. Nasi prijatelji sa trojkama (20 dana starije od mog Alekse) su odbijeni jer u nije bilo 3 mesta u formiranim grupama.
Sto se tice toga da si ne zaposlena cula sam i za to varijantu, ali nisam sigurna da li to sme ovako javno da se pise pa ti mogu pp poslati

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 643
1.8.2012 12:22:12   
jance
posalji mi pp slobodno. znaci ipak jeste moguce. odgovara mi, posto sada krecemo da skupljamo papire za deciji dodatak, pa mogu usput i za to sve da skupim, dok je mm na godisnjem..
ja sam isto cula tu varijantu ako imas vezu, mi je za sada nemamo, ali ko zna, do oktobra mozda i iskrsne nesto, pa da prijava bude kod njih....

da, jel imamo temu o privatnim zabavistima mozda?

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 644
1.8.2012 12:23:03   
Anck Su Nmaun
Mislim da svi mogu da predaju papire i van konkursa. I mi smo tako predali

Direktna veza do poruke: 645
1.8.2012 19:35:32   
isidora88
pa koja je onda svrha konkursa ako se prijave predaju kad god user posted image mislim super je to,taman cu i ja kad skupim papire da lepo predamuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 646
1.8.2012 21:17:42   
New Mom

IZVORNA PORUKA: isidora88

pa koja je onda svrha konkursa ako se prijave predaju kad god user posted image

Pa kao hitno ti je, radite, nema ko da ga čuva, napunio je npr. godinu kao tvoj Mateja u decembru (prošao konkurs prošle godine). Onda ako više konkuriše na to mesto, vi ste u prednosti jer ste duže na "listi čekanja". Ili ako se otvori mesto i ranije tokom šk.godine (pre konkursa), imate šanse da upadnete.

Prošle godine je mislim početkom septembra (prve nedelje) bio dodatni rok.

Jance KLIKNI

Direktna veza do poruke: 647
2.8.2012 12:09:29   
Anck Su Nmaun
Bio je konkurs do 31 Avgusta, mi smo predali 1 il 2 septembra neecam se bas , posle su rekli da ima mesta pa je valjda produzen konkurs.
sad cu bas da nadjem...

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 2.8.2012 12:21:00 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 648
2.8.2012 12:13:43   
Anck Su Nmaun
31.8.2011 9:22:39

- Jele

Mm je čuo do 1. sept, a sestri danas kad je bila po formular šalt_eruša kaže od 1. sept predati, skroz sam zbunjena....

-Anck Su Nmaun

Mm je takodje jutros bio da vidi da li je danas zadnji dan...rekose nije..moze do januara da se konkurise user posted image

Nista mi nije jasno..ili to mozda primaju u drugom krugu ili kako vec

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 2.8.2012 12:15:21 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 649
2.8.2012 14:08:00   
isidora88

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: isidora88

pa koja je onda svrha konkursa ako se prijave predaju kad god user posted image

Pa kao hitno ti je, radite, nema ko da ga čuva, napunio je npr. godinu kao tvoj Mateja u decembru (prošao konkurs prošle godine). Onda ako više konkuriše na to mesto, vi ste u prednosti jer ste duže na "listi čekanja". Ili ako se otvori mesto i ranije tokom šk.godine (pre konkursa), imate šanse da upadnete.

Prošle godine je mislim početkom septembra (prve nedelje) bio dodatni rok.

Jance KLIKNI

ja kad sam bila u vrticu u koji sam ja isla pricala sam sa mojom vaspitacicom i ona me nakrpila sto nisam mateju prosle godine prijavila kad je bio konkurs,nisam ni znala da moze jer znam da pre godinu dana ne mogu da krenu.samo mm da dobije papir o zaposlenju a kod njih na poslu to traje ihahajuser posted image pa da konkurisemo,mada se jako plasim adaptacije jer je mateja strasno vezan za mene

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here