Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.8.2011 9:22:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Jele Mm je čuo do 1. sept, a sestri danas kad je bila po formular šalt_eruša kaže od 1. sept predati, skroz sam zbunjena.... Mm je takodje jutros bio da vidi da li je danas zadnji dan...rekose nije..moze do januara da se konkurise Nista mi nije jasno..ili to mozda primaju u drugom krugu ili kako vec
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 31.8.2011 9:27:07 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.8.2011 10:21:52
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: BubaMira Zna li neko šta nama sledi, mi smo predali papire još poodavno, u decembru N puni godinu dana i šta ondak? Može krene, ne može krene? Šta treba da radimo mi keve dečice koje pune godinu krajem godine? Enibadi? BM ako ti nesto znaci u nasoj grupi ima decice koje pune godinu i u novembru i cim napune sutradan mogu da krenu u vrtic Lilly i nama su rekli da donesemo potvrdu da je dete zdravo
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.8.2011 12:42:15
|
|
|
|
Lilly*
|
Pa ne znam sad' Mi sutra idemo bez potvrde pa "šta nam Bog da" Tako je vaspitačica rekla. Još sam i za juče ujutru zakazala kod doktorke da ga odvedem na pregled, i kada je vasp. rekla da ne treba, ja otkazala, ne mogu ga sad voditi.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.8.2011 12:43:48
|
|
|
|
lanajelena
|
Lily za tu potvrdu ti ne treba dete samo odes i kod sestre trazis potvrdu za vrtic i oni ti daju bez problema,dr samo potpise
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.8.2011 12:47:39
|
|
|
|
New Mom
|
Lilly ja sam sad došla od dr, sama sam išla, bez KL, samo ušla i rekla da mi treba potvrda da je dete zdravo za vrtić, i ona mi ispisala.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.8.2011 12:52:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: BubaMira Zna li neko šta nama sledi, mi smo predali papire još poodavno, u decembru N puni godinu dana i šta ondak? Može krene, ne može krene? Šta treba da radimo mi keve dečice koje pune godinu krajem godine? Enibadi? BM ako ti nesto znaci u nasoj grupi ima decice koje pune godinu i u novembru i cim napune sutradan mogu da krenu u vrtic Lilly i nama su rekli da donesemo potvrdu da je dete zdravo Hvala, LJ! Hvala mućo! Još nešto da priupitam: kako ja da saznam da li je Nina primljena (pošto smo predali papire pre par meseci), da li je uopšte ušla u to razmatranje, u koji su je vrtić smestili? Odem tamo kod njih kad prođe ova gungula pa ih ugnjavim s pitanjima? Kako to uopšte funkcioniše sa dečicom koja još nemaju godinu? Gledala sam spisak za 2011-2012 nema je ni među primljenima ni među odbijenima
< Poruku je uredio BubaMira -- 31.8.2011 13:01:04 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.8.2011 12:52:52
|
|
|
|
Lilly*
|
Ali ja nemam kome da ostavim decu. Morala bih ići sa oboje i to kod bolesne dece, jer je dr juče radila u savetovalištu. Neću ići, reći ću da mi je ona rekla da ne treba ako bude tražila pa ću sutra onda otići. Uff, koliko komplikacija
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.8.2011 13:00:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene su jutros zvali, dobili smo vrtić iza elektro škole, Trg Komenskog (zna li neko kakav je)? Već sutra kreće.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.8.2011 13:09:20
|
|
|
|
Lilly*
|
Virni Neđo u temu Kakav je vrtić u koje vaše dete ide, možda je neko pisao
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.9.2011 10:58:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Potvrda od pedijatra .. da li mora biti njihov neki formular ili mogu da ispisu nevezano
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.9.2011 11:00:57
|
|
|
|
Olga75
|
postoji formular , ne mogu na parcetu papira da ispisu , znaci u dz odes i trazis potvrdu o vakcinaciji i oni ti je daju sa pecatom i parafom
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.9.2011 11:09:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne nisam mislila na parcetu papira al da li mora bas na tom njihovom ( znaci njihov taj formular) jer ona nije vakcinisana u NS... pa nemogu tamo to da pokupim Onda moram doneti taj njihov pa da mi ispune.. il tako nekako...bzvz
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.9.2011 11:11:28
|
|
|
|
Olga75
|
pa imas karton vakcinacije , to bi trebalo da je merodavno
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.9.2011 11:15:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa imam al sta znam da nas ne vrate pa kazu idite tamo gde je vakcinisano .. bas neznam....
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.9.2011 11:17:48
|
|
|
|
Olga75
|
ja nisam vracala sa tim kartonom
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.9.2011 11:19:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Znaci samo si otisla kod pedijatra sa tim kartonom i oni ispunili potvrdu? I sve ok?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.9.2011 11:25:33
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam tako ispunjavala potvrde a zvercica je potvrdu dobila u decijem dispanzeru gde se i vakcinisala
< Poruku je uredio Olga RR -- 1.9.2011 11:26:16 >
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 13.9.2011 12:00:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Bila sam u Radosnom detinjstvu da uzmem zahtev za ispis deteta! Da Bog da mi nikada više ne trebali!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 13.9.2011 12:02:59
|
|
|
|
lanajelena
|
E Tasho samo kad nemas vise posla sa njima (ja cu da im bacim bombu ovih dana )
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 13.9.2011 14:31:58
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Tash Bila sam u Radosnom detinjstvu da uzmem zahtev za ispis deteta! Da Bog da mi nikada više ne trebali! Zašto, bre, ženo? Mislim, pročitala sam da ćeš ga dati u privatni, ali mi i dalje nije jasno zašto ga ispisuješ.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 14.9.2011 9:43:31
|
|
|
|
lanajelena
|
Najnovija informacija razgovor kod direktora mozes da zakazes samo ako ga licno poznajes a dete mozes da prebacis samo ako ti direktor odobri i kako sad ja da dodjem do njega
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 14.9.2011 9:45:26
|
|
|
|
Jeca*
|
preko ministarstva. Ladno bih zvala direktno ministarstvo i iznela svoj problem.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 14.9.2011 9:46:52
|
|
|
|
Lu
|
LJ a odkud ta info, mislim to ne može da bude legalno, prema tome...VIČI
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 14.9.2011 11:10:39
|
|
|
|
lanajelena
|
Teraju me da dignem gradjanski rat ili da izadjem u novine OPET ...e samo iz ovog razloga necu da imam vise dece da se nerviram svaki put zbog istih stvari
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 14.9.2011 11:37:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Tash Bila sam u Radosnom detinjstvu da uzmem zahtev za ispis deteta! Da Bog da mi nikada više ne trebali! Zašto, bre, ženo? Mislim, pročitala sam da ćeš ga dati u privatni, ali mi i dalje nije jasno zašto ga ispisuješ. Zašto da plaćam državni vrtić ako ide u privatni?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Roditelji bi bili „užasnuti“ onim što deca...Da li bi vam smetalo da vaše dete priča unaokolo sve i svašta o vama? Ali da, deca nekada to rade... jer ne znaju uvek š...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.