Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.8.2011 12:14:13
|
|
|
|
JMPM
|
Procitah seljacko . Jeste
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.8.2011 12:43:14
|
|
|
|
bokicans
|
nemoj tako,pa nije bas.. Jeste da su svi sa salajke ,ali ja ga vooleeem najviše.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.8.2011 22:15:45
|
|
|
|
JMPM
|
Na papiru za vrtic pise da je potrebna potvrda od dr. da je dete zdravo kada krene u vrtic, ne starija od 2-3 dana. Da li se to zakazuje kod dr. ili kako to ide? Vodim dete da ga poslusa i ustanovi da je sve ok? Da li se to obavlja u savetovalistu ili redovno u ambulanti?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.8.2011 22:19:59
|
|
|
|
bokicans
|
Ma samo odes i kazes da ti treba potvrda i dace ti.Ne treba da vodiš dete.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.8.2011 22:22:26
|
|
|
|
JMPM
|
Supeeeeeeeeeer! Kao sto sam isla za potvrdu da je vakcinisan kada sam predavala papire? Hvala
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 10:19:05
|
|
|
|
Jele
|
Žene, ne mogu da otvorim na sajtu deo sa dokumentacijom za konkurs za vrtić, a šalteruša koju sam nazvala je nadrndana od jutros i neće da mi izdiktira, kaže dođite pa ćete saznati, a meni je sad to malo daleko, itd - može li neko da mi navede koja dokumenta su potrebna da se podnesu za konkurs za vrtić - traje još dva dana a nama su se pojavile neke nepredviđene okolnosti, ma da ne davim, frka mi je....
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 10:27:46
|
|
|
|
New Mom
|
Ako se dobro sećam: - izvod iz MK za dete (fotokopija) - popunjen formular - potvrda od lekara da je dete uredno vakcinisano - potvrda o zaposlenju za roditelje
< Poruku je uredio New Mom -- 30.8.2011 10:28:02 >
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 10:51:47
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ako se dobro sećam: - izvod iz MK za dete (fotokopija) - popunjen formular - potvrda od lekara da je dete uredno vakcinisano - potvrda o zaposlenju za roditelje Hvala NM Znači ne treba ono iz obračuna o proseku plata, itd..?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 10:54:25
|
|
|
|
New Mom
|
Ne, u NS se to ne gleda. A i ono oko podstanarstva je izbačeno pre 2 godine.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 11:00:12
|
|
|
|
Jele
|
Hvala NM, spasilice moja
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 11:45:03
|
|
|
|
lanajelena
|
Jos dva dana do polaska a ja ne znam gde mi dete ide direktor je potpisao potvrdu za premestaj ali me jos uvek nisu zvali
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 13:43:38
|
|
|
|
VVVV
|
Mozda vas nece ni zvati, mi smo se premestili (tacnije zamenili) i rekli su da ce zvati ali nisu. Slucajno sam cula od komsinice kad je sastanak (a bio je juce)
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 14:56:05
|
|
|
|
lanajelena
|
Pa sta sad da radim kako su neozbiljni...VVV jel si ti u Kalimeru bese
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 15:55:44
|
|
|
|
Iwana87
|
Da li je moguce da u sr drzavni vrtic kosta 70 evra???Vi mene zezate,u mom rodnom gradu mislim da je zadnje sto pamtim bilo 2300.Ali ljudi 70 evra Ovde je 25,i niko te ne pita radis ili ne,niti deciji dodatak ima veze sa bilo cim.Jos ce Mk ispasti bolje uredjena drzava
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 16:00:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Jele - može li neko da mi navede koja dokumenta su potrebna da se podnesu za konkurs za vrtić - traje još dva dana Mislis do 1 sept? mozda bi i mi stigli T da prijavimo... Iwana u mom r gradu je 35 e al eto u vecem gradu veca cifra
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 16:57:23
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Na papiru za vrtic pise da je potrebna potvrda od dr. da je dete zdravo kada krene u vrtic, ne starija od 2-3 dana. Da li se to zakazuje kod dr. ili kako to ide? Vodim dete da ga poslusa i ustanovi da je sve ok? Da li se to obavlja u savetovalistu ili redovno u ambulanti? Da li su vama rekli da treba ova potvrda Mi smo danas bili na razgovoru pred polazak, i pitala sam da li trebam da donesem neku potvrdu od dr, kaže ne treba druga potvrda osim one koju smo predali pri konkurisanju (da je vakcinisan)
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 17:00:46
|
|
|
|
lanajelena
|
Lilly ni meni nije niko rekao,imam roditeljski za pola sata pa cu i ja da pitam,javljam onda
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 17:03:49
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: JMPM Na papiru za vrtic pise da je potrebna potvrda od dr. da je dete zdravo kada krene u vrtic, ne starija od 2-3 dana. Da li se to zakazuje kod dr. ili kako to ide? Vodim dete da ga poslusa i ustanovi da je sve ok? Da li se to obavlja u savetovalistu ili redovno u ambulanti? Da li su vama rekli da treba ova potvrda Mi smo danas bili na razgovoru pred polazak, i pitala sam da li trebam da donesem neku potvrdu od dr, kaže ne treba druga potvrda osim one koju smo predali pri konkurisanju (da je vakcinisan) Mi smo sinoć imali roditeljski, rekli su nam da je donesemo u četvrtak. Kao i svaki put kad dete kreće (bolest, raspust, letovanje...).
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 17:05:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Zna li neko šta nama sledi, mi smo predali papire još poodavno, u decembru N puni godinu dana i šta ondak? Može krene, ne može krene?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 17:05:14
|
|
|
|
Lilly*
|
Svašta
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 18:47:29
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: JMPM Na papiru za vrtic pise da je potrebna potvrda od dr. da je dete zdravo kada krene u vrtic, ne starija od 2-3 dana. Da li se to zakazuje kod dr. ili kako to ide? Vodim dete da ga poslusa i ustanovi da je sve ok? Da li se to obavlja u savetovalistu ili redovno u ambulanti? Da li su vama rekli da treba ova potvrda Mi smo danas bili na razgovoru pred polazak, i pitala sam da li trebam da donesem neku potvrdu od dr, kaže ne treba druga potvrda osim one koju smo predali pri konkurisanju (da je vakcinisan) Mi smo sinoć imali roditeljski, rekli su nam da je donesemo u četvrtak. Kao i svaki put kad dete kreće (bolest, raspust, letovanje...). Na nasoj potvrdi pise samo da je dete uredno vakcinisano. Ne vidim potrebu da se za dete koje krece u predskolsko donosi nova potvrda o istom (pored one koja je doneta za prijavu), jer ono ne prima vakcine cesto kao dete do godinu ili dve dana.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 19:06:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Zna li neko šta nama sledi, mi smo predali papire još poodavno, u decembru N puni godinu dana i šta ondak? Može krene, ne može krene? jeste vi konkurisali van konkursa???? Sad nista neznam vazi li taj konkurs da ujutru picim da kupim papire ili ne???
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.8.2011 19:09:08
|
|
|
|
JMPM
|
Anck, mi smo podneli i prosle godine u avgustu i ove godine u maju ili kad je vec bio.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.8.2011 0:17:17
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Jele - može li neko da mi navede koja dokumenta su potrebna da se podnesu za konkurs za vrtić - traje još dva dana Mislis do 1 sept? mozda bi i mi stigli T da prijavimo... Iwana u mom r gradu je 35 e al eto u vecem gradu veca cifra Mm je čuo do 1. sept, a sestri danas kad je bila po formular šalteruša kaže od 1. sept predati, skroz sam zbunjena....
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.8.2011 9:07:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Zna li neko šta nama sledi, mi smo predali papire još poodavno, u decembru N puni godinu dana i šta ondak? Može krene, ne može krene? Šta treba da radimo mi keve dečice koje pune godinu krajem godine? Enibadi?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Roditelji bi bili „užasnuti“ onim što deca...Da li bi vam smetalo da vaše dete priča unaokolo sve i svašta o vama? Ali da, deca nekada to rade... jer ne znaju uvek š...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.